Šta je novo?

LG Nexus 4

Jel uspeo neko u međuvremenu da naruči? Sad su ubacili onaj kružić koji se vrti kada stisneš Proceed, vrti malo i vrati se na plavo dugme, ali i dalje izbacuje "An unexpected error occurred. Please try again later"...

Pa nije samo meni, ne da se milionima ljudi koji pokušavaju da naruče.

Juče sam čačkao malo telefon, odličan je..baš dobro leži u ruci, nema zazora, odaje utisak koji do sada nije bio prisutan ni kod jednog android uređaja..baš dobar uređaj..

Of course da ne može, samo amerika :) probao sam danas i uspeo da prođem Proceed preko proxi-a u direktno u Chrome-u sve lepo, ali verovatno samo prolaze kreditne izdate u Americi, moja American Express banka Intese neće da prođe nažalost. Probao da stavim američku adresu kao što je neko bio predložio, ali no go :(

Ne verovatno nego sigurno. Ti Gizmo nisi citao ovu temu. Mozes naruciti samo sa kreditnom karticom koja je izdata u zemlju preko cijeg Play Store-a narucujes. Znaci, treba ti neko ko ima americku karticu.

Očigledno nisam dovoljno pomno pratio zar ne... Čitao sam u komentarima na Endadget-u da je neko iz Velike Britanije uspeo da naruči tako... Evo i komentara...

"If you are having the Technical issue with the google wallet, you have to:

1.-remove all credit cards with non-US billing address2.- replace ur home address with a US address3.- replace ur phone number with a US number4.- add a new card with US address and US number

I changed my "home address" to be the same as my shipping and billing address.

And you are not having any issue. I just placed my order from UK but with a shipping address in USA."

Koji si uzeo?

Kako si naručio kad piše sold out non stop? Hteo da uzmem tašti ali nikako da dodje online.

A provalio sam sa vpn-om usa dodje do proceed ali vrti onda u krug. Znači biće jednog dana:)

uzeo sam od 16 gb, dostupan je na americkom Google play samo sam sada video da je vreme isporuke pomereno na 6-7 nedelja ali nema veze cekacu. Inace narucio mi je drugar koji zivi u USA i on ce mi doneti ja se nadam posle nove godine pre naseg bozica

mislim da je ovaj klip vec bio postavljan na ovoj temi.. ispravite me ako gresim :D

Verovatno ce biti isto kao u Americi, moci ce da se naruci, ali ce datum prispeca biti ko zna kad...

Upravo sam dobio mail od Googla u kome najavljuju Nexus 4 na Play Store u UK od danas u 17h.

U Nemačkoj od 17h rade narudžbe. Meni uspelo iz prve da ga uzmem. Sad je već malo teže.

Zna li neko da li je pocelo i u Spaniji i koliko im treba za isporuku u Evropi?

Nazad
Vrh Dno