Šta je novo?

LG Nexus 4

Pa taj beli ima neku plastiku okolo koja je jos klizavija od ovog i izgleda retardirano. :D

Ja bih voleo da vidim ovakvu zastitu za zadnju stranu, posto je ultra mega giga tanka i osetljiva :)

Jel je kupovao neko slusalice,originalne njegove? Jel ima negde osim play store-a?

Jel probao neko neko slusalice a da nisu originalne, i ako moze da kaze kako rade?

Колико ја знам телефон долази без слушалица, тако да су сваке "неоригиналне":d

valjda uz beli nexus ? takozvana limited edition :D

Uz oba, s tim što za crni treba malo kreativne navigacije:) kad budem bio za kompom ostaviću link sa androidpolice.

Da li mozda neko zna kolika je postarina za nexus-a sa playstora npr u kanadi?
Da malo bolje objasnim pitanje , znaci ako si u kanadi koliko moze da ispadne shiping u samu kanadu :) :)

Poslednja izmena:
Da se upisem i ja! Novi ponosni vlasnik, za sada mi je sve savrseno nisam mu nasao jos ni jednu manicu :D

ta vest je dosta bajata :) al ajde na srpskom je pa moze da prodje :) :)

meni je bas ruzan beli.. ali je to stvar ukusa :)

Da li jos nekom na stock romu, stock kernel, unrooted, google services trosi 20% baterije?

Da li jos nekom na stock romu, stock kernel, unrooted, google services trosi 20% baterije?

Takodje imam problem poslednjih par dana nekad sa servisima... Google izgleda cacka nesto. Doduse ne na Nexus-u, ali servisi su isti.

Imam problem sa airplane modom, samo rucno mogu da ga aktiviram preko prekidaca na klik ne radi kao i preko battery saver-a koji bi trebalo automatski da mi preko noci iskljucuje mrezu, nzm u cemu je problem probao sam par aplikacija i nece ni preko jedne a rucno hoce... :-D

Iskljucio sam location i sada se smanjio google services, mada snap dragon guru sada ne moze da pali i gasi wifi po tome

Nazad
Vrh Dno