zanimljivo da mi na aplikaciji cpu z prepoznaje soc kao s600koji bag
![]()
Ljudi, isplati li se uzimati 8gb verziju?
Zavisi za koji novac. Imaj u vidu da telefon nema memorijski slot pa ako ti je 8GB dovoljno...
260e, 2 meseca star. Ne prebacujem muziku i filmove na tel, pa mislim da ce mi biti dovoljno. Ne znam koliko sistem povuce od tih 8...
Pogledajte prilog 116765 doduse mozda je zbog kernela.. Da dodam,nikakvi overklokovi i underklokovi nisu radjeni
Cek, sta je tacno problem kod kamere? Sw ili mora da bude perfektno vrijeme za ok sliku? Nesto sumnjam da je do hw-a....
Ja sam presao.. Ako mozes da se naviknes na neAmoled ekran i 16gb ,kameru koja je dobra po danu
Problem je sto samsungovi displeji reprodukuju nenormalne po meni izvestacene boje pa kad uzmes neki drugi tel da slikas sve ti deluje nekako bledo pomalo neubedljivo
Cek, sta je tacno problem kod kamere? Sw ili mora da bude perfektno vrijeme za ok sliku? Nesto sumnjam da je do hw-a....
Pin to device ili tako nesto u Music App.
A mozes i preko nekog proxy-a sa kompa da se povezes, otvoris music, ugasis proxy i skines na novi hard sve...
Cisto da znas svako ko napravi fotografoju prvo je pogleda na telefonu i to je ono sto ostavlja utisak kod korisnika, kad gledam slike na monitoru one su više nego dobre..Ko ima bas istančan ukus za fotografije on koristi fotoaparat... A ti bi mogao za početak da koristis telefon o kome pises a ne da prepricavas ono sto pročitao na forumima... I da pri tom budes jos i nepristojan... Ne znam dal ima topik na forumu da ti nisi komentarisao i to u 70 posto slučajeva u offtopiku...Čisto da znaš ovde se priča o fotografiji, a ne ako slikaš i gledaš na amoled ekranu. Znači gledaš na monitoru. Ima i testova, tako da ovo što pričaš nema veze s' vezom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari