Šta je novo?

LG Nexus 4

Kolko izađe carina ne znam to vidi u temi o eBay-u ili temi o porezu na pošiljke tako nešto neznam sad napamet..

Da li je samo kod mene ili je tako...

Ne pise mi ime mreze m:tel u notification baru, vec NO SERVICE. ali sve radi OK, ima signala, pozivi, poruke sve u dure :trust:

Nije to normalno. Treba da piše ime mreže.

Mozda su nesto *****ali dok su sjekli. A i stara je kartica ko grcka :d Sve radi OK, samo ne pise ime:smash:

Screenshot_2013_08_06_15_02_43.png

:whip:

Poslednja izmena:
Da li zna neko kako mogu da proverim kako da li mi radi sim a iskljucen mi je roming i dalje sam u nemackoj. Kad idem da trazi mrezu on pronadje koje ima ovde. Sekli su mi je u prodavnici gde sam pazario nexus e sad ne znam da li su dobro isekli ako ne da idem u smrdljvi vip ako hoce da mi daju novu micro sim

Poslednja izmena:
Što ti ne bi dali pobogu, oko 200 kinte je mislim

Mislim da je prva zamena u VIP-u besplatna.

ako pročitaju ovo smrdljivi naplatiće mu svejedno :D

U Vip-u je zamena besplatna...E sada ne znam da li ima veze sto Djilke kaze da li je prva ili druga,ali ja sam moju karticu pre 2 meseca zamenio besplatno...

Ma bas je Vip dobar, jos nisam nikada menjao sad cu prvi put ako mi nisu isekli kako treba

Izdrzacu jos godinu pa cu dobro da promislm da li da produzujem ugovor ili da prelazim u mts posto mi telenor ba ne odgovara sa cenama i ponudama
Znam da postoji ali zaboravi se covek ponekad. Ne mora odmah da osudjujes

Poslednja izmena:
Jel znas ti da postoji edit dugme na ovom forumu?

Danas sam ubacio najnoviji PA i da podelim utiske. Definitivno su sredili bateriju na 4.3. Koliko vidim moći će 4 sata SOT bez problema. Temperatura je niža za 25%. Nisam primetio neku veliku razliku u brzini. Mada, meni je i na 4.2.2 radilo bez ikakvog štucanja i laga tako da je teško bilo očekivati neko poboljšanje kada je to u pitanju. Ako nekome znači, na Antutu testu je rezultat oko 20k.

Rece mi drug za ovaj moj problem da je tako i njemu bilo. Rjesenje je da mi daju novu micro SIM, sto ce naplatiti opet :mad:

Sve to ne moze da se odradi bez poznavanja PIN koda, pokusah na telefonu da ukucam PIN kod (reko' da nije 0000 jer sam zaboravio), ali SIM kartica se zakljuca vec posle prvog promasenog koda :d Trazi PUK a pojma nemam :smoke:

EDIT: Primjetio sam da meni baterija drama drzi (po 4- 5h screen on uz 1 dan koriscenja), uopste nije lose kako pricaju! ;)

Poslednja izmena:
Ko priča da je loše trajanje baterije? Odlično je. Po prvi put, posle par godina, mi je neki telefon izdržao 2 dana. :D

Pa po netu citao. Nekima cak i "sisice" smetale! Ko fol misle feler, a ono sa namjerom radjeno! :)

Baterija duze drzi definitivno na 4.3 tu nema polemike kod mene nema preteranog zagrevanja aparata. Zamena u vipu Kartice je gratis, ja Sam do sada nenjao barem 5 puta I nijednom nije naplaceno, KOd MTS je 200din, telenor ne koristim

Kod nas u BiH(RS) se sve naplacuje, valjda veci standard :d:D

Ma sad ne vodim racuna prepustio sam systemu da barata sa resursima. Sve je po defaultu. Svakako ima 2GB i 4 jezgra :D. Onako sam gasio pojedine servise da malo rastertim RAM, CPU itd:)

Nema potrebe da ga rasteretis glatko radi kod mene je sve popaljeno :))

A pa ja gledam I neverujem :) sada mi je jasno nexus leti ipak pardon Kolega :))

Valjaju li sta one kopije originalnih bumpera (LG Nexus bumper case), da ne kupujem bezveze ?! :)

Ne vidim svrhu tih wireless chargera kad fon mora da stoji na njemu da bi se punio, bolje mi da bude dzici barem ga mogu uzeti u ruke :-D

juce kolega nabavio xperia SP pa rek'o ae da se malo poigram sa telefonom(2x krait na 1.7 i adreno 320).
ono sto me je iznenadilo je to sto je u svakom testu apsolutno oduvan nexus 4, bilo to quadrant ili 3dmark npr.
u 3dmark-u je nexus 4 bukvalno sazvakan na gpu delu(cuo sam za obaranje performansi radi baterije ali ovo je previse). np razlika u proseku za fps je 30 vs 20 za sony.
u physix delu je tu neznatno jaci nexus, valjda 4 glave dolaze do izrazaja.

juce kolega nabavio xperia SP pa rek'o ae da se malo poigram sa telefonom(2x krait na 1.7 i adreno 320).
ono sto me je iznenadilo je to sto je u svakom testu apsolutno oduvan nexus 4, bilo to quadrant ili 3dmark npr.
u 3dmark-u je nexus 4 bukvalno sazvakan na gpu delu(cuo sam za obaranje performansi radi baterije ali ovo je previse). np razlika u proseku za fps je 30 vs 20 za sony.
u physix delu je tu neznatno jaci nexus, valjda 4 glave dolaze do izrazaja.

Verovatno je to do ugradjenog sistema protiv grejanja u n4. Cim se zagreje par stepeni mob on underklokuje procesor fazon na 1.3ghz i sve tako.. Mozda kada bi iskljucio taj sistem pa probao,znam da ima na netu par klipova oko toga. Secate se ranije kada su ga stavljali u frizider i radili bench testove a on maltene oduvao sve ostale mobove :)

Verovatno je to do ugradjenog sistema protiv grejanja u n4. Cim se zagreje par stepeni mob on underklokuje procesor fazon na 1.3ghz i sve tako.. Mozda kada bi iskljucio taj sistem pa probao,znam da ima na netu par klipova oko toga. Secate se ranije kada su ga stavljali u frizider i radili bench testove a on maltene oduvao sve ostale mobove :)

Eeee da dobro staro metanje u frižider...
Ko to uopšte radi?

Vrh Dno