jon bon jovica
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.07.2012
- Poena
- 180
Kolko izađe carina ne znam to vidi u temi o eBay-u ili temi o porezu na pošiljke tako nešto neznam sad napamet..
EDIT: Primjetio sam da meni baterija drama drzi (po 4- 5h screen on uz 1 dan koriscenja), uopste nije lose kako pricaju!![]()
Nema potrebe da ga rasteretis glatko radi kod mene je sve popaljeno)
juce kolega nabavio xperia SP pa rek'o ae da se malo poigram sa telefonom(2x krait na 1.7 i adreno 320).
ono sto me je iznenadilo je to sto je u svakom testu apsolutno oduvan nexus 4, bilo to quadrant ili 3dmark npr.
u 3dmark-u je nexus 4 bukvalno sazvakan na gpu delu(cuo sam za obaranje performansi radi baterije ali ovo je previse). np razlika u proseku za fps je 30 vs 20 za sony.
u physix delu je tu neznatno jaci nexus, valjda 4 glave dolaze do izrazaja.
Verovatno je to do ugradjenog sistema protiv grejanja u n4. Cim se zagreje par stepeni mob on underklokuje procesor fazon na 1.3ghz i sve tako.. Mozda kada bi iskljucio taj sistem pa probao,znam da ima na netu par klipova oko toga. Secate se ranije kada su ga stavljali u frizider i radili bench testove a on maltene oduvao sve ostale mobove![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari