Šta je novo?

LG L7 II

Dakle,
imam sto godina, imao sa bar toliko telefona u svom bednom životiću, i nikad gore sokoćalo nisam posjedovao. Da nije službeni, završio bi na dnu ladne Morave... sporo, jadno, otužno....mikrofon...osvetljenost ekrana... Dizajn je jedini vredan pomena - ako provalite šta mu je početak a šta kraj - ako displej nije uključen nema šanse da utvrdite gde vam je mikrofon a gde slušalica...
Ne mogu da verujem da LG može da izbaci ovako nešto.

Poslednja izmena od urednika:
Da te naucim ,gde ti je zvucnik ,prednja kamera i ona oznaka LG ,to ti je gornja strana ;-)

Hvala na prosvetljenju! A sad u školu: kraj reči, interpunkcija, ovo, ono... :D

Poslednja izmena od urednika:
Jedno pitanje - idem u inostranstvo i ne bi u romingu da trošim net. Da bi bio siguran, dovoljno je spustiti onaj slajder od gore i isključiti opciju Data. Ili treba nešto drugo uraditi?

@dule_ns to je to,ali za svaki slucaj,mada mislim kad to ugasis da je i ona automatski ugasena,ali nije na odmet da proveris u podesavanjima,nadji tamo gde imas da biras oces i roming konekciju,samo vidi jel i ona ugasena tad,mada bi trebala biti

Čim odštikliraš "data roaming", a po defaultu je isključeno, nemaš šta da brigaš. Ja obavezno prebacim i na "use only 2g network" zbog štednje baterije.

stena85
nvukelic

Proverio sam i data roaming mi je isključeno.

Hvala ljudi na odgovorima.

Za ovih mesec dana koliko je telefon kod mene, samo mi se jednom desilo da mi ne radi mikrofon kada nekoga nazovem...

Da li i kod vas okida kamera i na Volume +/-?

A ako jos uvek trazite zastitu (silikon+folija) u Novom Sadu, uzeo sam pre dva dana na uglu Pap Pavla i Bul. Oslobodjenja oba za 750din (500+250)

Zato sam i stavio pod navodnike.Samo treba prvih par puta da se isprazni i napuni do kraja,nema one fore 12h i sl. i to je to.

Ne treba ni to jer L-I baterije nemaju stanje pamcenja...

Sto se tice baterije, meni izgura 2-4 dana uz neko normalno koriscenje

Sto se tice slanja na servis zbog mikrfona, mislim da nema svrhe jer je po svoj prilici SW problem jer se mikrofon ukljuci kada se ukljuci i iskljuci speaker, vec cete samo ostati neko vreme bez telefona, a sto se tice evidencije servisa, ako nisu nista radili sa HW vec samo naprzili novi SW onda to mozete okaciti macku o rep...Ovo znaju najbolje oni koji su pre ovog imali Grand X (a medju njima sam bio i ja)...

Poslednja izmena:
Na koju foru ti toliko traje baterija,jel ti net i sinhronizacija stalno ukljucena?
Meni to stalno radi,nikad ne gasim i izgura mi oko 30h normalne upotrebe.

Nije mi ukljuceno jer nemam potrebe za tim, posebno ne za sinhronizacijom, mada i za net imam uvek pristup tako da ga ne drzim ukljucenim sem kad mi treba.
S obzirom da ti je to ukljuceno, to je veoma dobro sto moze da ti izdrzi 30h, posebno ako ti je ukljucen i ekran. *** ja na onom starom Grand X nisam mogao da izguram ni 12h ako mi je sve ukljuceno a ako je iskljuceno onda izdrzi 30tak sati...

Toliko otrilike mi traje ako ga onako normalno koristim,a ako bi ga malo vise forsirao verujem da bi izdrzao 24h,naravno stalno mi je sve to ukljuceno (net,sinhronizacija,mejlovi,vremenska pr.,fejs...),to nikad ne gasim.Znaci kazes da je to ok trajanje?

Pa naravno...Mada bi ti mnogo vise trajalo da npr sinh stavis da se radi sto redje, kao i da malo potamnis ekran jer on u globalu najvise trosi, kao i promena vrste konekcije sto je na nasim mrezama jako cesto

Da li se može instalirati neki clockworkmod u ovaj telefon?

Ajd još jedno pitanje:

Kad u kontaktima namestim datum rođenja taj mi se podatak pojavi u kalendaru, ali nemam da mi iskoči nikakav reminder. Kako da podesim telefon da mi tog dana kad je rođendan iskoči reminder u npr. 12h sa porukom?

Ne može. Ali imaš zasebne aplikacije za to, traži na Play-u birthday reminder.

Kako sam se ja z...la, pre 12 dana sam kupila LG L7II odnosno uzela kod lesinara- Telenor, i naravno peti dan od kako sam ga uzela zvucnik ne radi, krene sam od sebe da mi zvrnda kao zvuk obavestenja a nigde poruke ili ne znam cega vec, home dugme mi blinka a takodje nema nista... Poludela sam i ne znam da li uopste da ga nosim u servis ili da odem u Telenor da isamaram prodavca (mada nije on kriv...) :p A tek nakon kupovine sam videla komentare o tom zvucniku, pre toga nista... da sam znala ne bih uzimala. Telefon je u principu skroz ok, ali sta ce mi ako ne radi zvucnik? :/ Sta predlazete? da li da nosim u servis ili sta... Mislim koji ce mi djavo ako ce mi reci sve je ok, a da posle nekoliko dana opet isto bude. A to flesovanje, apdejtovanje, rutovanje i ostalo VANJE :), ja imam ko da mi uradi i van njihovog servisa pa reko da dam toj osobi da sredi jer ne bih da cekam u servisu sigurno mesec dana... Ajd pomozite jedina sam zena ovde trep trep :wave: :D

:D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1380671252521.jpg
    uploadfromtaptalk1380671252521.jpg
    47.1 KB · Pregleda: 191
Pa nosi ga u servis, imaš garanciju.

Ma mene zanima da li ce u servisu samo da apdejtuju softver ili sta vec, ako je to sto se ne cuje zvucnik uopste do softvera uopste... Jer ako jeste znam vec kome cu ga dati

Problem s mikrofonom je softverska greska ,meni se desio taj problem samo jedno i evo gotovo tri meseca vise ne,a da je hardverski problem nesto ne verujem da bi se on tako sam od sebe popravio .

Može li nekako da se namesti da vreme koje se prikazuje kada stigne SMS bude ono kada ga je pošiljalac poslao, a ne ono kada sam ga ja primio?

Mislim da ne moze, ali kad odes na poruku i na opciju poruke koja te zanima pod detaljima poruke imas vreme kad je poslata i kad je primljena

Kod mene nema ni tu, takodje pise samo kad je primljena.

Poslednja izmena:
Ja sam na to kukao još pre tri godine, na 2.2 i kako sam skontao to je bug/feature androida, pa sam ga prihvatio takvog, ***. Od tada nisam uopšte obraćao pažnju da li su to ispravili ili ne, ali očigledno da nisu. Ako je tako, tu nema pomoći.

Vrh Dno