Šta je novo?

LG Nexus 4

Izgleda da je tako, ko da nisu svi isti :)

Probat cu sa tim gps status, hvala

I kod mene se javlja poprilican lag prilikom push-ovanja notifikacija. Na MTS-u sam takodje. Nekada se dogodi da dobijem poruku na WhatsApp-u tek posle ~30 min (kada je telefon u standby-u).
@fkloznica: Bas me zanima do kog ces zakljucka doci, posto ja nikako da ugrabim neko vreme da vidim da li je samo do MTS-a problem.

Upravo sam probao sa telenor rucno secenom karticom.. Posle 7h deep slipa notifikacija je kasnila 3min.. Da je mts bio to bi bilo 30min do 1h sigurno.. I dalje ne znam kako da objasnim ovu pojavu :)

Kod mene na MTS see desava lag ali ne preterano puno a nekad odmah stigne poruka na wts. Ne smeta mi sta da se radi

Ja nemam problema oko notifikacija, sve je na vreme, ali ima jedan problem , iako je ukljucen gps stalno, kad pokrenem navigaciju, treba mu oko 4 min da pronadje satelit, nekad to zna i biti u kracem roku ali nikad nije trenutno.
P.S. na iPhone4 to je uvek bilo trenutno.
Ne zelim raspravu samo kazem

Slican problem sam i ja imao pre neki dam, doduse ja drugom mobu, i problem sam resio uz pomoc GPS Test applikacije, skini je, idi u podesavanja I prvo klikni "clear AGPS" a onda update AGPS, posle toga sam restartovao telefon mada nema potrebe za tim I sad uhvati fix za 10ak sekundi.

Poslednja izmena:
Kod mene je GPS fix uvek momentalan. Jel u pitanju stock rom ili nesto drugo?

Hvala vam svima na pomoci, veceras cu pokusati te opcije.
Inace sve je stock na telefonu

Ko nema telefon?

Izvinjavam se. Nisam bio bukvalan. A zaboravio sam da to moras da budes. :D Odnosilo se na ove sa notevima i galaksijama. I telefon cackali u izlogu telenora. :)

Nemoj tako o samsungu. Ja sam imao odlican samsung, zvao se GNexus. I dalje je clan porodice pored N4. :)

He he he ma znam :D

Sta se prepucavate ne razumem, odavno se zna da ko se pravi najvise pametan taj telefon nije video ni na slici...

Elem vidim jabuka izbacila ios7 mesavinu win8 i androida.. Uskoro ocekujem odgovor googla u vidu androida 4.3.. :)

Jabuka je uzas dobro se setili na nesto pametno... Skidam kapu zato sto ce ip4 dobiti 7 mada realno kasne dosta zato sam odustao od njih

Da li mi mozete reci koja folija je najbolja za N4, kao i bumper, ali da moze kod nas da se uzme?

I ja bih volio neku preporuku za bumper.
Jel neko narucivao ove kopije originalnih bumpera, zanima me kakvi su... gledao sam poredjenje na youtube-u kineskih vs originalni i ovako na oko kopije izgledaju skoro identicne originalu, samo sto je problem sto ima dosta kopija i ne znam koja je najbliza originalu.

Ja sam pre par meseci uzeo kopiju sa alija i zadovoljan sam. Nisam probao original ali da ne znam da sam naručio kopiju mozda bih mislio da je ova original :)

Imam i ja ovaj iz nultyjevog posta, na oko odlican, na dodir plasticniji nego sto bi ja voleo, otvori su dobri i tacno tamo gde treba da budu, bitno je da ne grebe fon, stiti isti od grebanja prilikom spustanja, od pada verovatno stiti koliko toliko i odize telefon od stola te je zvucnik dosta glasniji..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno