http://dbrand.com/submodels/nexus-4/ p.s. ma stock karnel i rom do kraja![]()
inace sada otisao na onu opciju kao da pratim posiljku.. i ladno mi nadje posiljku sa alija.. inace proslo je 45 dana od narucivanja..malo pogledam onaj log robe i izvalim da je pre 21 dana doslo u srbiju i da je posle 3 dana bleje u srbiji poslato nazad,iz kojih razloga ne znam.. sada se nadam da ce prodavac da mi vrati kes![]()
Hvala. Mada ovo više ima smisla za već izgreban fon, pa da se ulepša, zaista ne vidim poentu oblepljivanja novog telefona bilo čime što nije potpuno transparentno i poželjno što manje primetno.![]()
MMS mi ima samo jednu funkciju, a to je slanje slika roditeljima kada nemaju pristup mailu
Jok, sve živo što sam podešavao prosto ne radi. Ni ja nisam poslao baš dugo ni jedan jedini...
Više me nervira to što tako glupa i jednostavna stvar neće da radi, nije mi baš nešto posebno hitno.
Da li neka dobra duša može da mi postuje podešavanja za MMS, pošto uprkos pokušajima nikako ne mogu da ga nateram da radi ljudski.
Telenor internet APN imam ovaj noviji, dakle bez ikakvih podešavanja, a za MMS sam probao sve živo i jednostavno neće da radi.
Probaj sledeće, kod mene je tako proradilo:
u "Access Point Names" kopiraj iz "TELENOR RS MMS" sledeće: MMSC, MMS PROXY i MMS PORT u "TELENOR RS". Zatim u "TELENOR RS MMS" pod "APN TYPE" postavi samo "mms", sve ostalo izbriši, a pod "TELENOR RS" pod "APN TYPE" ostavi samo "default,supl" (izbriši mms).
Posle ovog bi trebalo da radi, sa tim, da 2g ili 3g mora biti "ručno" uključen. Na DESIRE HD, dok sam ga imao, na bilo kom SENSE romu je automatski sam palio 2g/3g i po prijemu ili slanju bi ga ugasio ako pre slanja/primanja mms-a mobilni net nije bio uključen. Na istom DESIRE HD, kada sam instalirao bilo koji NO SENSE rom (AOKP, CM) radilo je samo ovako (inače jedino na ovaj način mi mms radi i na Galaxy S3).
Jesi ti uzeo telefon da se ti prilagodjavas njemu da izvuce 4h i 50m ili si ga uzeo da on tebi zavrsava posla?To mi lici na "Uzeo sam mecku, vozim je cetvrtom na 1600 obrtaja trosi samo 5,5litara, milina"
Ukljuci taj 3G ako imas MB u pretplati, stavi brajtnes na auto, neces valjda da coravis i naprezes oci bezveze i koristi tel. u punoj snazi, ako zafali bocni ga negde na usb u toku dana da bi ti izdrzao do veceri i cao. Bar ja tako mislim, opet, tvoj telefon tvoja volja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari