Šta je novo?

LG Nexus 4

Pamet i zdravlje davno otisli. Sad cuvam sta se sacuvati moze :(
Inace, fon placen 342$ (8gb), a case 18.5$
I push notifikacije rade normalno ;)

koja si mreza.. ? jbani push samo mene siluje u mozak :D ali nece jos dugo.. uskoro se rastajemo :D

MTS. A karticu sam sekao makazama za kresanje zivice. Otfikario previse, ispadala iz onog treja. Gurnuo je ipak unutri, protresao fon da vidim da li se gubi kontakt i teraj.

hmmm...fino je to znati.. znaci sljaka ti sa secenom iz mts-a.. koja su ti prve tri cifre serijskog broja na kutiji ? :D

vrh.. imas iz iste serije mob kao ja..a mene notifikacije ubise..zanimljiva stvar :D p.s. hvala na cimu

Na telenoru je ok.. Ali imam ugovor sa mtsom.. Ne znam kako da objasnim ali moguce da je do velicine cipa ili ovog metala oko samog cipa.. Na mtsu je nikada manji a kada isecem telenor karticu taj narandzasti metal dole prelazi preko cele mikro sim.. Glupa teorija ali ne znam kako drugacije da objasnim :)

2 mikro sim direktno iz mtsa jednu obicnu pa isekao :) sve sam pokusavao :)

Kakve veze ima pie sa ovim gore? :-D

Btw, ovi koncepti su čisto nagađanje nekih dizajnera:-(

Ne, ne, nisam mislio ništa loše. Nego sam se juče sam zaleteo na droidlifeu da pogledam i upijao sve i pročitao na kraju:-(

Meni danas stigao originalni bumper, oduševljen sam kako dobro leži.

Danas sam ga baš maltretirao. 4.2.2 stock sve, nije ni rutovan. Sve popaljeno 3G, wifi, sinhronizacija, 50% osvetljenje:
Screenshot_2013-06-16-21-20-02.pngScreenshot_2013-06-16-21-20-09.pngScreenshot_2013-06-16-21-20-16.pngScreenshot_2013-06-16-21-20-28.png

Ala si ga iskasapio :D

Jesi ti imao IP5, jel bi mogao da uporedis bateriju ta dva telefona? Sa istim koriscenjem.

Pa imas grafikon :) Veci deo je bio na wifi-u.

@ Ivan kupio n4? beli, crni, cena?

Koliko znam imao je samo ip4s, nije 5 (?)

@tetrapak skontao sam odakle je al mi se baš tako sviđa sa tim "four" znakom, moraću im slati mail sa slikom da vidim kolko bi me koštalo to zadovoljstvo.

zanimljivo da mi na aplikaciji cpu z prepoznaje soc kao s600 :D koji bag :)

Ja imam kineza. Telefon je shiri jedno 5, 6mm najmanje. Bash mu sjebava ergonomiju koja je sjajna bez bumpera. Jel original isto tako shiri telefon?

Vrh Dno