Ne znam da li mora bas telenor, ali po mom misljenju ti je bolje uzeti fon preko oglasa, i paket kod mts sa 50% popusta, jer su paketi mnogo bolji. Tj. mislim da su telefoni precenjeni nenormalno preko ugovora.
edit: $250 preko google play prodavnice, hoce to zazivete kod nas nekad?
Dostupan je tako u svega 7 zemalja.
250$? zar nije 350$?Gledao sam na brzaka oglase ovde na benchu, ima bukvalno jedan i prodaje za 320 evra, a novi su u prodavnici od 340...Ne znam, videcu, mada izgleda da ce mi to biti preskupo planinarenje. Takodje, razocaralo me osvetljenje i ugao gledanja, bas sam u reviewu ovde na benchu gledao slike, ono je uzasno...
edit: $250 preko google play prodavnice, hoce to zazivete kod nas nekad?
300 i 350 dolara bez troskova, sa troskovima treba da doda jos oko 25 dolara na tu cenu.
300 i 350 dolara bez troskova, sa troskovima treba da doda jos oko 25 dolara na tu cenu.
Opasno sam se dvoumio izmedju nexusa4 i s4. S4 nisam hteo zbog cene iako mogu da ga kupim i nasao sam nexusa za 280e, ali sam se odjednom predomislio i otisao i kupio s4 :d
U svakom slucaju hvala svima na savetima i preporukama, nexus je stvarno odlican telefon![]()
Koliko si platio to plasticno cudo ?Opasno sam se dvoumio izmedju nexusa4 i s4. S4 nisam hteo zbog cene iako mogu da ga kupim i nasao sam nexusa za 280e, ali sam se odjednom predomislio i otisao i kupio s4 :d
U svakom slucaju hvala svima na savetima i preporukama, nexus je stvarno odlican telefon![]()
Eto vidis, nekome je i to prednostsvakakvih sam se gluposti načitao na ovoj temi,ali da neko hvali početni meni na iphonu i da to ističe kao prednost e to je stvarno previše.
*GabeN
vjerovatno si nešto pobrkao nexus 4 je jači i po specifikacijama
Izgleda da si ti srecni prodavac, ili?
Ja juce presao sa one x + na nexus 4...i za sada ne mogu da prezalim ekran i kameru...brzina je ubedljivo na starni nexusa... Malo cu da gustiram originalan rom,pa cu se baciti na custom...cuo sam da su boje i osvetljenost bolji na paranoid romu...je l to istina?
Ja juce presao sa one x + na nexus 4...i za sada ne mogu da prezalim ekran i kameru...brzina je ubedljivo na starni nexusa... Malo cu da gustiram originalan rom,pa cu se baciti na custom...cuo sam da su boje i osvetljenost bolji na paranoid romu...je l to istina?
Ekran na One X je i dalje jedan od najboljih ako ne i najbolji 720p lcd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari