Šta je novo?

LG L7 II

Ko ima problema kao na sa pucanjem IGO-a prilikom ukljucivanja GPS-a
u sys.txt u sekciji gps treba postaviti:
[gps]
accuracy_workaround=0

Jel riješen onaj problem sa mikrofonom, neko kaže da je nova verzija softvera pomogla, ...ona sa "e"?

Nabacio sam "e" verziju, ali jos treba da testiram pozivanje. Ranije je bilo problema sa mikrofonom, a sada cemo videti. Stena85 je negde odjavio da sad sve fercera kako treba pa moze da potvrdi. Koliko sam primetio sada nema onog ogranicenja za osvetljenje, mozda se manje greje sada :). Ako ovo bude ubuduce sve ok, onda nemam zamerke.

Tako je potvrdjujem.Od kad sam ubacio ovu zadnju "e" verziju jos nisam imao taj problem.Mada neko rece da je i dalje prisutan,ali mnogo manje.Ja pricam za sebe od kad tu verziju imam jos nijednom mi se nije desio taj problem.
Samo je bitno da se nakon azuriranja resetuj mob na fabricko stanje,mislim da kad se i to odradi sve bude ok.Ja resetovao i za sad samo pun gas ;-) Inace meni se uopste ne greje (zagreje se malo,sto je normalno) niti smanjuje osvetljenje ekrana,tako da je i to verovatno popravljeno.

Dali je moguće ažuriranje softvera na "e" verziju putem OTA preuzimanja?

Mozes jedino preko kompa da azuriras na ovu "e" verziju,preko moba ti nece prijaviti da ima.

Pa za koji mu je onda krivi qratz omogućilo to OTA preuzimanje ako mi za svako ažuriranje treba komp!?

Poslednja izmena:
Kada budete imali neki veći apdejt onda ćete verovatno dobiti OTA...

E,bas to kao sto kaze @GiBo2pac,znaci ako dozivimo da izbace 4.2 ili 4.3 (sto je vec misaona imenica) za ovaj mob,onda ce biti tu dostupan,a ove male ispravkice samo preko kompa ;-)

Izgleda da nije moguće ažuriranje putem OTA za telefone sa našeg tržišta. Moj je kupljen u Nemačkoj i mogao sam da ga ažuriram prvo na verziju d, a zatim i na verziju e.

Danas sam pokupio telefon sa servisa, samo su instalirali novu verziju softvera.
Videcemo da li ce se ponovo desavati problem sa mikrofonom.

@keza neces imati probleme,kao ni vecina nas sto nema,samo ako su posle azuriranja resetovali mob na fabricko stanje ;-)

@stena85
Mislim da su resetovali, nema aplikacija koje sam bio instalirao, i morao sam se prijaviti ponovo na google.
Vec sam i zaboravio da imam novi telefon (bio mesec dana na servisu) :)

Auuu pa sta tebi radise toliko? ;-) Onda jesu,ako je to sve obrisano ;-) Ja od kad imam verziju "e" nemam probleme nikakve,osim nekad da mi zaglupi ekran,tasteri rade,a ekran se ne pali...,posle par sekundi proradi sam...,ali to mi ne smeta,retko se desi.

Uzeo sam juce ovaj telefon, kao zamenu za Grand X. Uradio sam update i nakon toga radio factory reset. Primetio sam da kada prikljucim punjac, tj. dok se puni, nema mreze/dometa? Cim se napunio, pun domet.
cudno , meni se to nje desavalo , desi se da na sekund izgubi mrezu i to samo kad prekinem(zavrsim) razgovor i to je to .

LG optimus l7 II - mogucnosti

Skoro sam postao vlasnik LG 7 II, dvoumio sam se za taj novac da li njega ili Alcatel IDOL, ali sam se zbog baterije, i novijeg OS odlucio za LG. Moja zena je jos ranije uzela LgG 3, i iznenadio sam se koliko je osetljiv ekran na "dodir", i pre dodira reaguje. Moje misljenje je da je za nas "srednju" klasu (mislim srednju-po zahtevnosti) ok, baterija je ekstra.
Medjutim imam problem, 1. ili moj tel nema ili LG 7 II nema mogucnost pregleda istorijata poziva po odredjenom broju. 2. kada stavim sd karticu sa programom "igo" i instaliram je pokusam da otvorim daje informaciju da treba da ubacim sd karticu sa programom, a kada taj isti program prekopiram na memoriju tel. posle instalacije uspesno otvara. Jasno vam je da je interna memorija od 1,7 mala da je zauzimam sa programom od 1,28 GB. ako neko moze da mi da odgovore zahvalan sam unapred, pozdrav!

Gde se mogu skinuti teme za ovaj telefon, posto ove factory i nisu nesto?

2. kada stavim sd karticu sa programom "igo" i instaliram je pokusam da otvorim daje informaciju da treba da ubacim sd karticu sa programom, a kada taj isti program prekopiram na memoriju tel. posle instalacije uspesno otvara. Jasno vam je da je interna memorija od 1,7 mala da je zauzimam sa programom od 1,28 GB. ako neko moze da mi da odgovore zahvalan sam unapred, pozdrav!

Edituj sys.txt u igo folderu i stavi putanju do tvoje externe kartice.

Kod:
linked_root_list="/sdcard2/iGO /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/emmc/iGO"

Ne znam koju verziju OS-a imas i koju putanju treba da stavis ali valjda ces se snaci.

ma on je to nesto lose uradeo ja sam samo iskopirao folder sa Igo na SD , pokrenuo instalaciju i kod mene radi sve normalno....

Ljudi, kako se pokazalo ekran tj koliko je otporan na ogrebotine s obzirom da nije gorila? Razmisljam da ga uzmem klincu ali znajući kako deca paze telefone bojim se da za mesec dana neće videti ništa :)
I kako se završi priča sa mikrofonom? Definitivno softver?
Hvala

na ekrean foliju

sto se tice mikrofona ja nisam ni imao probleme sa mojim nikada ...

Nazad
Vrh Dno