Ehh..mnogo me nervira taj lag,mislim stvarno ne ocekujem to od ovakvog uredjaja. Otvaranje/zatvaranje aplikacija,multitasking - sve je to ok I brzo,ali prosto ne mogu da podnesem to seckanje. Citao sam I po XDA,jednostvano neki ljudima imaju taj lag,neki ne,do cega moze biti stvarno ne znam. Razmisljao sam da flesujem v20a software,moj je v20b , ali cisto sumnjam da moze biti do toga.
Razmisljam se da li da rutujem telefon,ubacim twrp I custom rom ali nekako mi je sve to komplikovanije u odnosu na g2.Secam se kada sam uzeo g2 , u roku od 5 min sam ga rutovao I instalirao advanced camera drivere I bio je savrsen telefon,2 godine bukvalno nisam nista morao da diram.Kada pogledam g2 u ono vreme,pre 3-4 godine,I g6 sad ,mogu reci da sam poprilicno razocaran u G6 jer posle toliko godina opet nisu uspeli kameru da srede onako kako treba,opet mora da se instaliraju druge kamera apk,fluidnost nije na nekom zavidnom nivou itd.. Mislim da ce ovo biti poslednji LG telefon koji cu koristiti.
A sto se tice gcam vlade,probaj instalirati ,kao sto je Diogenes rekao , 7.9 verziju ,mozes I cstark 3.8 ,nju ja licno koristim I odlicna je.