Šta je novo?

LG Nexus 4

uvek je to bolja varijanta.. ali zavisi da li hoce garanciju telenora od 2 god ili garanciju na lepe oci od 6 meseci.. zavisi koliko covek voli rizik :D

Ne znam da li mora bas telenor, ali po mom misljenju ti je bolje uzeti fon preko oglasa, i paket kod mts sa 50% popusta, jer su paketi mnogo bolji. Tj. mislim da su telefoni precenjeni nenormalno preko ugovora.

Gledao sam na brzaka oglase ovde na benchu, ima bukvalno jedan i prodaje za 320 evra, a novi su u prodavnici od 340...Ne znam, videcu, mada izgleda da ce mi to biti preskupo planinarenje. Takodje, razocaralo me osvetljenje i ugao gledanja, bas sam u reviewu ovde na benchu gledao slike, ono je uzasno...

edit: $250 preko google play prodavnice, hoce to zazivete kod nas nekad?

Poslednja izmena:
osvetlenje je standardno uglovi gledanja su kao na svakom ipsu ,to jest ne mogu da se porede sa amoledom..

Gledao sam na brzaka oglase ovde na benchu, ima bukvalno jedan i prodaje za 320 evra, a novi su u prodavnici od 340...Ne znam, videcu, mada izgleda da ce mi to biti preskupo planinarenje. Takodje, razocaralo me osvetljenje i ugao gledanja, bas sam u reviewu ovde na benchu gledao slike, ono je uzasno...

edit: $250 preko google play prodavnice, hoce to zazivete kod nas nekad?
250$? zar nije 350$?

Koliko nasi deru na drugim telefonima, ovaj je najpovoljniji

Opasno sam se dvoumio izmedju nexusa4 i s4. S4 nisam hteo zbog cene iako mogu da ga kupim i nasao sam nexusa za 280e, ali sam se odjednom predomislio i otisao i kupio s4 :d
U svakom slucaju hvala svima na savetima i preporukama, nexus je stvarno odlican telefon :)

Opasno sam se dvoumio izmedju nexusa4 i s4. S4 nisam hteo zbog cene iako mogu da ga kupim i nasao sam nexusa za 280e, ali sam se odjednom predomislio i otisao i kupio s4 :d
U svakom slucaju hvala svima na savetima i preporukama, nexus je stvarno odlican telefon :)

Baci mi na pm gde si nasao za te pare nexusa

Koliko si platio to plasticno cudo ? :)

Neksusa sam nasao na mobilnom svetu, covek kaze 280e, star oko 20ak dana -mesec dana. Garancija, racun.
S4 je 520 nov nekoristen, 2g garanacija, nije Djilke srecni prodavac :D

EDIT: Inace ima kod mene, S4 za 460e. Oguljen malo nazad, kaze prodavac (drzi servis mob. tel.) nema garanciju, kupljen u inostranstvu ali cu ja dati moju od 6m. na softver, a ogrebotina je jer je ispao a covek kome je ispao se naljutio na telefon pa ga prodao :d

Poslednja izmena:
Ako sam ja sad razumeo ovaj tvoj zadnji post evo gde sam.. :)

Hehe. To sam napisao sta kod mene nude i na kakve se fore vade. Vlasnik se naljutio na telefon pa ga prodao :D

svakakvih sam se gluposti načitao na ovoj temi,ali da neko hvali početni meni na iphonu i da to ističe kao prednost e to je stvarno previše.

*GabeN
vjerovatno si nešto pobrkao nexus 4 je jači i po specifikacijama
Eto vidis, nekome je i to prednost

Ja juce presao sa one x + na nexus 4...i za sada ne mogu da prezalim ekran i kameru... :( brzina je ubedljivo na starni nexusa... Malo cu da gustiram originalan rom,pa cu se baciti na custom...cuo sam da su boje i osvetljenost bolji na paranoid romu...je l to istina?

Ja juce presao sa one x + na nexus 4...i za sada ne mogu da prezalim ekran i kameru... :( brzina je ubedljivo na starni nexusa... Malo cu da gustiram originalan rom,pa cu se baciti na custom...cuo sam da su boje i osvetljenost bolji na paranoid romu...je l to istina?

Jesu bolje na paranoidu tj. Paranoid je cestom u fullu tako da mozes da se igras bojama koliko hoces

Mozes ostati na stock romu, i instalirati franco kernel, i tamo mozes podesavati boje kako hoces. Jest da je to za placenu verziju al ispalti se

Mozes odraditi franko i onda skinuti trikster mod i namestis displej za dz..

Samo flešni paranoid, on u svom kernelu već ima podešene boje koje su po mom mišljenju odlične. Primetićeš neopisivu razliku između njih i stock boja...

Za ekran jos i razumem, ali sto kameru? Ja sam bas zbog kamere batalio One X, a sto se ekrana tice verovatno ti nedostaje razlivanje boja i slab wi-fi:)

Neki su ovde progutali + (plus) kada sam napisao da sa presao sa one x + na nexus 4...+ je mnogo bolji od obicnog one x...probao sam paranoid, ali ipak mi je bolji cm...instalirao sam franko m2 kernel a boje podesio preko trickster moda...

Nazad
Vrh Dno