Šta je novo?

LG Nexus 4

Gdje neces robovati sa ovakvim standardom u drzavi. Sto je jeftinije to je manje robovanje:)

Planiram i ja da ga kupim sledece sedmice, mada me nesto odvraca zadnje staklo najvise :p

Pa i na svakom iPhone-u ima pozadi pa vidi kolko ih fensera koji ne cuvaju tehniku fura po gradu, pre par dana je jednoj devojci leteo po troli i otisla po njega, uzela ga i nastavila da kuca poruku bez menjanja grimase lica :D

Ne razmisljaj, nego kupuj ovo remek delo. Na Nexus mislim, da se razumemo. :)

Istina.. N4 mozda i najlepsi mob za drzati u ruci uz htc one. Nikako ga stavljati u razne bampere,ovo pisem 9ti put :)

Moj mi skliznuo iz ruke i u raskoraku naleteo ne deganz. :d
Nista strasno mala ogrebotinica na ekranu ne vidi se. Pozadi imam dbrand jer me ono staklo uzasava + kopiju google bumpera. Bumper je da se razumemo unisten. :D

Eto. :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1375626568873.jpg
    uploadfromtaptalk1375626568873.jpg
    123.6 KB · Pregleda: 262
Ja bas narucio crveni carbon sa dbranda pre 2 dana :) Crni me smorio. Videcemo koliko mu treba da dodje

Taj dbrand je objasnio sa kvalitetom i prezadovoljan sam. Telefon mi cak lepsi sa njim. Crni carbon. ;)

Sa slika mi je mozda najlepsi sivi titanium, al nemam karticu da bih ga kupio :D

Ja sam narucio sa visa internet banca intesa..

Ja nemam karticu a da ne zna neko da nema gde po nemackoj da se pazari

Jele ae da mi kaze te kad narucujete preko neta futrole koliko vas sve kosta posto po nemackoj aad nasao su 20 evra sto je mnogo

pretpostavio sam da te to glavi, mada na sajtu piše

Za podnošenje zahteva za ovu karticu dovoljna Vam je lična karta.

ja sam svojevremeno imao ličnu i sa manje od 18, ne znam kako vi sad :)

Može da padne sa dva metra i da se ne desi ništa. A može i da padne sa metar i da se desi [URL="http://forum.benchmark.rs/showthread.php?310728-LG-Nexus-4-quot-Krcko-quot-slomljen-ekran-i-kako-sam-ga-popravio]ovo.[/URL]

pretpostavio sam da te to glavi, mada na sajtu piše
ja sam svojevremeno imao ličnu i sa manje od 18, ne znam kako vi sad :)

Imam ličnu od 16, nego su mi moji rekli da treba da imaš mesečna primanja na račun za te kartice pa su me skembali al izgleda da ne mora, raspitaću se već. :)

ne, mesečna primanja sigurno nisu obavezna za internet karticu. nisu čak ni za tekući račun i debitnu karticu, samo za kreditne...

Ja sam na njemu.. Alfa 3.. Sljaka kao lud samo jos nema sve opcije kao na 4.2.2

Poslednja izmena:
Može da padne sa dva metra i da se ne desi ništa. A može i da padne sa metar i da se desi [URL="http://forum.benchmark.rs/showthread.php?310728-LG-Nexus-4-quot-Krcko-quot-slomljen-ekran-i-kako-sam-ga-popravio]ovo.[/URL]

To je tako... Neko ima sreće, neko nema... Dobro je što si našao original deo, a loše je *** što je vrisnuo ekran, pa si puk'o pare.

Evo mog trajanja na 4.2.2 bez upaljenog 3g i ijednog razgovora jer sam na moru.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1375689029275.jpg
    uploadfromtaptalk1375689029275.jpg
    48.5 KB · Pregleda: 171
  • uploadfromtaptalk1375689044551.jpg
    uploadfromtaptalk1375689044551.jpg
    47.2 KB · Pregleda: 174
  • uploadfromtaptalk1375689055563.jpg
    uploadfromtaptalk1375689055563.jpg
    64 KB · Pregleda: 172
Evo kako meni traje baterija posle update-a, totalno sam zadovoljan. SoN je 4 sata.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1375689759772.jpg
    uploadfromtaptalk1375689759772.jpg
    60.7 KB · Pregleda: 187
Kako radi poslednja verzija PA?
Ima li nekih ozbiljnijih bagova(restartovanje, pregrejavanje i sl)?

Poslednja PA 3.92
Upravo ga stavljam kod mene pa ću sa utiscima za dan dva. Neko je verovatno već sve presložio kako treba.

Da li se isplati uzeti nexus 4 ili optimus 4x hd koji je 60€ jeftiniji? Je l' je tolko bolji da ti ne bude zao sto dajes vise para za sto se cini isti telefon osim izgleda?

Vrh Dno