Šta je novo?

LG G6

Isti tinje djavo brate.. To nam je sto nam je od baterije.. Kupi nesto sa 4000mah i miran si

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Uzeo sam power bank od 20000mah pa sam miran ali nije to to :D valjda bice neka ispravka uskoro za bateriju.

Koju verziju preporucujete?

Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока

Ja imam cstark poslednju verziju cini mi se 4.0. Pravi odlicne fotke medjutim duplira fajlove u memoriji, pa moras da brises kopije. Takodje, procesuiranje svake fotke traje malo duze, pogotovo ako drzis ukljucen HDR mod. Ipak, bez HDR moda i nije neka velika razlika u odnosu na stock kameru. I pritom ih smesta u neki cudan folder kod mene. Ne znam da li je takav slucaj i kod drugih?

Jeste, ali app zvana GCam tool to sve resava. Ima je na play storeu.

Послато са LG-H870S уз помоћ Тапатока

Da li je ko imao problema sa sim tray?
Moj pukao sam od sebe prvi put da posle godinu dana da imam neki problem sa ovim mobilnim.

Послато са LG G6 уз помоћ Тапатока

Pa mora da si ga cesto otvarao, menjao kartice.. Prvi put cujem da se ikad ikome na bilo kom tel to desilo

Sent from my LG-h870 using Tapatalk

Pucanje sim traya nije toliko redak problem - koliko vidim na netu. Posle godinu i po nem taj problem ali sam prilično rano cuo za njega i otada sam jaako pažljiv. Doduše samo 3-4 puta sam menjao kartice.
Teško da bih preporucio lg g6 nekome iako je meni odličan telefon ali ja imam specifične potrebe. Stičem utisak da moraš da ga pazis i mazis - i iako vredi neznam koliko bi ljudi se cimalo oko toga.

Pucanje sim traya nije toliko redak problem - koliko vidim na netu. Posle godinu i po nem taj problem ali sam prilično rano cuo za njega i otada sam jaako pažljiv. Doduše samo 3-4 puta sam menjao kartice.
Teško da bih preporucio lg g6 nekome iako je meni odličan telefon ali ja imam specifične potrebe. Stičem utisak da moraš da ga pazis i mazis - i iako vredi neznam koliko bi ljudi se cimalo oko toga.

Upravo, ja ga drzim samo zbog kamere, i to sirokougaone. Jer za snapdragon 821, G6 po meni kriminalno lose radi.. Ne kazem da radi katastrofa, ali za taj procesor morali bi to dosta bolje..

Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока

Ja ga drzim samo zbog zadnjih kamera i to na custom romu... Gcam app... Fotke su fenomenalne... Prednja cam je twkav uzas da mislim da telefoni od pre 8goduna,imaju bolju... Toliko... E da.. Na custom romu sve radi fluidnije jedno 10x

Jel se desava nekome da ispada iz mreze i prijavljuje da sim slot nije na mestu ?
Desava mi se to u zadnje vreme onda resetujem tel i opet sve ok

E i ja imam mts i pukne nekad mreza.. Msm da to nije do telefona

Da na mts-u sam,ali ne brine mene to sto pukne mreza nego sto prijavljuje da je sim slot prazan

Pa neko napisao da je imao prob sa slotom... Probaj neku dr karticu.. Ili je zameni u mts-u.. Mozda je do nje prob

Sestra ima isti problem do duse samsung je u pitanju MTS mreza. Mislite da je do kartice?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Vrlo moguce... Ja sam moju zamenio.. Ako je stara mng, lako moze da je do toga

Uzeta je prilicno skoro, zbog prelaska na 4G. Reci cu joj neka ode u mts i zameni, mozda je do kartice. Radio je normalno pola godine i sad zeza.

Pa pazi.. Ako nije cesto vadila menjala kartice, onda je sansa da se zeznulo to za sim, minimalna.. Ali ako jeste.. Onda vrlo moguce da je hardverski prob.. Vidi par postova gore.. Msm da je tu pisano

Ma jok. Stavila u tel i nije pipala vise sim.

Slucajno proverih za update, kad ono izbaci mi da postoji update verzija: V20j-NOV-26-2018.

Da li je ko instalirao, ima li znacajnih promena ili nije vredno potrositi dodatnih 730MB?

Evo ja sam upravo odradio taj novi update,sta je novo ?
Kada se telefon pali pise LG G6 Thinq,aplikacija za kameru je promenjena drugaciji izgled kao na G7 dodali su qlens i bright mod,qlens prepoznaje recimo neku stvar koju ste slikali i nadje vam tu stvar na amazonu,korisna stvar kad ne znate kako da nadjete bas taj deo.
Bright mode moze da bude ukljucen iskljucen u sustini telefon prepoznaje kad je lose osvetljenje i radi neke stvari sa aparaturom sociva kako bi vise svetlosti uslo u socivo i slika automatski je svetlija.
Kazu da su poboljsali rad telefona i popravili neke bagove? Za sada ne primecujem nista ali ajde da im verujem.
Tako da ako zelite interfejs kamere kao na G7 i te dodatne funkcije odradite update ako ne zelite onda ipak nemojte,zalosno je to sto vec dosta uredjaja fura pie a mi kao i za Oreo cekamo i dalje
674ca65022bb5349b0d6bec180d015c4.jpg

V20h zadnji update ovde. Security petcevi sa 1vim januarom. Funkcionalno nema mnogo promena.

Koliko vidim po najavama u trecem kvartalu 2019. mozemo da ocekujemo Pie.

Ja kupio Nokiu 8.1 i odmorio se... Srecno drustvo..pozdrav

Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk

Ja imam dve fine futrole koje sam kupio nekada davno za LG G6 koji sam mislio da kupim pa na kraju nisam :D
Ako nekom trebaju menjam za nesto cime mogu da utalim zelju za slatkim :D

Nazad
Vrh Dno