Fon Karajan
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.08.2013
- Poena
- 151
Sad videh mali bag-ic,naime stavio sam da na tastaturi mogu menjati nasa i engleska slova,kad kliknem na bilo koja od ta dva ostaju uvek engleska,srpska ne prebacuje,jel ima jos neko ovu gresku?
Поздрав људи, нов сам овде и ево јубиларне прве поруке. Имам овај телефон око месец дана, узео преко Теленора уз ПиС 500 пакет за 6800 дин на 6 месечних рата тако да ми је јефтино изашло. Што се тиче овог горе када се постави српски језик постоји проблем (бар за мене јер када пишем користим ћирилицу) нпр. када хоћеш да напишеш слово Д мораш да држиш латинично Д на тастатури и бираш између D и Đ, а када одабереш хрватски бираш између Д, Đ и D. Мало ми је тешко да поверујем да су ставили ћирилицу Хрватима :d то сам прво запазио. Батерија је супер као што сте и закључили.
Када сам први пут разговарао мислио сам да се некако укључио спикерфон како се чуло и нисам могао да верујем да се тако добро чује, као да је онај са ким разговараш поред тебе.
Једино што ме излуђује код овог телефона то је проблем да се повеже на Wi-Fi. Покушавао сам да мењам име и лозинку мреже више пута (што су ми препоручили из сервиса Теленора за претходни телефон ако неће да се повеже) али опет исто, пише само Преузимање ИП адресе
Poslednja izmena: