Šta je novo?

LG G6

[youtube]MIVxdpHs4ig[/youtube]
Baterija tu negde, kao V20.

Sent from OnePlus 3T

Mislim da je loznica hteo da kupi akcije pa su ga odjebali i sad hejtuje :D :D

Inače ako je istina pored pilicarenja sa dac i bežičnim punjenjem ovaj lg nije uspeo ni led not na mob da stavi ?

ne nego mi nije jasno od kada istinite stvari ne smeju da se iznesu na forumu ? kritika po meni je uvek dobro dosla ako je istinita i ako se bazira na cinjenicama.

zato i gotivim onog flosija koji kritikuje sve sto mu ne odgovara jer sto vise kritika to ce pre one glavonje iz vrha kompanija to da cuju i da malo promene svoje misljenje u vezi profita i krajnjeg korisnika ( znam da je stvoriti vrednost za akcionare n1 ali da priblizimo nas korisnike tom ultimativnom cilju ).

sto se tice licno mene i kritikovanja LG ne vidim da nisam kritikovao sve ostale brendove i telefone .. jedino ne smem tamo u iphone temi da napisem kritiku zbog lekse fanboja.

Poslednja izmena:
Realno jeste, ali njih to ne zanima. Ovo ce zvucati subjektivno ali mislim da Huwaei/Honor jedini slusaju svoje korisnike u nekoj meri.. Ovi ostali rade kako im je volja.
Za pocetak bi mogli cene malo da koriguju, pa onda mogu razmisljati dal ovaj ima 2 ili 5 kamera ili ima led not, zakrivljen displej i ostalo.. Ali to naravno niko ne kritikuje u dovoljnoj meri, pa se samim tim i cena povecava svake godine.

Mi smo bas malo trziste, moze se reci "star 1 dan" trziste telefona, samim tim nasa kritika verovatno ostaje ovde zakopana na forumu gde mozemo samo jedni izmedju drugih da se prepucavamo. :D

Poslednja izmena:
je li potvrdjeno ovo sto rekose na XDA, da Evropa ne dobija ni quad dac, ni wireless charging, ni 64GB memorije? Al zato ne sumnjam da ćemo dobiti više cijene od USA i Koreje :trust:

Pa nek im mama onda kupi telefon ako je tako!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

opravdavati nedostatak led notifikacije sa aod na ips je u najmanju ruku *****nost.

To je, po meni, jedna od najprakticnijih stvari na telefonu. More propustenih poziva i poruka sam video na vreme samo sto sam krajickom oka zapazio da se pali led lampica. Ok je i taj AOD ali ja ga ne bi koristio cak ni na amoled ekranu, bas zbog vece potrosnje baterije.

LG je poceo da mi ide na zivce zbog njihovih eksperimentisanja. Gotivim ih od G2 modela, ali gubim strpljenje. Sve cekam da izbace nesto dobro, jedva cekam da promenim telefon i uvek bude propusta. V serija mi je prevelika. Sacekacu full testove od G6 da vidim sve detalje, a ako me opet razocaraju, prelazim na Samsung. :mad:

je li potvrdjeno ovo sto rekose na XDA, da Evropa ne dobija ni quad dac, ni wireless charging, ni 64GB memorije? Al zato ne sumnjam da ćemo dobiti više cijene od USA i Koreje :trust:

to se odavno vec zna.. od prvog dana :)

@danilov

na samsung cemo malo teze zbog njegove cene :) steta za ovaj g6 ,bas mu je malo falilo da bude preozbiljna kupovina u buducnosti. (licno meni led notifikacija i stereo zvucnici ala ip7/htc10 )

Poslednja izmena:
Ja sam ih isto pljuvao od prvog dana jer odvajaju tržišta, pilićare za svaki dolar. Ali neću da gušim temu jer sigurno neću uzeti telefon... :) Kao što sam ponovio već pet puta V20 mnogo ozbiljniji telefon...

AOD kao Glance na Lumiama nije losa opcija ali opet trosi bateriju i realno u mraku lose izgleda na IPS ekranima.
Nema logike da nisu ugradili makar neku najmanju led diodu pa onda neka koristi ko sta hoce.

LG G6 vs LG G5

Bas je dobar dizajn (samo je zadnji panel ruzan zbog grimase sokiranog robota) ali realno za sada G6 deluje dosta skladnije od S8 i bukvalno je jedan od retkih sapunolikih, zaobljenih telefona ciji mi se dizajn svidja :)
I displej/panel deluje bolje od G5.

https://www.flickr.com/photos/marccecasestecnologia/sets/72157679642157530
https://www.flickr.com/photos/marccecasestecnologia/sets/72157677931279533

To je glupost, led ti tačno trepti u određenim bojama, pogledam telefon sa 5 metara i znam da li imam poruku, propušten poziv, viber poruku ili štagod.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I meni se čini.Svako treći post je njegov. [emoji2]

Sent from WC

Mozda zato sto su on i @hsv aktivni u prenosenju vesti. LG je postao toliki bunar da osim par G2 fanboja sto sad furaju narodni Huawei Lite nikog zapravo ne zanima sta to donosi G6. Da je fon sjajan i da je cena dobra, ovde bi vrvelo od komentara. Kada izadje sa super mocnom cenom od 750 evra neces videti vise od 10 strana komentara za tri meseca od predstavljanja.

to se odavno vec zna.. od prvog dana :)

@danilov

na samsung cemo malo teze zbog njegove cene :) steta za ovaj g6 ,bas mu je malo falilo da bude preozbiljna kupovina u buducnosti. (licno meni led notifikacija i stereo zvucnici ala ip7/htc10 )

Greota. :) Meni je za oko zapao S7. Odlican telefon i nije ogroman. Zvuk mi nije toliko bitan, ali kamera mora da bude sto bolja, a S7 se tu uklapa. Kontam da ce mu jos pasti cena kada se pojavi S8.

http://www.phonearena.com/reviews/LG-G6-Review_id4323/page/4

Bugari ponovo prelaze igricu , review urađen bez ikakvih brojki u njemu [emoji23]
Def mi je ovo poslednja vest koju kacim sa tog sajta..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
PhoneArena samo Epl/Samsung favorizuje ...
Odradili "review" sa test primerkom čisto da budu prvi, kako bi navukli klikove i u njemu ništa nisu napisali [emoji3]

I stave ocenu 8.7, a onom socijalnom ajfonu SE raspadu 8.8 [emoji23]

Poslednja izmena:
Sramni su. Nikada više ne kacim vest sa tog sajta na forum.

