Šta je novo?

LG Nexus 4

Nisi mijenjao podesavanja?
Nisam ništa menjao, Franco je na njegovim default podešavanjima. Vidi probaj još neki kernel ne radi svaki kernel isto na svakom mob. Meni je isto bio dobar stock kernel on je pre dolazio uz Chromu ali sad u par poslednjih verzija Chrome ide neka modifikovana verzija stocka.
Imas i Quantum kernel njega isto hvale.

Iziso neki mali update od 7.6 MB. Ajmo google umes li bug ispraviti vise majku mu!

Ja sam izlazio i na 4.5h u pocetku.

Ljudi kako da odradim wipe svega (clean install) a da posle vratim nandroid i flesujem Chromu? Može li to?

Vec imas Nandroid sa Chroma romom ili?
Sto se tice baterije, ima i do starosti ali i Lolipop trosi vise.

Za clean install nema potrebe da se radi wipe storage memorije. Ako želiš da je obrišeš iz nekog razloga, a treba ti taj nandroid, prebaci ga na komp pre brisanja sdcard pa ga nakon toga vrati nazad.

Clean install i restore nandroida ne moraju da budu ista stvar. Ako ti je bekapovan razlupan rom on će biti razlupan i kada mu uradiš restore, nebitno što si uradio neki wipe pre toga.

Isto tako, wipe nije ni potreban kod restore nandroida, jer sam proces restorea obuhvata brisanje particije koja treba da se restoruje pre nego što sam restore krene.

Upravo tako. A i zasto bi uopste vracao nandroid stocka? Flesni neki custom i uzivaj.

Pa koristim Chromu ali nešto mi baguje pa reko da ocistim sve i onda flesujem.

Ne znam jel jos neko primetio,al meni baterija duze traje posle instalacije poslednje ver.chrome (8.9.).Pre nje sam imao franco kernel i chromu i nisam bio zadovoljan baterijom.Sad sam ostavio stock kernel i baterija mi je bolja 20-25 %.

Meni je chroma par verzija unazad isto imala fino trajanje baterije sa svojim kernelom, sad ću bas da vidim ovu poslednju verziju kad je flešujem.

Da li je probao neko onaj xposed fix za mobile radio active bug?

Ma verovatno je i prethodna bila dobra sa svojim,nego sam ja instaliro franco pa ni ne znam kako je stock radio..

Meni ovi najltliji CM 12.1 rade k'o ludi. Možda je i placebo pošto sam navikao i utripovao da je skroz poludio..

Da li je probao neko onaj xposed fix za mobile radio active bug?

"If after the patch you see a "miscellaneous" item in the battery stats, I am sorry for you but this indicates a bug in your RIL module (or other module) which this patch not solve. The bug in the RIL module was only masked by the Lollipop radio active time bug."

Ne znam jel jos neko primetio,al meni baterija duze traje posle instalacije poslednje ver.chrome (8.9.).Pre nje sam imao franco kernel i chromu i nisam bio zadovoljan baterijom.Sad sam ostavio stock kernel i baterija mi je bolja 20-25 %.
Da, da, prijatno iznenadjenje. :)

Jel ima negde na netu poredjenje fake i original display-a za ovaj telefon? Menjali mi display u servisu i dobio sam neki sa nekom preruznom led lampicom, nije kao original. Smorio sam se, hocu da idem sada da vidim.
Pa ako se neko sretao sa ovim, da mi ostavi neki link. Hvala

Onda definitivno nije kopija, samo mi sa starog displeja nije prebaceno oko led lempice nesto. To ce mi sutra srediti. Boje, ugao vidljivosti je sve isto kao i na starom. Touch reaguje odlicno, sve ok. Ja sam se pitao, da li je moguce da je ovako dobra kopija, a on mi kaze da nije kopija.

Posle skoro tri godine, crkao mi je digitajzer.
Sve sto sam nasao do sada je neisplativo, a zao mi je da ga penzionisem... Zna li ko za neku isplativu varijantu za zamenu? (Isplativo znaci ispod 10.000) ;)

Naruci staklo od kineza i sta ti jos treba udri sam. Osim ako nisi operisan u ruke uspeces. Bitno je samo da si strpljiv i da ne zuris ;)

Nexus devices to get Android 6.0 Marshmallow Update:

- Google Nexus 9 (volantisg, volantis)
- Google Nexus 6 (shamu)
- Google Nexus Player (fugu)
- Google Nexus 5 (hammerhead)
- Google Nexus 7[2013] (razorg,razor)
- Google Nexus 4 (occam)
- Google Nexus 10 (mantaray)

Please Note: This might be the last major update for the Nexus 10 (mantaray) and the Nexus 4 (occam).

http://www.youmobile.org/blogs/entr...e-Official-Android-6-0-Marshmallow-OTA-Update

Da li neko ima problema sa transparencijom navigacionog bara? Na homepage-u je transparentan, ali kada udjem u gomilu aplikacija postaje crn (u hromu recimo). To mi se nije desavalo ranije... probao sam da promenim louncher sa Nove na Google Now i isto se desava.

Meni je navigacioni bar u skoro svakoj aplikaciji crn, u nekoj je u boji ali čini mi se da nisam primetio da mi je ikada bio transparentan, osim na početnom ekranu.

Nazad
Vrh Dno