Šta je novo?

LG Nexus 4

Dobro je pa je još neko skontao za bateriju da je nema na lock screenu, ja sam mislio da sam se utripovao da je bilo ranije :v

Ajmo malo preciznije to oko pregrejavanja telefona, zar niko od vas ne koristi neki merac? :-D

Ovo je situacija posle 15 min., koliko je telefon bio opterećen nekim strimom. Meni je to test, posto se telefon pre, pri pustanju bilo kakvog videa, jako grejao.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1375598440174.jpg
    uploadfromtaptalk1375598440174.jpg
    102.4 KB · Pregleda: 200
Poslednja izmena:
Isti software. Isti hardware. Sta je razlichito pa da se jednima greje, drugima ne?

Mozda mozgovi :)

Ja posle 3h razgovora koristim ga kao ringlu da zgotivim sebi dorucak na poslu. (salim se) :d

Poslednja izmena:
Nek se on greje samo da radi sve kako treba kao sto radi isto da li je ladan ili ugrejan

Eni se toliko greje da razmisljam umesto radijatora da ga koristim zimus :D :)
Ma bre sa 4.3 ladan ko spricer.

Izasao PA 3.92 sa zakrpama sada igrice vise ne baguju.Odlicno su ga odradili,leti telefon na njemu,ja sam prezadovlhan....

Juče sam koristio telefon kao 3g ruter (tethering) nekih 45 minuta. Sedeo sam na terasi na 37,7 stepeni po termometru koji je stajao na stolu. 3g signal je bio na granici nepostojanja. Nakon 45 minuta rada, telefon je bio prilicno topao. Pomislio sam eto to je to pregrevanje. Medjutim kada sam sklopio laptop i osetio koliko je on vreo, shvatio sam da nexus onda i nije vruć. Da napomenem da sam koristio RDC i da je sav posao radjen na remote racunarima. Sav posao sa moje strane je trpeo nexus koji pružao net a laptop je glumio samo konzolu a još je laptop je dualcore sa sve coolerom :)

Od skoro imam n4 pa sam 4.2.2 koristio kratko i telefon se bas grejao za moj ukus (ranije sam koristio Desire HD), najvise na punjacu dok pricam. Posle apdejta ni blizu kako je bilo.

Eni se toliko greje da razmisljam umesto radijatora da ga koristim zimus :D :)
Ma bre sa 4.3 ladan ko spricer.

Izasao PA 3.92 sa zakrpama sada igrice vise ne baguju.Odlicno su ga odradili,leti telefon na njemu,ja sam prezadovlhan....

Bio je neki bug sa Unity 3D enginom, sada šljaka sve kako treba.
A pored toga vratili su i halfbreed boje!!! :) to me je najviše obradovalo!
Još samo da srede color per app opciju i biće super!

Moj se baš greje

Prilozi

• uploadfromtaptalk1375613242227.jpg
    uploadfromtaptalk1375613242227.jpg
    86.4 KB · Pregleda: 214
gledas ovo 39c.. ? pa to je skroz normalna temp pogotovu ako si trenutno u srbiji gde je u hladu 40 c.. meni ide i preko tih 39 i to u vise navrata..

Ma ne rade ti programi kako treba. Lepo uzmes toplomer, ali ne digitalni, ni oni ne rade lepo, nego onaj sa zivom i stavis ga tamo gde idu sluske i izbaci ti trenutnu radnu temperaturu. Naravno, ako prvo ne izbaci zivu iz toplomera. :D

Ma telefon je super, samo ne mogu da im prezalim sto nema FM Radio :(

Evo ja sam nagurao sada preko 39c i to surfovanjem samo i to pod klimom.. Tako da laganica :) nego,koji ono bese rom ima opciju ta stavljas custom sliku na notification drawer ?
P.s. skini neki apk za radio pa slusaj sve stanice sveta preko 3g ili wi fije npr. https://play.google.com/store/apps/details?id=tunein.player

Da zakacim jos jednom bateriju.. Ovaj put uz igranje igrice oko 50min :)

Screenshot_2013-08-04-14-14-51.pngScreenshot_2013-08-04-14-14-42.png
Screenshot_2013-08-04-14-14-34.png
Screenshot_2013-08-04-14-14-29.png

Poslednja izmena:
Ima slim bean tu opciju :)

Ma to radim od kako sam kupio fon, nego smara malo, naviko sam da imam obican, jeste doduse da ovaj ne krci, ne pucka i ne gubi signal kao FM al moram stalno da imam net sto i nije takav problem jer ga imam i u paketu i u glavnom gde god da sam stacioniran imam WiFi nego mi iscuri baterija na 3G-u kad nema WiFi-ja. :)

Kol'ko je lepsi osecaj koristiti Nexus 4 bez ikakvog case-a, prelep fon stvarno al me je strah da ga koristim tako :/

Gdje neces robovati sa ovakvim standardom u drzavi. Sto je jeftinije to je manje robovanje:)

Planiram i ja da ga kupim sledece sedmice, mada me nesto odvraca zadnje staklo najvise :p

Ma ne brini, ispao drugu pre neki dan leteo 2m, i prošao samo sa dve ogrebotine:p

tako je, robovanje uređajima FTW :)

Ne bih da se javim posle par dana sa slikom polomljenog zadnjeg stakla ili ekrana iako mi doduse nije ispao ni jednom od kako sam ga kupio sredinom juna. Tu je bezimeni gumeni case za ne daj Boze iako je telefon odvratan sa njim a bez njega je prelep, prvenstveno za dodir, one zaobljene/zakrivljene ivice na levoj i desnoj strani. :)

Nazad
Vrh Dno