U principu, ako je nešto dobro kod S821 je to što je pouzdan i znamo koliko troši . Znamo i kapacitet baterije tako da tu nekih iznenađenja neće biti - gledajući druge uređaje sa SD821.

Biće baterija ok, ništa posebno, što reče onaj korejanac - "above average".

LG G6 in our Photo compare tool

http://www.gsmarena.com/lg_g6_in_our_photo_compare_tool-blog-23898.php

Poslednja izmena:
AA review.

[youtube]FIg50DRPXak[/youtube]

66a0988009b6fb087ce5378990e83724.jpg

Kao i uvek smaranje oko sw koji je 99% kao final. Marketing fore ,za sve što je loše kriv je sw a što je dobro nikom ništa :)

Poslednja izmena:
Inače možda jedina kritika na klipu je ista ona kao na gsmareni,da su zaobljeni coskovi ekrana kockasti a ne obli.to se mora uživo videti da se proceni da li gadno izgleda :)

Sa gsmarene :

Aside from the lack of big bezels and odd aspect ratio, another thing that LG is touting for the G6 (and it will have in common with the S8 duo) is the fact that it has rounded screen corners. I'm not going to get into whether that's practical or not, because frankly I can't get past the fact that those corners aren't actually round. Not round in the way you think of the word when you read it or hear it, at least. I still hope this is an issue confined to the pre-production samples the media got, but otherwise it feels like something that will really hurt people affected in some way by OCD (of which apparently I am one).

Poslednja izmena:
Da ispamujem temu do kraja [emoji23]

LG se definitivno drogira .. 750e cena u EU zvanično.

uploadfromtaptalk1489418959065.png

Npr

uploadfromtaptalk1489418966709.png

Samo se nadam da ce cijena s7e da padne još malo. Za 500e neće biti bolje kupovine. A za LG nek im je bog u pomoć. Mogli su makar zbog procesora i zbog starih senzora za kameru da stave 100e manju cijenu. 650e da je početna cijena to je sasvim ok.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Spustice cenu za mesec dana kad vide da prodaja ne ide ocekivanim tempom :)

Da vidiš iznenađenja kad izađe S8, a cena S7 skoči. :D

Ontopic, preteraše ga sa cenom, obzirom na njihove prethodne telefone koji su falični debelo, kao i na to da koriste stariji soc/kamera senzor.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Sto je najgore sada ni pocetna cena od 800e za s8 ne izgleda mnogo.. Sve oni to rade u dogovoru .

Mene najvise zanima sta ce da mu fali, ploca, zute fleke ili pucanje kucista hahahahha :p :D :D
Za s7 ce da padne sigurno 50e, mada me ne bi cudilo ni da skoci :D :D
p.s. jel se nekom svidja sto je zaobljen ekran, meni se gadi -.-

Sto je najgore sada ni pocetna cena od 800e za s8 ne izgleda mnogo.. Sve oni to rade u dogovoru .
Ali ce S8 koristiti najbolji, ''latest'' hardver a G6 proslogodisnji, cak ni UFS memoriju nisu ugradili vec eMMC a cena 750e, dakle verovatno ista kao S8 ili za nijansu niza :)
Da ne pominjem sakacenje u odnosu na JK verziju G6.

LG G6 will cost €749 in Europe when it goes on sale in late April

Da se razumemo - radi se o dobrom telefonu sa odlicnim ekranom, atraktivnim dizajnom i svakako ce raditi odlicno (ako LG nesto ne ukenya softverski a verovatno nece) ali 750e i kasnjenje pocetka prodaje iako ne cekaju SD835 su zesca nebuloza :)

Da je bar full G6 kao za JK trziste ali sa SD835 pa bi i cena i kasnjenje bili opravdani, verovatno bi to bio i malo bolji uredjaj od S8, mozda i najbolji ove godine. U tom slucaju bi i cena od 800e lako ''prosla''.

Trebali su da puste u prodaju odmah u martu pa da iskoriste ''rupu'' na trzistu i hajp oko atraktivnog bezel-less dizajna, ovako krecu sa prodajom malo pre Samsunga koji ce ih ponovo samleti.
G5 je hardverski i cenovno bio konkurentniji u odnosu na S7 nego sto ce G6 biti u odnosu na S8.

Poslednja izmena:
Izvalio sam zasto toliko kosta :
[youtube]v3siLBPLYFg[/youtube]
Navodno su wallpaper pravili 2 dana i dosta su se iscimali oko toga, trud mora da se naplati molim lepo.
Sent from OnePlus 3T

Poslednja izmena:
Meni je sa 13 godina trebalo 15 minuta u Photoshopu da napravim tri puta bolji wall a pri tom sam obojio i sredio i cetiri crteza koja sam skenirao na medvedja sapa skeneru :)

E moji LG, kako ste spali na niske grane. Dok vas Googlavi ne uzme pod svoje i ne naredi novi Nexus da napravite, nema vama buducnosti.

Nazad
Vrh Dno