Šta je novo?

LG Nexus 4

Screenshot_2013-06-18-10-48-13.png doduse mozda je zbog kernela.. Da dodam,nikakvi overklokovi i underklokovi nisu radjeni

Не

260e, 2 meseca star. Ne prebacujem muziku i filmove na tel, pa mislim da ce mi biti dovoljno. Ne znam koliko sistem povuce od tih 8...

Oko 3GB zauzima sistem + 1GB za aplikacije, ostace ti dakle polovina.

Ok je to cena ako je u mint stanju i sa garancijom.

E sad ti proceni koliko ti memorije treba, ali bez muzike i filmova kontam da ce ti biti dovoljno...

Pogledajte prilog 116765 doduse mozda je zbog kernela.. Da dodam,nikakvi overklokovi i underklokovi nisu radjeni

Ovo je od stock, znachi kod tebe se nesto tripuje zbog roma ili kernela.

u7a7eres.jpg

Poslednja izmena:
Gde bre zauzima 3GB sistem? Trebalo bi oko 5ipo da ima slobodnog prostora 8GB verzija.

A ti si sracunao 4 gore :) mislim da je 500 MB ode na sistem, posto Google ne zagadjuje telefon glupostima, a 2GB slobodno je za instaliranje aplikacije. Sto ako bi tako gledali ima oko 7GB slobodno da racunamo i aplikacije zajedno.

Racunao sam 4 sa aplikacijama i njihovim cacheom. :)

Meni je cache samo za Google Music 7GB :)

Auu sunce ti poljubim, vreme ti je da predjes na radio neki :D

Ma Google Music ne menjam ni za sta na svetu :)

Kako svoje pesme sa clouda google musica povlačis na telefon? Imam svu datoteku na Google Musicu, a izgubio sam svu muziku koju sam imao(otisao hard)

Pin to device ili tako nesto u Music App.

A mozes i preko nekog proxy-a sa kompa da se povezes, otvoris music, ugasis proxy i skines na novi hard sve...

Jel presao mozda neko sa S3 na N4? Ako jeste, kakvi su utisci?

Ja sam presao.. Ako mozes da se naviknes na neAmoled ekran i 16gb ,kameru koja je dobra po danu,dva mobilna ne mogu da se porede.. Ovo je moje misljenje :)

Poslednja izmena:
Cek, sta je tacno problem kod kamere? Sw ili mora da bude perfektno vrijeme za ok sliku? Nesto sumnjam da je do hw-a....

displej, koliko sam shvatio, mozes da korigujes raznim romovima, kernelima i modovima. Boje na njemu, tacnije.

Problem je sto samsungovi displeji reprodukuju nenormalne po meni izvestacene boje pa kad uzmes neki drugi tel da slikas sve ti deluje nekako bledo pomalo neubedljivo

Čisto da znaš ovde se priča o fotografiji, a ne ako slikaš i gledaš na amoled ekranu. Znači gledaš na monitoru. Ima i testova, tako da ovo što pričaš nema veze s' vezom.

Cek, sta je tacno problem kod kamere? Sw ili mora da bude perfektno vrijeme za ok sliku? Nesto sumnjam da je do hw-a....

Softver je loš verovatno...

@vex ovaj telefon se uzima zbog softvera i ništa više. Tako je uvek sa nexus uredjajima. Neko voli to da trampi, neko ne :)

Poslednja izmena:
moze , ali nikada ne moze da bude toliko blizu amoledu.. sto najgore ja sam se navikao na svetliji ekran i da boje nisu toliko zasicene..sada kada instaliram neki rom a ispostavi se da su u njemu podesene boje koje vuku na amoled odmah flesujem stock kernel da mi vratim lg (google) podesavanja :D

Poslednja izmena:
Nije vezano za temu, ali sam na n4 slucajno otkrio, pa 'ajde da napisem. :)
U pitanju je safe mode za android.
Drzi se dugme za paljenje, kada otvori prozor sa opcijama za power off, airplane mode, itd. Tu se zadrzi power off i onda ponudi opciju za reboot in safe mode.
Stock je android, ali verujem da ovo ima i na drugim verzijama. Sad mi ne treba jer vec 5 meseci radi bez greske, ali bi mi ovo dosta koristilo dok sam se igrao sa romovima na htc desire. :)

Čisto da znaš ovde se priča o fotografiji, a ne ako slikaš i gledaš na amoled ekranu. Znači gledaš na monitoru. Ima i testova, tako da ovo što pričaš nema veze s' vezom.
Cisto da znas svako ko napravi fotografoju prvo je pogleda na telefonu i to je ono sto ostavlja utisak kod korisnika, kad gledam slike na monitoru one su više nego dobre..Ko ima bas istančan ukus za fotografije on koristi fotoaparat... A ti bi mogao za početak da koristis telefon o kome pises a ne da prepricavas ono sto pročitao na forumima... I da pri tom budes jos i nepristojan... Ne znam dal ima topik na forumu da ti nisi komentarisao i to u 70 posto slučajeva u offtopiku...

ma mora covek da se licno uveri. Neko ne primecuje, a neko primecuje te razlike izmedju kamere. Ja se dvoumim da predjem sa s2 na nexus, pomislio sam da kamera i nije tako bitna stavka, ali ipak razmislim, pogledam lepe fotke koje sam pravio sa s2....

Vrh Dno