Šta je novo?

LG Nexus 4

You've made a purchase on Google Play. Ugrabih ga :). Prijavljivao je gresku par puta, ali je proslo na kraju. Sad stoji limit reached za verziju od 16GB, od 8GB jos moze da se kupi. Shipping 1-2 weeks.

Jel to limit za Nemačku ili neku drugu zemlju? Da se ne cimam bezveze?

Za UK. Ali povremeno opet bude dostupan za kupovinu, sad mogu oba da se kupe trenutno. Mislim da nece nestati brzo kao prosli put.

Jel može da se proda ovde 16GB verzija za 500 evra? Ne bih se cimao da naručujem za manje realno.

Cisto sumnjam. Note ce se prodavati za tilu lovu, a Nexusa ce kupovati vise "geek" strukturq koja ce se iscimati da kupi ovako. Moja procena je 450e(toliko bih ka dao kad ne bih uspeo da ga nabavim iz Spanije)

Upravo mi kolega porucuje, odlucio sam se za 8GB verziju jer ni na Gnexu jednostavno nikad vise od 4 gb nisam imao zauzeto, kuci sam non stop jer tu i radim, ne slusam muziku pa mi ne treba na telefonu, a valjda ce za slike biti dosta tog prostora sto ima. Ne mogu da iskopam samo koliko pise da ima free storage kad se odbije sistem? I da jos treba da smislim kako ce mi stici iz Nemacke kad dodje tamo...

Ја сам хтео да наручим из америке,али пошто се време чекања продужује за после нг, онда ми отпада. Уколико нешто искомбинујем, а бенч у међувремену ништа не добије, радо ћу га уступити на тест

Zet uspeo da naruči u Nemačkoj :banana:, ali vreme isporuke 5-6 nedelja :(

U svakom slučaju, super je ispalo, plaćanje tek kad pošalju, ili kad budu trebali da pošalju, to možda nekom bude značilo.

propade mi kombinacija za Nemacku.... ako ima dobra dusa da pazari +1 neka se javi ;)

Jel ima nekih promena sto se tice isporuke u Americi. Mozda bih mogao da narucim telefon preko brata, ali je problem sto bi se on dolazio za Srbiju odprilike za nekih 20-25 dana. Pa me zanima da li neko zna da li se nesto promenilo posto sam video da ste pisali da je isporuka bila 5-6 nedelja.

i dalje je toliko. ne verujem da ce se vreme cekanja smanjiti...
SHIPS SOON
Ships in 5 - 6 weeks.
a koliko vidim na americkom gplay nexus 4 sa 8gb je rasprodat.

Poslednja izmena:
Kako sam se smorio video sam da ima jos ovaj od 16gb koji bih i uzeo. Nista onda cekacu neku drugu priliku :(

Na UK store-u jos uvek ima 16GB verzije u opticaju, 5-6 nedelja isporuka. Nidje informacije kad ce da stigne u Francusku.

A kako stoje Svajcarska i Austrija? Kod njih na playstoru nema?

Nema, bio je čini mi se spisak zemalja u kojima je moguće kupiti preko play store-a.

Danas su valjda rekli da ga neće biti u Italiji preko PlayStore-a.

Ajde sto nas nema da i razumem :D ali sto nema shvice?

sarede6u.jpg

Ахахаха, каквих ликова има

Ovaj sto treba da mi uzme u nemackoj nikako da mu prodje, a ne mogu bas da smaram coveka da klikce po ceo dan, koliko obicno vremena treba?

nista od toga, baja ga dobija 29. dec, tako da ono...

^ već zvao :D
Da je sa 16gb i ja bih već zvao ali mi je 8gb malo. Ne znam koliko zauzme sistem i da prebacim muziku i nema mesta za neki film ili video zapis, tesno sa 8gb.

Prosla porudzbina u Nemackoj preko prijatelja. Naplatili su odmah 359eur, isporuka za 5 nedelja.

Vrh Dno