Šta je novo?

LG Nexus 4

^^ ako te ne mrzi baci podesavanja koje si stavio za boje da ti "lice" na One X +

LG_NEXUS4_WHITE.jpg

http://www.engadget.com/2013/05/28/lg-nexus-4-white-official-may-release-date/

Kada su hteli da bude beli Nexus..zasto nije i prednja strana bela...Ovako izgleda kao da je sklepan od dva telefona....po meni samo su sjebali ovako lep telefon...:wall::wall::wall:

takav je bio i galaxy nexus... bzveze

Fail. Ne razumem kako nisu mogli za pola godine da naprave belu prednju masku...

jedno noob pitanje.. instalitao rom,sa kojim dolazi neki superuser(plava ikonica) i davao dozvole nekim programima,onda mi google skinuo superSU (jer su mi programi backupovani na google) i sada ostalim progrmaima dajem dozvole preko njega.. u sustini imam dva programa koji manje vise isto rade.. da li mogu da izbrisem superSU i da sve bude kako treba ?

Meni je SuperSU bolji...
Mislim da možeš da obrišeš jedan.

"Kim Wong said that the Nexus 4's success means that the company "does not need such a marketing success again". Kakva brilijantna poslovna filozofija :D:D:D

"Kim Wong said that the Nexus 4's success means that the company "does not need such a marketing success again". Kakva brilijantna poslovna filozofija :D:D:D

Moguće je da proizvođači vide Nexus uređaje kao marketing alat i da nemaju ili imaju jako malo zarade na njima.

Ja se nadam da ce sledeci Nexus praviti Sony i da je zapravo Google varijanta Honami smartphone-a.

Update: We've just spoken with a senior LG official who informed us that Kim Won's statements regarding the company's interest in the Nexus program have been misinterpreted. While LG isn't currently working on a "Nexus 5," that doesn't mean it would turn down the opportunity to work with Google again. Kim was instead referring to the company's mobile business as a whole: he believes LG's own offerings are strong enough that it doesn't "need Nexus" to be successful.

znaci vec vidim kako neka kineska firma pravi sledeci nexus,cisto da se probije na trziste :) mozda je i bolje tako,vise ce se truditi sto se tice kvaliteta izrade buduceg nexusa :)

kinezi zakon :) juce mi se desila zanimljiva stvar.. odjednom mi mob izgubio i 2g i 3g net.. sta god da sam uradio on ne moze da se konektuje na net preko mreze,a sve ostalo radi ok.. sta moze da bude problem ? p.s. usepeo sam.. treba da se udje u apn setings i da se stavi restore setings.. prvi put mi se ovo desilo od kada imam smart telefon a to je dosta godina

Poslednja izmena:
Mene uzasno nervira sto se 3G mreza brzo izgubi po gradu i onda mu treba mnogo vremena da je opet nadje. Kad sam u busu recimo, ne mogu da surfujem 5 minuta a da ne se ne izgubi 3g :| Mozda je i do Telenora to, ali cisto sumnjam.

Inace, kako se ne zna ko ce praviti nexus 5, vec je jun... :trust:

Pa pretpostavljam da u oktobru - novembru izlazi, kada i n4, ima vremena. Možda google zna :)

Mozda sam glup, ali nema nigde te opcije. Ima samo "Use 2g network only". A nema ni u opcijama kad ukucam *#*#4636#*#*.

Inace nije mi rutovan telefon, ako to ima neke veze

Mislim da vanilla androidu nema opcije da koristi samo 3G, ili oba ili samo 2G.

Vrh Dno