Upravo, na kom si beše romu? Sigurno nije stock. Više se trudiš na androidu, veruj mi. Što se tiče safarija, za koji se se uhvatio, trebalo bi da znaš da može da se podesi da te pita da li ćeš otvoriti safarijem, chromom itd. Zato lepo kažem, da se 50% potrudite oko ios videli bi ste.
I ne znam zašto pišete da na iosu ne radi ovo ili ono ili da to nema kada niste uopšte ni pogledali ni ios ni app. Evo i da potkrepim svoje izjave.. USB mass storage, ima i tweak se zove PwnTunes. Onda iTunes, ne znam ko to još koristi, onaj ko je imap iphone ili koristio ios zna da se koristi iTools ili ifunbox. BT transfer nije problem jer ima tweak sa kojim možeš da radiš šta hoćeš (ne znam kako se zove jer nisam koristio BT pa me nije ni zanimalo). itd.
Sada mogu da vam kaže šta nema za nexus 4 a ima za iphone, evo npr. tweak koji iz 3G prebacuje u E kada je zaključan ekran, kada se otključa ekran automatski prebacuje u 3g, na ovaj način dosta uštedie bateriju itd.
Uostalom svi vi koji stalno nešto flešujete ste udareni u glavu, ajde kontam da vas drži jedno vreme ali ako sada već drugi ili treći android opet neprestano flešujete vi ste ludi, *** kupite galaxy nexus za 200 eura i uživajte.
Ne razumem šta govoriš?
Ono što bih zaista voleo da imam je nešto kao instalous na ios. Postoje rešenja na androidu ali nije toliko pojednostavljeno.
.
Vi ste nešto razumeli šta je on napisao? Inače nisam se susreo sa ljudima koji nisu shvatali ulogu homescreen-a.
Dobro ljudi hajde dosta off-a
Kakav je zvucnik na nexusu u poredjenju sa s3?
I da li je komplikovano rootovanje nexusa
Па наравно nexus![]()
Zbog cega? Gledajuci specifikacije, opet bih uzeo xperiu pre
Zbog cega? Gledajuci specifikacije, opet bih uzeo xperiu pre
Pa ti uzmi.
Xperia S nema sta da trazi pored n4,ko se iole razume u telefone zna zasto.
Pa onda uzmi xperia-u.
Tek mi nije jasno kako gledajuci specifikacije dolazis do zakljucka da je xperia bolja.
@slavisa, gresis u mnogo toga, i u poslednjem i u prethodnom postu, ali te necu ni ispravljati, jer nema svrhe.
Pa i po specifikacijama je Nexus 4 puno snazniji od Xperia S. Xperia S jedino ima bolju kameru, sve ostalo je na strani Nexus 4. Uzmi Nexus 4, neces pogresiti, jer ces, pre svega, imati redovan update. Makar ti je to moja preporuka posto su ti verovatno oba cenovno bliska, kada se dvoumis izmedju njih.
Pa bas po tim istim specifikacijama N4 je dosta bolji, osim u kameri...
Sto se zvucnika na N4 tice prijatno sam iznenadjen dosta je bolji nego na HTC Sensation, glasan, cist zvuk, ponekad ukljucim YT preko fona jer me mrzi da kacim zvucnike![]()
Naravno da sam pobrkao, ***a, nekoliko sati sam "vetovao" fonove, sve mi se izmesalo...svakakvih sam se gluposti načitao na ovoj temi,ali da neko hvali početni meni na iphonu i da to ističe kao prednost e to je stvarno previše.
*GabeN
vjerovatno si nešto pobrkao nexus 4 je jači i po specifikacijama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari