Šta je novo?

LG Nexus 4

Cisto da znas svako ko napravi fotografoju prvo je pogleda na telefonu i to je ono sto ostavlja utisak kod korisnika, kad gledam slike na monitoru one su više nego dobre..Ko ima bas istančan ukus za fotografije on koristi fotoaparat... A ti bi mogao za početak da koristis telefon o kome pises a ne da prepricavas ono sto pročitao na forumima... I da pri tom budes jos i nepristojan... Ne znam dal ima topik na forumu da ti nisi komentarisao i to u 70 posto slučajeva u offtopiku...

Kuma mi ima N4, tako da sam u skoro stalnom dodiru sa N4, posto joj ja sredjujem telefon.

ma mora covek da se licno uveri. Neko ne primecuje, a neko primecuje te razlike izmedju kamere. Ja se dvoumim da predjem sa s2 na nexus, pomislio sam da kamera i nije tako bitna stavka, ali ipak razmislim, pogledam lepe fotke koje sam pravio sa s2....

Najbolje ti je da pozajmis ako mozes od nekog ko ima N4 i malo slikas i kasnije prebacis na komp, pa uporedi... Bolje cekaj N5, trebao bi konacno Nexus da ima krstenu kameru, mada ako i prethodnici nisu imali, cisto sumnjam, mada ajde da verujem. Nexus korisnicima je bitan softver, ostalo je na nizem prioritetu.

Poslednja izmena:
ma mora covek da se licno uveri. Neko ne primecuje, a neko primecuje te razlike izmedju kamere. Ja se dvoumim da predjem sa s2 na nexus, pomislio sam da kamera i nije tako bitna stavka, ali ipak razmislim, pogledam lepe fotke koje sam pravio sa s2....

Zlazem se sa tobom najbolje je da se sam uveri covek ma da meni kamera ne posustaje previše ni za s3 a moje mišljenje je da je bolja nego na s2...evo slika sa nexusa pa pusti na kompjuteru pa vidi sam

Prilozi

• uploadfromtaptalk1371634514135.jpg
    uploadfromtaptalk1371634514135.jpg
    26.2 KB · Pregleda: 223
  • uploadfromtaptalk1371634550428.jpg
    uploadfromtaptalk1371634550428.jpg
    43.9 KB · Pregleda: 229
  • uploadfromtaptalk1371634584269.jpg
    uploadfromtaptalk1371634584269.jpg
    57.9 KB · Pregleda: 236
^ Stavi u full rezoluciji, ovako bas i nesto ne moze da se vidi kvalitet. Savet, ne napadam te, ali pomislices ti opet drugacije :)

^ Stavi u full rezoluciji, ovako bas i nesto ne moze da se vidi kvalitet. Savet, ne napadam te, ali pomislices ti opet drugacije :)

Ocu ali nemogu preko mobilnog kad dodjemo kuci ajde da probam jednu ali neznam kako ce vama na kompjuteru da prikaže posto uplodujuem sa telefona
a9u7yveq.jpg
yretaqeh.jpg
u3u2e8y4.jpg
/repa7a6a.jpg[/IMG]

Poslednja izmena:
Moze to lepo da izgleda, ako je svetlo odgovarajuce...

Ali mi se cini da u ostalim situacijama i ne daje bas spektakularne rezultate...

Ocu ali nemogu preko mobilnog kad dodjemo kuci ajde da probam jednu ali neznam kako ce vama na kompjuteru da prikaže posto uplodujuem sa telefona

Dobro je, ali kad kacis, gledaj preko flickr-a ili imageshack-a ili imagebam-a... Tapatalk ih osakati. A i moze svako da saceka da neko dodje kuci, ne moras istog sekunda kaciti slike ;)

da se pohvalim, uz'o sam tel, prešao sa g300 na ovo čudo i reakcija je samo WOW, nego pitanje, jel još nekom mx player ne radi na mobu? tj radi al kad odgledam jedan klip pa hoćuu drugi on prestane sa radom?

E da.. Da uskrabam i ja nesto.. Od juce sam na slimbean romu.. I vec dan mi notifikacije rade ok..Ne znam do cega je,da li je mozda do toga sto ovaj koristi jdq39e verziju androida.. Mada niko nije javio da on ispravlja taj bag,nista mi jasno nije

^Није ни битно само нека ради како треба :)

Ma šalim se, svakom svoje:)
Meni su slike ok. Nisu top tier, ali sasvim ok za fejs i slične nebitne namene.

Mnogo nesto suma imaju te njegove slike. Kacio sam u temi onoj moje i nije imalo ovoliko suma. Hmmm... al ja sam na paranoidu. :)

6ORoOT2.jpg

A realne fotke su sortacima kad se loche negde u zatvorenom...nemojte mi ove fazone :)

Može li neko da mi pošalje iGo za nexus 4 koji radi? Hvala unapred :)

PS. da ne ispadne da sam lenji i da me mrzi da googlam, ne mrzi me, sve što sam našao je na datacloud, ali ne kreće down, skino sam i onaj njihov program iLivid ali neće pa neće :mad:

Poslednja izmena:
PM

Ma samo pustite fotke kroz Instashit i sl, i kad bacite na fejs ima pljuste lajkovi :d

Ja sam našao neki IGo primo brazilski, koji ne radi baš najbolje, dok se krećem po menijima dešava se da se nazivi ulica i menija ispisuju jedni preko drugih i tako u nedogled kao i to da u pojedinim situacijama ostane na ekranu transparent layer pa su ivice normalne boje a središnji deo ekrana sa "ispranim bojama".

Pa ako ima neko neki link ka verziji koja radi bez greške bio bih mu zahvalan da mi pusti link na PM.

Okacicu ma neki cloud veceras pa mi se javite na pm kome treba.

Trebace da se edituje systemski fajl jer je meni podesen za Pie full screen na paranoidu. :)

Ja sam našao neki IGo primo brazilski, koji ne radi baš najbolje, dok se krećem po menijima dešava se da se nazivi ulica i menija ispisuju jedni preko drugih i tako u nedogled kao i to da u pojedinim situacijama ostane na ekranu transparent layer pa su ivice normalne boje a središnji deo ekrana sa "ispranim bojama".

Pa ako ima neko neki link ka verziji koja radi bez greške bio bih mu zahvalan da mi pusti link na PM.
jel to onaj sto ima link na youtubu, ja sam barem tamo skinuo...sve mi radi ok, samo sam ubacio mape i jezik

Starija:

Ci2B0rs.jpg

Danas:

hjTwzNA.jpg

RajQhal.jpg

8BCdvWh.jpg

Danas mi od ove vrucine malo drhtale ruke sto se i vidi. :d

I cini mi se da je kamera mnogo bolja na Franco kernel-u (Skakavac je sa Franco) ove danas su sa stock paranoid kernelom. :)

Treba jos nesto? :)

Poslednja izmena:
Kad zavrsim poziv uvek mi izbaci ovo "Unfortunately, the process com.google.gapps has stopped." zna li neko o cemu se radi, i kako da resim..?

Probaj ovo,nadam se da ce ti pomoci...

Settings > Apps > All > Play Store > Force Stop > Clear Cache > Clear Data.

Probao sam i nece opet, sad ne mogu da udjem na google play i stalno mi izbacuje onu poruku.

Si flesnuo gapps a pre toga odradio facrory reset ?

Resio sam tako sto sam samo stavio na download manager na enable, iz nekog razloga je bilo na disable, hvala u svakom slucaju.

Nazad
Vrh Dno