Šta je novo?

LG Nexus 4

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel uspeo neko u međuvremenu da naruči? Sad su ubacili onaj kružić koji se vrti kada stisneš Proceed, vrti malo i vrati se na plavo dugme, ali i dalje izbacuje "An unexpected error occurred. Please try again later"...

Juče sam čačkao malo telefon, odličan je..baš dobro leži u ruci, nema zazora, odaje utisak koji do sada nije bio prisutan ni kod jednog android uređaja..baš dobar uređaj..

Of course da ne može, samo amerika 🙂 probao sam danas i uspeo da prođem Proceed preko proxi-a u direktno u Chrome-u sve lepo, ali verovatno samo prolaze kreditne izdate u Americi, moja American Express banka Intese neće da prođe nažalost. Probao da stavim američku adresu kao što je neko bio predložio, ali no go 🙁

Ne verovatno nego sigurno. Ti Gizmo nisi citao ovu temu. Mozes naruciti samo sa kreditnom karticom koja je izdata u zemlju preko cijeg Play Store-a narucujes. Znaci, treba ti neko ko ima americku karticu.

Očigledno nisam dovoljno pomno pratio zar ne... Čitao sam u komentarima na Endadget-u da je neko iz Velike Britanije uspeo da naruči tako... Evo i komentara...

"If you are having the Technical issue with the google wallet, you have to:

1.-remove all credit cards with non-US billing address2.- replace ur home address with a US address3.- replace ur phone number with a US number4.- add a new card with US address and US number

I changed my "home address" to be the same as my shipping and billing address.

And you are not having any issue. I just placed my order from UK but with a shipping address in USA."

Koji si uzeo?

Kako si naručio kad piše sold out non stop? Hteo da uzmem tašti ali nikako da dodje online.

A provalio sam sa vpn-om usa dodje do proceed ali vrti onda u krug. Znači biće jednog dana🙂

uzeo sam od 16 gb, dostupan je na americkom Google play samo sam sada video da je vreme isporuke pomereno na 6-7 nedelja ali nema veze cekacu. Inace narucio mi je drugar koji zivi u USA i on ce mi doneti ja se nadam posle nove godine pre naseg bozica

mislim da je ovaj klip vec bio postavljan na ovoj temi.. ispravite me ako gresim 😀

Verovatno ce biti isto kao u Americi, moci ce da se naruci, ali ce datum prispeca biti ko zna kad...

Upravo sam dobio mail od Googla u kome najavljuju Nexus 4 na Play Store u UK od danas u 17h.

U Nemačkoj od 17h rade narudžbe. Meni uspelo iz prve da ga uzmem. Sad je već malo teže.

Zna li neko da li je pocelo i u Spaniji i koliko im treba za isporuku u Evropi?

Nazad
Vrh Dno