Šta je novo?

LG L7 II

Aha ok lepo :) nisam znao da su vec ubacili

Aha ok lepo :) nisam znao da su vec ubacili
]

Samo je fora sto je slabo odradjen,ipak je ovo LG,a on je pun gresaka,pa tako i knockON,jer ako malo lupis ili jace spustis mob na sto upalice ti ekran,tako da je skoro beskorisna,verovatno ce kasnije ispraviti ;) kad su mogli do sad poslati 3 ispravke,sto ne bi jos koju,a i dalje su nesposobni sve da isprave ;)

Po meni je knockON potpuno nepotrebna stvar na ovom modelu jer i bez njega moze da ukljucis ekran pritiskom na centralno dugme a sto se tice zakljucavanja, nista ti ne znaci jer moras da pogodis pravi deo ekrana

Moze li neko da mi uzme s neta, sa nekog od poznatih sajtova unlock code, posto nisam jos aktivirao PayPal..? Oduzim se naravno. :)

Pozeljno je danas, jer je poklon u pitanju, koji sam danas hteo da predam, a potpuno sam zaboravio da proverim da li je fon zakljucan...

Hvala unapred.

P.S. PM pa vam dam IMEI.

Snas'o sam se, lakse je nego sto sam mislio. :)

Da vas pitam ,da li ste resili problem sa zvucnikom na ovom telefonu ?

Ja sam nasao zaobilazno resenje... kad nekog pozovem i primetim da me ne cuje, ja pritisnem spiker, pa iskljucim, i onda mogu da pricam normalno...
Dakle, jos nije reseno...

A vidis ovako,ja od kad sam ubavio ovu "h" verziju jos nisam doziveo da me ne cuju,do duse ja sam uradio odma posle azuriranja i fabricki reset po sistemu "sto je sigurno,sigurno je" ;) ali opet kazem mozda me to jos nije zadesilo i zato ne mogu tvrditi da je problem resen ;)

Ja imam verziju softvera P71010e-220-01 i nemam nikakvih problema sa telefonom.

Ali imam jedno pitanje... :) Kako da se podesi da pri unosu novog kontakta to automatski bude u okviru google kontakata a ne u memoriji telefona?

Uzeo sam pre neki dan ovaj telefon, i instalirao poslednji update i sve radi ok, osim sd kartice, koju sam prebacio iz starog telefona. Telefon vidi karticu, ali ne mogu da prebacujem aplikacije na nju. NI preko App2SD III, aplikacija cak ni ne vidi sd karticu, odnosno vidi je al kao neku virtuelnu memoriju.
Onda sam uzeo i formatirao karticu, ali opet isto.
Jel ima jos neko ovaj problem, da li mozete da prebacujete aplikacije na karticu?

Retko koja aplikacija moze da se prebaci na mem.karticu, bez root-ovanja. Znaci, potrebno je da root-ujes telefon/ROM.

Kako ne moze? Pa imam alcatel OT 990, i mogao sam da pomeram veci deo aplikacije na sd karticu. Ne mislim na link2SD, nego na opciju Move to SD, koja je dostupna u app meniju, kada se klikne na neku aplikaciju.

Nemaš move to SD card od ICS-a

@GiBo2pac ko to kaze da nema,ja na ovom mom LG-u imam tu opciju,a 4.1.2 mi je android i vecina aplikacija se moze prebaciti na sd?!

greska - napisao nesto pa obrisao...ne zamerite!

Poslednja izmena:
@GiBo2pac ko to kaze da nema,ja na ovom mom LG-u imam tu opciju,a 4.1.2 mi je android i vecina aplikacija se moze prebaciti na sd?!
Koji telefon imas? Ja na ovom L7 II vidim tu opciju, ali kada kliknem na to, ne desi se nista. I App III aplikacija mi ne vidi karticu, odnosno ne vidi je kao memorijsku, nego kao neki virtuelni prostor.

Ja nisam telefon uzeo preko provajdera, nego ovako u radnji, i verzija software mi je P71010d-SEA-XX , i kad pokušam update, kaže mi da je to poslednja verzija softwarea, isto je kada idem preko LG Tools. Kako da odradim update?

Meni od sinoc poceo jako cesto da se resetuje, ne znam koji mu je djavo...

EDIT:
Izgeda da je do GO Launcher, jer kako sam ga iskljucio, tj prebacio na Stock Launcher radi kako treba...Dacu mu jos vremena da vidim da li je to u pitanju.

Poslednja izmena:
I meni se resetuje i brljavi od kad sam ga flešovao na "i" verziju. I ja koristim GOLauncher ali sam pobrisao stock aplikacije i koristim Rocket Dial i GO Sms.
Test in progress ...

Ma te krseve launcher-e sto ubacujete,oni prave probleme,ja koristim samo fabricki i na "i" sam verziji i mob sljaka ko zmaj,naravno posle azuriranja obavezno uradim fabricki reset.

Te "krševe" upotrebljavamo zato sto mnogo pomažu u organizaciji. Sve je savrseno radilo do verzije "i".

Ma taj GO Launcher je čisti bloat.
Probajte nova ili apex launcher.

Izbegavajte sve GO aplikacije. Postoje mnogo bolje alternative od njihovih prenatrpanih aplikacija, pogotovu za telefone gde je svaki MB memorije i procesorskog vremena dragocen.

Sada ce @Vojkan da se javi i da kaze da su GO proizvodi zakon.. :)
Skinite novu prime sa nekog sajta i bog da vas vidi

Poslednja izmena:
i meni poceo da brljavi telefon od pre neki dan, nicim izazvan, ja imam jos uvek h verziju softvera... :(

Vrh Dno