diogenes985
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.07.2017
- Poena
- 69
Ma jeste..Zato i ne bih cackao... Jos nije bas alarmantno,ali da je osakaceno,jeste
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Pa i nije staklo.. staklo su valjda tek stavili na v30.Kako god bilo,ovo nije staklo..Pa sve da je ovo za prozore,ne bi se ovako izgrebalo ni od cega..
Gde ima da se menja rezolucija? I gde si pogasio sve te stvari?Evo ko ima probleme sa baterijom sta da pokusa,ja sam recimo pola stvari sa spiska iskljucio pola ostavio rezoluciju nisam dirao,always on disp nisam dirao,iskljucio sam taj ldb,instalirao greenify,log service iskljucio,trust agents tj prepoznavanje lica iskljucio jer koristim ostisak prsta za otkljucavanje.itd
Standby time znatno bolji za 8-9h jedva 2% opadne baterija,screen on time varira izmedju 5-6h recimo ako sam taj dan koristio telefon iskljucivo za pozive net i tako to onda je 6h i baterija moze da izgura do kraja dana i ostane mi 50%,ako sam recimo koristio malo jace tel tipa igrice i kamera izgura do kraja dana i ostane mi 25%,sve u svemu zadovoljan sam baterijom za sada i sve dok ovako radi ne diram nista oko update xD
https://www.google.rs/amp/s/forum.x.../how-to/guide-best-battery-life-t3735720/amp/
Razmisljam i da sacekam da Mi 8 dodje na tih 300e, sve preko toga mi je nerazumno bacanje para.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari