Šta je novo?

LG Nexus 4

Blago tebi :wall::wall::wall:
Samo sledeci put kada nesto kometarisete procitajte sta pise i sta je okaceno
Jos jednom poredio sam samo signal koji je na Cataclysm skoro uvek zelen a na stocku je braon-zut

A u čemu je onda tačno poenta? Sta si dobio sa smart 3g opcijom? Trajanje baterije, brzinu, fluidnost ili samo lepšu zelenu u prikazu?

Zanimljiva stvar mi se dva puta desila.. Kada hocu da uradim screen shot on mi ispise sledecu poruku..coludnt save screen shot,storage may be in use.. Ne mogu da udjem u galeriju jer napise no external Storage available ? Sta se desilo *** ? P.s. ^ link kacen pre 2 dana :)

Flesnuo sve stock i opet isto.. ? Sve normalno radi samo par minuta posle reebuta i onda isto.. Memoriju ne mogu da koristim uopste ?

A u čemu je onda tačno poenta? Sta si dobio sa smart 3g opcijom? Trajanje baterije, brzinu, fluidnost ili samo lepšu zelenu u prikazu?

Stvarno je odlična ta opcija, ja koristim taj rom na gnexu i nisam nigde drugde to video... Kad si na wifiju ili kada je mobilni net ugašen 2g je, kada ugasiš wifi a net radi automatski prebacuje na 3g. Ima i dodatnih opcija šta da radi kada je screen off, slaba baterija, transfer u toku... Super stvar :)

Koliko kapiram to je toggle 2g sa drugim imenom?
Ali opet ostaje pitanje, sta se konkretno dobilo u navedenom slucaju, posto baterija i nije nesto.

Poslednja izmena:
Flesnuo sve stock i opet isto.. ? Sve normalno radi samo par minuta posle reebuta i onda isto.. Memoriju ne mogu da koristim uopste ?

Do odgovorim opet sam sebi :) izgleda da je problem do roota to jest supersu-a.. Koju vi koristite verziju ? Vidim ima 1.51 ali ne znam da li je to ceo supersu ili samo updejt fajl za 1.43.. ?

Ljudi moji sta vi radite vise :D Imate stock Android, telefon leti vec fabricki, eventualno promenite launcher i ikonice i smirite se vise :d :)

Kaže vam čovek koji nije nikad rutovao telefon i skoro prešao na WP :D

A.K.A. Normalan covek :D

Do odgovorim opet sam sebi :) izgleda da je problem do roota to jest supersu-a.. Koju vi koristite verziju ? Vidim ima 1.51 ali ne znam da li je to ceo supersu ili samo updejt fajl za 1.43.. ?

Мораш ручно да апдејтујеш на 1.51 а не апдејт из гугл плеја.

nisi razumeo pitanje... :D da li je isto kao da sada flesujem na prazno samo 1.51 verziju ili prvo 1.43 pa preko nje taj updejt na 1.51 u prevodu da li je taj 1.51 standalone fajl :) ne znam ni sam da li sam sada bio razumniji.. :)

Ja sam fleshnuo samo taj 1.51 na nexus 7 i sve radi kako treba.

hvala na odgovoru.. mene ocito zeza,koristicu 1.43 pa sta bude :)

Probaj ali nije mu ta verzija najkompatibilnija sa 4.3 androidom, pisao je na g+..

Probaj 1.45. Mada su kod mene sve verzije radile bez problema (nisam probao 1.51). Moraš flashovati direktno 1.45 preko zip fajla, nije isto kada flešuješ 1.41 (na primer), pa uradiš update na 1.51 preko Play Store-a.

Radio sam tako.. Preko oba custom recoverija i pravi isti problem.. Sa 1.43 sljaka ko lud :)

Jel moze neko da mi kaze kako da instaliram flash player?

To sam uspeo a javu da gledam filmove preko fona online

Ljudi od kada sam presao na cm 10.2 ne greje mi se fon vise toliko a ni kad se puni a ni punjac.

Vidim da nema a da li je nekako moguce hocu da odgledam nesto preko filmovizije

Valja li ovo...

byta5a7u.jpg

:)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1375307001596.jpg
    uploadfromtaptalk1375307001596.jpg
    47.9 KB · Pregleda: 743
  • uploadfromtaptalk1375307012270.jpg
    uploadfromtaptalk1375307012270.jpg
    47.8 KB · Pregleda: 757
  • uploadfromtaptalk1375307022623.jpg
    uploadfromtaptalk1375307022623.jpg
    58.5 KB · Pregleda: 748
Ostavio sam radio, ne faki mu nista :)

Ima par postova iznad, jss je full, jwr ima greske u kodu koje su ispravljene u jss...
Razlika je, pa nemam pojma, bug free totalni. :)

Nazad
Vrh Dno