Šta je novo?

LG Nexus 4

Mozda sam glup, ali nema nigde te opcije. Ima samo "Use 2g network only". A nema ni u opcijama kad ukucam *#*#4636#*#*.

Inace nije mi rutovan telefon, ako to ima neke veze

Kucaj kod koji sam ti napisao (to je univerzalni kod na androidu...bez obzira da li je rootovan ili ne).
Pa onda prva opcija:INFORMACIJE O TELEFONU, i tu imaš da biraš željeni tip mreže.

da ja sam sada probao.. i imaju opcije za 2g 3g..

Do telenora je problem, mreza im je raspad, pogotovo kad nisi stacionaran

Zašto vam se beli nexus ne sviđa?
Ja kada sam kupovao moj Gnex pretražio sam ceo net da bih našao baš beli...Meni je baš lep:d

Second the back panel features two, embedded in the plastic, tiny humps on each side so when you lay the phone flat it won’t muffle the speaker. The plastic frame of the phone, which keeps both glass pieces in check, feels plasticky and glossy on the white Nexus 4 and lacks the rubber, soft-touch feel of the black one.

zar ovo nema i crni nexus, od nekog februara?

ima.. makar moj ima,proizvodja mart..elem cudna stvar mi se desi.. stavim neki rom i kernel sa njim ima polunapucane boje kao na amoledu i blejim 3 dana i nikako da se naviknem,valjda od duge bleje na stocku.. smorim se i flesnem stock kernel i ko da sam progledao :)

Zašto vam se beli nexus ne sviđa?
Ja kada sam kupovao moj Gnex pretražio sam ceo net da bih našao baš beli...Meni je baš lep:d

Ma 'de, izgleda ko da je sklepan od ostataka dva modela. Lepa su oba dok se ne okrene napred, a onda katastrofa. Skroz se ne uklapa onako. A i ne ide mi fensi belo za nexus liniju ,)

Vratio sam STOCK juče čisto malo da se prisetim kako radi...Boje su tužne i ružne, ali sistem radi stvaaaaarno savršeno baš je bzv što su uništili kalibraciju. Posle paranoida nikako da se naviknem i multi DPI mi nedostaje, ali je baterija daleko na strani STOCK roma.

Ne izgleda lose novi kalendar, samo je zamerka na to sto u mesecnom pregledu ne prikazuje unose tekstualno nego kao crtice. Vidim po screenshotovima da to postoji, ali verovatno samo na tabletima :(
PS. Ista funkcija postoji na "business calendar"

Ja i pored updatea imam stari look... Nemam mogucnost dodavanja boja za evente, nista... Zna li neko do cega je? Video sam da je jos neko naveo isti problem na GP, a da ima N4

Vratio sam STOCK juče čisto malo da se prisetim kako radi...Boje su tužne i ružne, ali sistem radi stvaaaaarno savršeno baš je bzv što su uništili kalibraciju. Posle paranoida nikako da se naviknem i multi DPI mi nedostaje, ali je baterija daleko na strani STOCK roma.
za ovo imas resenje na xda.. imas 4,5 razlicitih stock kernela sa kalibracijom boje.. mislim da su boje bas iz pa.. mislim da je ovo taj tred http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2136295

Poslednja izmena:
Pitanje je da li će uopšte praviti nove nexuse, ili će od sad svi najjači telefoni imati Google edition verzije

ma to je smesno.. sacekaj 5 meseca na n5 i sve ce ti biti jasno,em zverina em cenim da ce biti 400dolara/evra :) ako osnova za njega bude lg optimus g2 to znaci da ce imati s800 u sebi.. ova verzija htca dok dodje do nas ima prodje 3 meseca.. a i napisao sam u drugoj temi,kako ce stock android da izvuce max iz onih 4megapiksela? p.s. sto se tice naslednika nexus linije http://www.unwiredview.com/2013/05/30/lg-may-already-be-testing-nexus-5-prototype-after-all-sold-3-million-nexus-4s-to-date/

Poslednja izmena:
Pitanje je da li će uopšte praviti nove nexuse, ili će od sad svi najjači telefoni imati Google edition verzije

Ja sam bas to rekao pre par nedelja. Pravice se obicna verzija flagshipa i pravice se GE verzija. Pa ko sta voli. Meni bi bilo suludo uzimati GE verziju, eto zato sto je to go sistem i nemas nista, niti dobre drajvere za kameru, niti boom sound niti nista nece biti. Nexus treba da bude kao i do sad jeftin uredjaj za tako neke ljude kojima je bitan samo softver, kojima nije bitna kamera, niti boom sound niti tako neke stvarcice. Steta, ali mislim da vise nece biti jeftinih Nexusa. Svi flagshipovi ima da pocnu sa cenom od 600e.

ma to je smesno.. sacekaj 5 meseca na n5 i sve ce ti biti jasno,em zverina em cenim da ce biti 400dolara/evra :) ako osnova za njega bude lg optimus g2 to znaci da ce imati s800 u sebi.. ova verzija htca dok dodje do nas ima prodje 3 meseca..

Pa niko ne zna ni kakav ce lg g2 hardver da ima, a kamo li da ce on biti osnova za neki buduci nexus...
Ma nema veze kada ce se pojaviti ge verzije gs4 i htc-a one kod nas, cim ga se neko docepa zakacice rom na xda, pa ce svako moci da ga flesne. Zanimljivo je samo sto ir ne radi ni na GS4 ge, ni na HTC One ge, posto stock android ne podrzava to. Jedna od dobrih stvari u vezi sa ovim Google edition telefona, je sto ce zbog ova dva telefona ir biti podrzan out-of-the-box u sledecoj verziji androida, pa ce i drugi proizvodjaci stavljati ovu pomalo zaboravljenu tehnologiju u svoje telefone

Vrh Dno