Šta je novo?

LG L7 II

Jesi li instalirao GO SMS...Kod mene na njemu radi a na default aplikaciji ne radi vec samo pokaze vreme kad je primljena poruka.

Izvinjavam se, radi ipak sa GO SMS. Prvo sam probao sa porukom koju sam juce slao kao test za default aplikaciju pa nije radilo. Medjutim, kada sam ponovio test tako da je GO SMS primio poruku, onda je proradilo, tj vidi se u opcijama kada je poslata.

Mislim da nije do Androida jer mi je sa 2.2 verzijom radilo na HTC Desire Z. Isti problem sam imao pre nekoliko godina na Nokiji sa Symbianom, ali se resilo kasnije kroz update softvera.

Valjda ce ispraviti, ovako je bas bezveze....

Imam ovaj telefon par meseci i za sad nisam imao nikakvih bagova jedino viber sa marketa ne radi ali sam instalirao stariju verziju i sad je sve ok. Za nekog prosecnog korisnika tipa skype, viber, fb, novine radi ok a pre njega sam imao sgs2 i razlika je primetna u slikama video klipovima i bojama na displeju. Da i baterija skoro duplo vise drzi na LG-u. Moje telefon je zakljucan na VIP, da li postoji neka fora da se otkljuca kao sgs2 ili mora u servis da se nosi?

Pozdrav svima! Imam ovaj telefon vec 8 meseci. Sve imam utisak kao da slabije hvata signal. Desavalo se da u Beogradu CESTo ima po dve crte, dok drugi telefoni imaju pun signal. Da li se to nekom desava?

Drugo pitanje, da li neko ima informaciju kada ce novi apdejt za ovaj telefon (trenutno je na njemu android 4.1.2)

100 posto pandur sa sela. Koje li si to uredjaje imao kad ti je ovo sokocalo? Mozda mislis na tuki voki, tu je Motorola broj jedan ,LG stvarno ne valja.

Aj neko ko je uzeo telefon kod telenora da izvadi i uslika bateriju sa obe strane... Bio bih mu veoma zahvalan....Mozda su me *****ali...

Da li je neko skoro kupio ovaj model i da li jos uvek postoje bagovi?

Meni se 10 puta desilo da me sagovornik ne čuje. Jedini lek je bio restart. Prodam telefon rođaku... Čovek se kune da dva meseca nije imao nikakav problem... Telefon mi je bio ultra tercijalni, jedva da sam ga koristio - pecao bivše komintente na prastarom broju... Doduše, kod njega je na 2G only. Kod mene je uvek bio na 3G, živim u području sjajne pokrivenosti... Sad mi pade na pamet...

Poslednja izmena od urednika:
Roze boja - ako je dzaba i bogu je drago :-devil-:

L7II je interesantan model, prevashodno zbog baterije jer dosta razgovaram. Moguce je, sto kaze kliko, da baguje samo na 3g.

Meni se od kad sam ga kupio desilo da je zakucao mikrofon 3-4 puta i uvek sam ga sredio samo sa ukljucivanjem i iskljucivanjem speakerphone-a

Ovaj telefon mislim da ima problem da baguje u kombinaciji sa Viber-om. Dok nisam instalirao isti, sve je radilo perfektno. E onda sam uradio update na novi softver, pa opet nista. Pa onda vratim na staru verziju Viber-a i onda je proradio konacno Viber (mogli su da me cuju)! E sad, posto sam nesto cackao i vratio telefon na fabricka podesavanja, sada je situacija sledeca: Novi Viber radi odlicno, a samo po nekad mi se desi da ne radi mikrofon pri normalnom pozivu, ali iskljucivo kada ja nekoga zovem. I dalje se nadam da ce bug biti ispravljen nekim novim update-om. Mada sam ja i navikao... :)
Dakle, neki moj zakljucak bi bio, posle 6 meseci koriscenja, da je telefon odlican za date pare, posebno zbog baterije. Posto dosta razgovaram (sluzbena kartica), a wifi mi je ukljucen uvek, telefon izdrzi ceo dan. To mozda ne zvuci kao veliki uspeh, ali sam ja zadovoljan istim.

Pozdrav, imam pitanje vezano za ovaj mob, do sada sam imao Lg L5, i zadovoljan sam potpuno telefonom osim sto mi je (samo u mraku ili slabijem osvetljenju) kamera slaba, slika uvek ispade ili mutna, ili bleda, tamna, nikako ok, (dok je po danu odlicna), ostatkom telefona sam bio prezadovoljan (nisam neki zahtevan korisnik kao vecina clanova ovde), sve u svemu, doslo je vreme da ga promenim, pa mi je L7 II, onako lepa promena za klasu bolji i noviji mob, znam da mu je kamera 8mpx (ali znam da broj pixela ne znaci mnogo), pa najbitnije mi je kakve slike pravi u mraku, slabijem osvetljenju, citaj klubovi, kafane itd :D posto sam najvise slikao u takvim ambijentima :) razmisljao sam da ako ne pravi dobre slike (znacajno bolje,jasnije od L5) da kupim neki stariji mob iz high end klase, npr xperia ARC S.. za neki nov high end nebi imao pare, posto bi dao do 150e..

Poslednja izmena:
Recimo da isto tako kao i l5.kad sam slikao u mraku sva je zrnasta i nije bas najsjajnija. Dok je po danu skroz ok...poredio sam blic sa s3 mini... Onaj bar duplo jace sija....

eh, a ponadao sam se da sto je jaca klasa moba, jaca kamera 8mpx vs 5mpx, i mob godinu dana novije generacije da pravi bolje fotografije pri slabijem osvetljenju.. mozes li da okacis neku sliku za primer, ako te ne mrzi, da imam neki primer kako izgleda.. ako je ok, uzeo bi ga, jer imam sve ostalo pozitivno iskustvo sa L5..
trazio sam po netu da vidim kako izgleda slika po noci, ali nigde ne mogu da nadjem..

Poslednja izmena:
Ako hoces da slikas po mraku, okani se mobilnog telefona vec uzmi neki fotoaparat...Bilo koji dummy fotoaparat novije generecije pravi bolje fotke po mraku jer ima jaci blic...

jel za ovaj telefon nema ni jedan custom rom? nerviraju me ova lg ***nja

I ja trazim neki custom rom. Neverovatno da ovaj model ima toliko losu podrsku...

pa zato mi i cudno mada moguce da je zato sto je to nov tj relativno noviji telefon (izaso marta 2013 bar tako pise na gsmareni)

Stigla jos jedna ispravka za mob,mislim da je verzija sa slovom "h",sad cu odraditi.
Ovaj LG me uzasno nervira,imam mob 6 meseci i za to vreme izbacio 3 ispravke,nikako da kompletiraju sve.

Po meni je bolje to nego kao ZTE da ne izbaci nikakvu ispravku, ikad...

Ja sam upravo ubacio zadnju verziju "10h" i koliko primetih vise ne mogu prebacivati aplikacije na sd karticu tj.mogao sam samo jednu,a ranije ih je mogao dosta,medjutim mnogo vise imam slobodne interne memorije nego na prethodnoj verziji i ako su na njoj aplikacije bile pola i na sd-u.jel moze jos neko ovo da potvrdi,nije mi jasno? sad mi je slobodno 1 gb,a ranije je oko 800 do 900mb...

Valjda treba da bude neki update uskoro gde ce ubaciti LG Knock feature ako vec nije pomenuto u temi :)

Vrh Dno