Šta je novo?

LG Nexus 4

Mozda je crkao punjac, probaj neki drugi, ja koristim neki od 2A i puni brzo, tel. se ne greje.

Nije crkao punjač, i meni se isto dogodilo i to baš kad je došao 5.0.1 ili 5.1 update.
Iz nekog razloga ga prvo prepozna kao AC ali odmah ga prebaci na USB i puni značajno sporije.
Problem sam rešio tako što sam se menjao sa drugarom za njegov žični punjač od S2 i sada mogu normalno da punim telefon. Inače, kod njega LG punjač radi savršeno.

kod mene se isto tako ponasa orig lg punjac, probao sam kabl da menjam i nije pomoglo, kad sam punjac promenio sve proradilo, znaci punjac je mozda ispravan..

Koji ste uzeli punjac? Ja sam narucio MCS-04ER.

Citao sam kao da nije do kabla, vec do punjaca. Vidjecemo.

Sas sam dobio update od 20mb. Ugasim wifi, a on se nakaci na Edge. Gledam ne verujem. Da li je moguce da su ga ispravili...

Mislim da nikad nije bio problem ako ugasis wifi, vec kad izadjes iz dometa. Dobih i ja juce/prekjuce update, ali nisam bas kontrolisao jer nije bilo u listi bug fixeva. Vredit probati, sad sam samo ugasio ruter i prebacio se tel na 3g. Ajd bas cu se setiti sutra da probam "udaljavanje". Ima i toga da se bug nije ispoljavao bas uvek. U trenutku sam pomislio sa 5.1.1 lmy47v da je sredjeno, ali ne.

Ja sam imao problem i kad ugasim wifi i kad izadjem iz dometa, ali u obe situacije problem je nastajao ako mi je signal slab pa sam na Edge internetu. Ako kasnije udjem u 3g signal nista se ne menja, cak i ako upalim/ugasim mobile data. Moram da menjam prefered network sa 3g na 2g pa opet na 3g da bi dobio net. A ko za inat u mom kraju slab signal, i ako izlazim sa gajbe, moram da napravim magiju da bih imao net.
Sad evo opet sam probao, ugasim wifi, a ono mobile data radi. O radosti... Koji slepci...cemu se ja radujem...

Nije crkao punjač, i meni se isto dogodilo i to baš kad je došao 5.0.1 ili 5.1 update.
Iz nekog razloga ga prvo prepozna kao AC ali odmah ga prebaci na USB i puni značajno sporije.
Problem sam rešio tako što sam se menjao sa drugarom za njegov žični punjač od S2 i sada mogu normalno da punim telefon. Inače, kod njega LG punjač radi savršeno.
"Crkao" je bio kabl ne punjac. Zamjenio sam kabl i sad puni po 800 i kusur mA i to stabilno, mislim da je to to. Provjeravam preko app Ampere. Dok sa originalnim kablom stalno varira struja punjenja, i nije prelazila 500 mAh. Kao da je USB port.

Kolike su kod vas najvece struje punjenja?

Pa onda cemo vidjeti zvanicni M, mislim sve je jasno valjda, sto bi azurirali drajvere. [emoji4] Legenda od telefona izgleda da je i njima drag ko i nama.

Da li ćemo videti neki rom, jel dovoljan source i drajveri?

Znaci od telefona nexus 4,5,6 dobijaju update.

Sto bi ovo sve azurirali, a da ne izbace oficijal. Kosi se sa onom teorijom 2 godine [emoji4]

Bitno je da su drajveri tu, ostalo je lakse.

Poslednja izmena:
Valjda dve godine minimum podrske, ako je vise od toga, to je njihova dobra volja.

Na osnovu preview drajvera Android M će biti dostupan za Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013, mobile i wi-fi) i Nexus 9.

Najnoviji preview source sistema i drajvera pokazuje jasno da se radi na Androidu M za Nexus 4.

Kako stvari stoje i kako se drzi ovaj telefon realno je da ocekujemo i sledeci posle M-a koji bude isao :D

Imam osjecaj da ce Mačmalou krajem godine biti skoro savrsen Lollipop sa par izmjenjenih stvari. Imaju vremena da sve bagove otklone.

Dok god gura update zvanicni ili nezvanicni ne menjam ga [emoji108] Bio sam u par navrata u situaciji da ga zamjenim, medjutim prirastao k srcu. A nisam nesto bio ni odusevljen Nexusom 5, pogotovo sa onim velikim manama za mene. *** Nexus hardwareski kao i prvog dana, a ima mu vise od 2 godine.

Poslednja izmena:
Ovaj telefon je neuništiv :D

Meni je nakon dve goine koriscenja baterija iz cista mira umrla. Prvo je telefon poceo na oko 50% baterije da gubi signal i nakon 10 minuta baterija ode sa 50 na 0% direktno. To je trajalo jedno 2 nedelje da bi posle toga postalo nemoguce koristiti telefon a da nije na punjacu. Sad cekam novu bateriju pa cu da menjam.

Ja sam imao problem i kad ugasim wifi i kad izadjem iz dometa, ali u obe situacije problem je nastajao ako mi je signal slab pa sam na Edge internetu. Ako kasnije udjem u 3g signal nista se ne menja, cak i ako upalim/ugasim mobile data. Moram da menjam prefered network sa 3g na 2g pa opet na 3g da bi dobio net. A ko za inat u mom kraju slab signal, i ako izlazim sa gajbe, moram da napravim magiju da bih imao net.

Izgleda da radi. Probao sam u petak, kretao na posao ostavio wifi, i proverio kasnije, okacio se telefon na 3G. Danas popodne sa klincem u parkicu iza zgrade ulazio i izliazio iz krajnjeg dometa mog rutera (bukvalno na jednom kraju klupice ima na drugom vec nema wifi) i redovno sve OK.
Ti generalno imas problem sa slabim sigalom, ali mogao si samo ariplane mode on/off bez svog tog igranja sa switcovanjem 2g/3g. Inace kod mene je od kad sam dosao sa odmora slabiji signal, MTS, sigurno, cak i "trougao" nije pun, -90 dB, cak -95, a bilo je ionako lose, oko -80.

Android M je gotova stvar sto se tice insajdera u Google. Ne verujem da ce komercijala kompanije da stopira projekat, ili ga ne odobri za publish, da bi naterala ljude da predju na N5 ili 6. Nije iskljuceno naravno, ali M projekat za occam je ziv.

Nije problem kad se prelazi sa wifi na 3g vec na 2g. I izgleda da sam se presao. I dalje ponekad zna da se ne nakaci.
Hvala za foru sa airplane. Nisam znao.

Sad kad sam vidio da dobija i 6.0, odlučio sam da ću ga koristiti dok ne crkne.

aj da pitam, već 10 meseci sam na stabilnom slimromu i gotovo da nemam zamerki. kako ste zadovoljni sa poslednjim LP-em vredi li preći na njega?

Ti si na stable Kitkatu?
Koristio sam neko vreme SlimLP ali mi vise leze Cataclysm i Chroma. Trenutno sam na Chroma romu i ne verujem da cu da menjam do M-a.

Sto ne bi sacekao ako sve radi kako treba? Ja koristim Chromu na N7 i ne pada mi na pamet da menjam do M.

Meni svaki dan, ili svako dva dana, SoDovi, cim telefon zakljucam samo cekam kad ce da rikne. Evo izgurao sam sada stotinjak uptime sati, cudi me da gura.

Pozdrav, je li rešeno na nekom lolipop romu prebacivanje sa wifi na 3g?

Nazad
Vrh Dno