Šta je novo?

LG Nexus 4

Član u drugoj temi je kupio foliju na kojoj se vidi kako je lepio tj gde je zastajkivao pri lepljenju. Neki problem sa lepkom (i ja sam prvi put čuo za to). Na eBay se poručuje samo preko PayPal-a (vežeš Visa Internet karticu za PayPal i plaćaš preko PayPal naloga).

ok hvala,javi kakve su pa da ih i ja narucim :) e da,koji program koristite protiv reklama ,da li je preporucljiv AdAway na 4.3..

Ma kakav lepak, to su bud.alastine :D

Ako nekoga zanima...
https://www.dropbox.com/s/ke9srr1cz7977mo/cm-10.2-20130801-UNOFFICIAL-mako.zip
https://www.dropbox.com/s/rhvkhpaf8a2ltdl/gapps-jb-20130729.zip

nezvanicna verzija cm 10.2 iskompajlirana direktno iz source koda kod mene na hackintoshu + google apps sa backup skriptom...
Za ova dva dana koliko se igram sa ROM-om nisam nasao nijedan ozbiljan bag (launcher stucne ponekad kad se pootvara gomila app-ova)...
Baterija solidna, ista kao na cm 10.1 ili cak bolja nisam siguran (4.5 - 5 h screen )...
+
http://www.youtube.com/watch?v=SRSpaLa1rYg&feature=player_embedded
bice ovo dobra kamera kad je malo ispeglaju i srede bagove, vidim ljudi se zalili na xda da je bagovita trenutno i da hoce da zabada al ovde za sada nema tih problema...

Posle par dana na 4.3, stvarno se primecuje duze trajanje baterije. Sa mojim nekim prosecnim koriscenjem, ranije je screen on isao oko 3-3.5h. Sada je blizu 4-4.5h, sto je fenomenalno. Za moje potrebe to znaci punjenje na 2 dana, sa nekih 2h screen on i 1-1.5h razgovora. Me happy :p

Takodje je tacno da se telefon dosta manje greje. Ranije se dosta grejao za vreme npr. surfa, sada je jedva mlak. Naravno i dalje moze da se usija u igricama, ali je sve to dosta bolje.

Jedina mana na 4.3 jeste sto je tako kasno dosao :)

Ja cu isto da prijavim da od kako sam pokupio 4.3 update - telefon se vise greje i brze ode baterija.

U radu nisam primetio neke promene - osim sto mi sada MX Player odbija pokretanje.

Mora ovo jos da se pegla...

I ja da dodam da se vise greje.. I to bas primetno vise.

Ja sam juce dobio update za mx player , koji sada radi na 4.3. Takođe, sada sam pustio neki stream i telefon se daleko manje greje. Pre je posle pet minuta bio vreo, sada jeste vruć, ali ne previše.

Dogovorite se da li se vise ili manje grije. Zbunjujete potencijalne kupce :)

Pa očigledno da nije isto kod svakog. Meni to preterano grejanje nije predstavljalo problem, pa ga mnogo nisam spominjao. Sada primećujem da je daleko hladniji. Kod mene je takav slučaj.

Stock 4.3 instaliran preko factory image-a (full wipe), nije rootovan, lockovan bootloader. Manje se greje, baterija bolja, nema delayed push problem... kompletan telefon i os u potpunosti.

Ladan ki špricer, jedini problem je što ga ne mogu popiti tako da u poređenju sa špricerom dobija negativnu ocenu..

Stock 4.3 instaliran preko factory image-a (full wipe), nije rootovan, lockovan bootloader. Manje se greje, baterija bolja, nema delayed push problem... kompletan telefon i os u potpunosti.

sve isto uradjeno i vise se greje i ima delay na wi fiju dok ne promenis ona dva reda teksta a to mozes samo ako rootujes mob :) makar je kod mene tako.

Neko je pitao za bug na 4.3.
Odradio sam OTA update na 4.3 i posle update-a i restarta telefona touchscreen nije reagovao. Hardverski dugmici jesu ali touch nikako, nisam mogao da otkljucam telefon. Pa sam onda restartovao telefon power on + volume down/up, mozda i sva tri. Posle restrta nikakvih problema za sad.

Primetio sam da sad kad je lock screen nema sat u gornjem desnom uglu, pojavi se posle otljicavanja. Ranije nije bilo tako?

^
Moguće da nije bilo tako ranije, al šta će ti kad imaš onaj veliki sat na lock screen-u? :)

Nema ga sat ni na gnex-u i bas me nervira, ne drzi svi sat za widget na lock screen-u. :)

^
Google izgleda misli da po defaultu treba sat svima da bude a ostale strane da customize-uju po svom ukusu :p

Odlicno je da sam navikao da imam veliki sat na locksreen-u tako da ovo nije problem, ali eto mozda neko nema clock widget. Inace to sam prvo zapazio jer je gornji desni ugao bio skoro prazan :D (samo mreza i baterija) :d

bre jednima se greje drugima normalna temp. Meni juce naneo opekotine 1og stepena :). Izgleda da ovi koji se ne greju imaju neku falinku :)

@stejer
Priznaj da si mu ugasio tri jezgra i da radim samo na jednom... :) eto objasnjenja zato se tvoj ne greje...

Ne samo da im se ne greje,vec im i 4.3 radi bolje od 4.2.2 sto apsolutno nije tacno.
Mislio sam da ako predjem sa Sljamsunga,Lg&co na nexus uredjaj,da cu ostaviti iza sebe flashovanje i cusom romove.

Sramota je za google sta je uradio sa zadnjim updateom,nemam reci.

Razmisljam da ga stavim u oglase,da se rijesim ove robe s' greskom.
Stvarno sam razocaran.

Screenshot_2013-08-03-19-04-36.png

Presao na ovaj pyriti rom zbog central kloka i procenta za bateriju a i jss roma.. Udjem u onaj fajl za wi fi i opet nisu namestena ona dva reda,a svi tvrde da je na jss-u to sredjeno

Screenshot_2013-08-03-19-28-17.png

Ajde da zakacim i antutu ipak je ovo bench sajt :) stock kernel je u pitanji i nikakav overkloking itd.. I onda moto x bolji mob :)

Poslednja izmena:
Ljudi, ima li negde da se pazari punjac za n4? Imam americki primerak koji dolazi sa punjacem koje ovde ne mogu koristiti, a preko usb-a mu treba pola dana da se napuni. :S:

Купи адаптер.

Aha ok, utripovao sam da je samo za 110V, a sad sam tek pogledao i vidim da pise 110/250V. :wall:

Ne samo da im se ne greje,vec im i 4.3 radi bolje od 4.2.2 sto apsolutno nije tacno.
Mislio sam da ako predjem sa Sljamsunga,Lg&co na nexus uredjaj,da cu ostaviti iza sebe flashovanje i cusom romove.

Sramota je za google sta je uradio sa zadnjim updateom,nemam reci.

Razmisljam da ga stavim u oglase,da se rijesim ove robe s' greskom.
Stvarno sam razocaran.
Ала лупаш.

Nazad
Vrh Dno