Šta je novo?

LG Nexus 4

Google i LG su napravili odličan posao sa ovim N4, izašlo je lom vesti o njemu od samog predstavljanja do danas na svim mogućim sajtovima i u svim mogućim novinama, sve je to ogromna reklama za obe kompanije

Sto se mene tice nisu morali ni jednu jedinu reklamu da naprave telefon je odličan i to je za mene kraj price

Jest vala. Nije najbolji telefon ikada, ali po meni najbolji android do sada bez dileme.

Da ne baguju push notifikacije bio bi najbolji ikada.. Ovako ga prodajem za 20ak dana :(

I onda za 22 dana stigne novi update koji ispravi bug, a na S4 ili HTC se iznenadis sta sve ima od bugova :). Ozbiljno, vec sam napisao koja app resava push dok ne stigne update...

Push nije na wi fiju problem nego na 2g 3g.. Iz nekog razloga cim ugasis ekran on se skine sa google servisa,a kada to nastane ne moze da prima push notifikacije.. Kada upalis ekran treba mu 40sec da se prikaci za google.. I da push not. fikser ne pomaze.. To jest nista ne pomaze.. A iako je google rekao na svom forumu da ce da sredi to,znamo da od toga u realnosti nema nista..

Mislim da ne treba da ga prodajes, siguran sam da moze da se resi taj nazovi problem, ja licno nemam problema ni na 2g/3g ni na wifi, uzmi u obzir da je mozda i do aplikacije, sacekaj sledeci update, probaj neki drugi rom, steta je da prodas ovako dobar telefon, samo to hocu reci :)

Sve probao.. Sve romove sve karnele sve vrste modem radia.. Od .27 do ovog novog iz indije .54.. Nista ne pomaze.. I meni je zao sto ga prodajem ali vise nemam strpljenja..

Moze preporuka za dobar screen protector? Nije problem da se poruci sa ebay, moze i ako ima kod nas.
bacio sam oko na spigen, ali sta znam. Koristi li neko mat screen protector?

A da tebi to nije do signala? Pre nego sto prodas probaj/pozajmi drugi telefon pa onda vidi sta ces.

O kakvim vi izgovorima pricate ? Meni pare rastu u dupetu da mogu tek tako da bacam 200e.. Pitao bi vas da vam poruka na whatsappu ne dolazi 2,3h to jest dok ne upalite ekran.. A kako da mi ne valja signal kada zivim na novom bgdu i na 2g su uvek sve crte na 3g varira ? S3 sa istom karticom nije imao tih problema..

Koja mreza bese? Da ti nije problem do SIM-a ili nesto tako. Ja sam u februaru uzeo N4 i kada sam na 3g/2g sve je kako treba, problem je samo WiFi. U pitanju je MTS i secena kartica.

Koja mreza bese? Da ti nije problem do SIM-a ili nesto tako. Ja sam u februaru uzeo N4 i kada sam na 3g/2g sve je kako treba, problem je samo WiFi. U pitanju je MTS i secena kartica.
Mts.. Doduse ne secena nego uzeta od njih.. Nista danas cu probati sa telenor sim karticom pa cu da vidim

Screenshot_2013-06-06-17-07-20.png voleo bi neko da mi objasni ovu sliku.. 3g i hplus se menjaju gore doduse 2 ili 3 crte ali pogledajte upload ? Toliko mi je bio na 3 merenja vec ,a u nekim trenutcima nije ni zavrsavao test.. I onda se ja pitam zasto ne stizu poruke,ovaj moj primerak moba je samo za djubre.. P.s. ako ga uvaljam nekom za 200e da sutiram sebe u dupe :)

Poslednja izmena:
Jesi probao sa drugom karticom...? Sta se desava kada si na wifi-u.... isto?

Danas mi je stigao beli nexus a sada trik pitanje gde da nadjem providnu silikon futrolu a da nije predebela :( jer je uredjaj prelep jednostavno :))

Evo slika

Prilozi

• uploadfromtaptalk1370532995406.jpg
    uploadfromtaptalk1370532995406.jpg
    104.9 KB · Pregleda: 250
  • uploadfromtaptalk1370533030335.jpg
    uploadfromtaptalk1370533030335.jpg
    91.5 KB · Pregleda: 268
  • uploadfromtaptalk1370533047986.jpg
    uploadfromtaptalk1370533047986.jpg
    88.7 KB · Pregleda: 271
nemam bumper tj nisam dobio uz njega u pakovanju nije isao

ne znam da li si uzimao direktno preko play store, ako jesi, trebalo bi da ga dobijes.

Nije uzet preko play store nazalost :(

Vrh Dno