Sve sto postoji sam probao. Jednostavno na svakom. Ko ce znati do cega je.Drugi rom, kernel?
Sve sto postoji sam probao. Jednostavno na svakom. Ko ce znati do cega je.Drugi rom, kernel?
Njega sam imao nesto kratko, i to tek kad je izasao LP.Fabricki rom?![]()
da da, poslednji stable slimkat i lepo radi mada je malo usporio tokom svih ovih meseci a i krenuli su učestaliji SoD-evi (kojih nekim čudom na 5.0.0 stocku koji sam kratko držao nisam imao)Ti si na stable Kitkatu?
Koristio sam neko vreme SlimLP ali mi vise leze Cataclysm i Chroma. Trenutno sam na Chroma romu i ne verujem da cu da menjam do M-a.
Njega sam imao nesto kratko, i to tek kad je izasao LP.
Dajte neki kernel, koji je po vama najbolji, recimo u kombinaciii sa CM 12.1?
Nisam odavno flešovao kernel. Sta ono treba da se wipe?Preporuka za Chrom+Franco kernel, ta kombinacija mi daje najbolje trajanje baterije.
Ja ne radim nikakav wipe kad flešujem kernel, sad ima procedura za neke kernele ako npr prelazis sa Franca na neki drugi prvo flesujes stock kernel pa onda željeni kernel.Nisam odavno flešovao kernel. Sta ono treba da se wipe?
Ja ga koristim. Imao sam Random Rebootove na nekoliko zadnjih nightlya.Vidim da je code od ranije valjda dok je bio stable i dok je savrseno radio. Vidjecemo kako ce se pokazati snapshot, racunam dobro.Izašao stable CM 12.1 za Nexus 4. Jel probao neko?
http://download.cyanogenmod.org/?device=mako&type=snapshot
Je l' moguce da je softverski problem?
Čest problem kod Nexus 4. Kakav je ovo fix pominjan je na XDAJel imao tko problema s touchscreenom?
Konkretno mislim na navigacijske tipke, taj dio toucha ne radi, ali ima i neki manji pojas, isto debljine kao navi tipke po sredini zaslona.. ne prihvaća touch nikako?
Čitao sam i guglao na sve strane al nikako neko rješenje da nađem..
Isti mi je OST, jedino mozda malo bolje drzi kad je zakljucan.Preporuka za Chrom+Franco kernel, ta kombinacija mi daje najbolje trajanje baterije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari