Sas sam dobio update od 20mb. Ugasim wifi, a on se nakaci na Edge. Gledam ne verujem. Da li je moguce da su ga ispravili...
"Crkao" je bio kabl ne punjac. Zamjenio sam kabl i sad puni po 800 i kusur mA i to stabilno, mislim da je to to. Provjeravam preko app Ampere. Dok sa originalnim kablom stalno varira struja punjenja, i nije prelazila 500 mAh. Kao da je USB port.Nije crkao punjač, i meni se isto dogodilo i to baš kad je došao 5.0.1 ili 5.1 update.
Iz nekog razloga ga prvo prepozna kao AC ali odmah ga prebaci na USB i puni značajno sporije.
Problem sam rešio tako što sam se menjao sa drugarom za njegov žični punjač od S2 i sada mogu normalno da punim telefon. Inače, kod njega LG punjač radi savršeno.
Da li ćemo videti neki rom, jel dovoljan source i drajveri?
Ja sam imao problem i kad ugasim wifi i kad izadjem iz dometa, ali u obe situacije problem je nastajao ako mi je signal slab pa sam na Edge internetu. Ako kasnije udjem u 3g signal nista se ne menja, cak i ako upalim/ugasim mobile data. Moram da menjam prefered network sa 3g na 2g pa opet na 3g da bi dobio net. A ko za inat u mom kraju slab signal, i ako izlazim sa gajbe, moram da napravim magiju da bih imao net.
Drugi rom, kernel?Meni svaki dan, ili svako dva dana, SoDovi, cim telefon zakljucam samo cekam kad ce da rikne. Evo izgurao sam sada stotinjak uptime sati, cudi me da gura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari