fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,135
Hvala na odgovoru![]()
Da li je neko probao i može iz prve da kaže utisak? Još bolje ako može da uporedi sa nekim modelom?
hvalajos jedno pitanje,kako da isecem normalnu sim da postane micro kada je onaj cip kod obicne veci od cele mikro sim kartice.. ? kupio telenor pripejd za 200 din
![]()
Ne, merkam beli n4, sviđa mi se što je beo. Ali mi je bitan zvuk na sluškama, nema boeffla kernel kao za S3.Presao na n4 ?
Na iphone push obaveštenje je iste sekunde. To je jedna od razlika i prva stvar koja me kupila na iphone.Skoro 2 sata telefon nisam pipnuo, bio je na 2g. Sa očevog telefon sam poslao poruke preko whatsappa i vibera. Poruke nisu stigle iste sekunde, već posle 1min preko vibera i posle 2 min preko whatsapp-a. Kašnjenja ima, ali ništa strašno.
ne mogu da udarim edit na post. sada sam probao sveze iseckanu telenor karticu i posle sata i nesto screen offa dosla mi notifikacija za 10 sec od trenutka slanja.. moram jos da testiram preko noci i onda cu biti siguran.. moguce da je do mts-a,samo ne znam da objasnim kako i zasto
Ne gori nigdje da mora iste sekunde. Sve do 5-10 minuta je OK
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688
[NEXUS 4 TOOLKIT V2.0.0] Drivers, Backup, Unlock, Root, Recovery, Flash, Mods + MORE
Batali toolkitove.. Bolje da odradis preko adb-a i fastboot-a,i ako nesto krene po zlu mocice neko da ti objasni sta kako.. Niko ne preporucuje te toolkitove na xdaidi tamo ima ih brda
postoji malo veca grupa ljudi koja ima problem sa mtsom kada im je 2g signal. desava se da su nedostupni u svakom smislu. mozda je i tebe to pogodilo.
nemam neku pametniju teoriju
sto se push notifikacija tice, imam podeljena iskustva, ali nikako negativna.
na trenutnom telefonu (koji cu ritualno spaliti kao veneovu zbirku) u8110 vecinom notifikacije stizu trenutno, max. 5 sekundi. Na wifiju kasni dok ne probudim telefon.
Isto mts, stavio sam da koristi samo 2g mreze i radi kako treba.
@copears
ne narucujem odavdetreba to sa telefonom da stigne iz USA, ali problem je sto ne znam kada:/
prva prica je bila kraj maja, sada je kraj juna...
Na koji misliš?@fkloznica
Predji na pravi mob![]()
Ja nemam problema oko notifikacija, sve je na vreme, ali ima jedan problem , iako je ukljucen gps stalno, kad pokrenem navigaciju, treba mu oko 4 min da pronadje satelit, nekad to zna i biti u kracem roku ali nikad nije trenutno.
P.S. na iPhone4 to je uvek bilo trenutno.
Ne zelim raspravu samo kazem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari