Šta je novo?

LG Nexus 4

Aliexpress jel salje za srb???

GPS test aplikacija resila problem, sad se konektuje u roku od par sekundi
Hvala

Ljudi koju radnju mi preporucujete da kupim telefon sa dve god garancije, posto vidim da polovni su maltene ista cena

U tim radnjama koje daju 2 god garancije i fiskalni teško da je cena ista kao za polovne...

Meni danas stigla ova folija za tu cenu sam veoma pozitivno iznenadjen znaci folije su u milimetar tacne jedina zamerka je pakovanje stiglo u pismu umotano u papir ali opet dobio sam za 5 folija prednjih i zadnjih za male pare stiglo je za dve nedelje moja preporuka.
Da li je neko probao Miui kako radi ima li bagova?

Poslednja izmena:
Jel ima u Becu negde da se uzme negde original bumper i neka profi folija?

Ja sam dosta gledao na android central stvarcica za kupovinu i salhu za Srbiju imaju i bodyguarz folije koje su najkvalitetnije po meni

I koliko kosta postarina sa tog sajta i sve propratno tu sto ide, posto se ne razumem u online kupovinu?

Bukvalno sve pise :) samo lagano neces nigde da zalutas

Nisam uspeo da nadjem unazad sta se radi sa sim karticom, tek sad vidim da ide micro sim u n4?

Pa ili sečeš staru, ili tražiš micro od operatera, ja ne vidim neku treću opciju? :)

Bolje da seces.. Ustekas 200din :) 1min posla..

Stvarno, neverovatno.

Nego ako 5 bude najavljenih 300 po pustanju u prodaju koliko ce biti ovaj onda? :/ Jel ide i ovaj na android 5?

Sto bi davao nesto sto ne moram.. Makar to bilo i 50din.. Nisam valjda toliki ret da ne znam da koristim makaze ? I da i u mtsu kada ste pod ugovorom prvi put je za dz..

Icice i na ovaj android 5..

Evo kako izgleda sa Ballisticom. Dodaje popirilicno na masi, ali mnogo dobro lezi u ruci.

uh ko da si ga stavio u blindirani sef :D meni tako izgleda.. :)

Vrh Dno