Šta je novo?

LG Nexus 4

Valjda ce se oglasiti CM za koji dan kad izbace source, ako vec nisu, da vidimo na cemu smo.

Jel imate problem pri iskljucivanju wifi-a da nece da radi 2g ili 3g internet, totalno nebitno na cemu je? Proradi kada promerim sa 2g na 3g ili obrnuto.

Jel imate problem pri iskljucivanju wifi-a da nece da radi 2g ili 3g internet, totalno nebitno na cemu je? Proradi kada promerim sa 2g na 3g ili obrnuto.

Da, još od Androida 5.1...Dakle, 5.1 i 5.1.1 imaju taj problem. Problem je prisutan i na CM 12.1 romovima i na Chroma 5.1.1 romovima. Ispravljen je na Androidu 6.

Jel to moze nekako da se resi onim programom, ne znam tacno kako se zove, ali koji sam izvali kada je poznat wifi u okolini i onda se nakaci na njega, a kada izadjes i tog ranga, on automatski iskljucuje wifi i ukljucuje 3g net.

Jel to moze nekako da se resi onim programom, ne znam tacno kako se zove, ali koji sam izvali kada je poznat wifi u okolini i onda se nakaci na njega, a kada izadjes i tog ranga, on automatski iskljucuje wifi i ukljucuje 3g net.

Wi-Fi fixer mislim da se zove program koji rešava taj problem, ali nemoj me držati za reč. Najbolje čekaj neki 6.0 rom, biće uskoro. ;)

Poslednja izmena:
Koji smor, taman sam navikao na chromu.

Isto i ja to mi je najbolji rom na Lolipopu.
Da li je koristio ko Purity na Lolipopu, on mi je bio bas dobar u vreme kitkata.

Mislim da je bilo rečeno da podrška traje 18 mjeseci, mene čudi da je Nexus 4 do nekidan dobijao update, skoro tri godine od izlaska. Za Marshmallow nisam iznenađen, i njima je u interesu da se pređe na nove Nexuse.

Sad sam dobio ota nadogradnju od 10mb? Zna li neko o cemu se radi?

Imao sam nekada davno xperia x8 i sa njim prosao sve root, bootloader, kernel, rom i rekao sam sebi da cu kupitit kupiti samo n4 da imam najnoviju verziju androida i to ota i sad je dosao kraj. Uputite me koji je najbolji kernel i custom rom n4? I ako ne pretjerujem ako imate neki link sa detaljnim opisom postupka instalacije?

Imao sam nekada davno xperia x8 i sa njim prosao sve root, bootloader, kernel, rom i rekao sam sebi da cu kupitit kupiti samo n4 da imam najnoviju verziju androida i to ota i sad je dosao kraj. Uputite me koji je najbolji kernel i custom rom n4? I ako ne pretjerujem ako imate neki link sa detaljnim opisom postupka instalacije?
Ako nemas nikakvih problema sa sistemom, strpi se još malo dok ne krenu M romovi. Sad ako si nestrpljiv moja preporuka je Chroma rom sa stock kernelom.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3069936

Poslednja izmena:
Drugari, pre nekoliko dana mi je ekran postao "unresposponsive" u predelu dve vodoravne linije debljine oko 1 cm pojedinacno pri vrhu ekrana.

Jel imao neko slicnih problema, da li mozda moze biti software-ske prirode ili moram da menjam ekran? Ako mora, koliko se to isplati?

Pozz

Meni se isto desilo pre mesec dana. Dijagnoza je da je crkao digitajzer.
Posto mi zamena samog digitajzera nije opcija, nasao sam na par mesta u gradu zajedno digitajzer + ekran + frame za oko 80 e.
Posto sam u medjuvremenu uzeo drugi telefon, trenutno me mrzi da se majem sa time...

Par ljudi je uspelo da kompajlira M za Nexus 4, ali za sad ne može da se boot-uje.

Evo njegov Google + nalog, na XDA kažu da navodno radi za Google.
https://plus.google.com/+dmitrygr/posts/3GaCkxyeDPS
Videćemo da li je pravi rom, kad neko uspe da skine.

Koristim Downthemall Firefox addon za skidanje, bez njega mi je 3 puta pukao download. Mora da se flešuje preko Fastboot-a, polovično mi se skinula zip arhiva, pukao mi je DL i video da ZIP sadrži samo boot.img i system.img.

Samo ne znam da li današnje OpenGapps za 5.1.1 rade na 6.0. :D

Moguće da ga lik nije lepo skinuo...Videću za par sati kad se skine. Flešovaću sa najnovijom verzijom Fastboot-a što dolazi uz Android SDK.

Poslednja izmena:
Vrh Dno