Šta je novo?

LG Nexus 4

Juče je izašao i minimal os. U poređenju sa frank deluje da minimal os radi tečnije i brže, nema deep sleep bug. Veoma je blizu cistom aosp kao i frank. Dodata mu je long press recents to switch apps.

Častio bih gajbom piva čoveka što je napraivo Minimal OS zasnovan na Androidu 6.0 za Nexus 4! Svaka preporuka za ROM!!! :) :) :)

Zar kreator Chrome nije rekao da neće praviti ROM za Nexus 4?

P.S. Odlična vest!!! :)

Poslednja izmena:
A ja bas instalirao ovaj Minimal, a ono izasla Chroma. Znao sam da treba da sacekam, sad cu morati ispocetka. :D

Lagano, bice to ok. Nego, jel u ovom minimalu ima da se vidi procenat baterije? To mi bas treba.

Ima, System UI tuner uključi... Drži settings zupčanik u quck meniju par sekundi i pusti da bi se aktivirao System UI tuner. Zatim mu pristupi iz Settings-a :)

Hvala za info!

Sitno je baas, ali bolje ista nego nista. Bice bolje na Chromi posle :)

Poslednja izmena:
Chroma, frank, minimalos nemaju sigurno. za pure aosp neznam ali mislim da ni on nema.
BTW multiwindow je odlicna stvar.

EDIT vidim da je Rock86 napisao da ima. nisam znamo za taj nacin.

Poslednja izmena:
Uglavnom, prodisao sam na 6.0... Na Lolipopu me je izluđivao bug sa data konekcijom, nije se palila nakon izlaska iz wifi dometa ako sam na wifi par sati... Na 6.0 je konačno sređen taj bug. To nije bio radio bug, nego neki žešći sistemski bug i manifestovao se kod pojedinih mobilnih operatera u svetu uključujući i naš MTS. Nijedan Lolipop custom ROM nije mogao da reši taj bug.

@dinge

To je nova funkcija stock M-a. :)

Poslednja izmena:
Uglavnom, prodisao sam na 6.0... Na Lolipopu me je izluđivao bug sa data konekcijom, nije se palila nakon izlaska iz wifi dometa ako sam na wifi par sati... Na 6.0 je konačno sređen taj bug. To nije bio radio bug, nego neki žešći sistemski bug i manifestovao se kod pojedinih mobilnih operatera u svetu uključujući i naš MTS. Nijedan Lolipop custom ROM nije mogao da reši taj bug.

@dinge

To je nova funkcija stock M-a. :)
Isto, mene je još izludjivao onaj mobile radio active bug. Sad sam na frenkovom rom u i zadovoljan sam, fluidnije radi od lolipopa. Jedina stvar kod frenka ne znam da li je bug, uglavnom podešeno mi je u nova launcheru da double tap na home spusti status bar, i tad se status bar bas sporo spušta.

To je do nove, svima tako radi na šestici

Poslednja izmena:
Jel stock camera i dalje baguje kada je mracno?

Po tebi vredi vec sada preci na 6? Koristim chromu 5.1.1 i radi sve odlicno,nisam hteo jos da prelazim ,ali ako je ok.. ?!

Po tebi vredi vec sada preci na 6? Koristim chromu 5.1.1 i radi sve odlicno,nisam hteo jos da prelazim ,ali ako je ok.. ?!

Kako radi sve dobro kada na 5.1.1 baguje prelazak sa wifi na 2g/3g? :) Ja mislim da vredi, presao sam i fino radi.

Ma to i ne racunam ,niti primecujem taj problem tolko :) . Stalno upaljen wifi ,stalno mobile net ,kad izadjem napolje ,vidim da imam net .E sad dal ga odma ukljuci ili sta ,ne vodim racuna.Vise mi smeta onaj povremeni problem sa youtube aplikacijom (barem postoji na chromi ) .

Pretpostavljam da mora full wipe? Dal on brise npr .i slike sa telefona ili ?

Poslednja izmena:
Ma to i ne racunam ,niti primecujem taj problem tolko :) . Stalno upaljen wifi ,stalno mobile net ,kad izadjem napolje ,vidim da imam net .E sad dal ga odma ukljuci ili sta ,ne vodim racuna.Vise mi smeta onaj povremeni problem sa youtube aplikacijom (barem postoji na chromi ) .

Pretpostavljam da mora full wipe? Dal on brise npr .i slike sa telefona ili ?

Vredi preći. Koji konkretno problem sa Youtube aplikacijom postoji, pa da testiram na Frank romu?

Moraš da formatiraš sve particije sem Internal Storage particije. Slike su na Internal Storage particiji, tako da ostaju.

Poslednja izmena:
Problem sa YT sam imao na 5.1.1. da od prilike jednom u 2 dana nece da pusti video,samo onako okrece.Sve dok ne resetujem phone ,problem ne nestaje.
Instalirah ovaj sto ste postavili,za sad radi ok ,cini mi se .

Vrh Dno