Šta je novo?

LG G6

[YOUTUBE]bERiN9Rk4xQ[/YOUTUBE]

Prežive pad na pločice 6:20 [emoji106]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Lik je kao ispustio tel i posle toga su samo ubacili scenu da ga drzi u rukama i kao wow, radi, nije pukao ekran... Placen botic. :)

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Očigledno si površno pogledao klip, dosta zamerki je bilo ...

Moze biti. Ali ne mora da znaci. :)

Poslednja izmena:
Lep u crnoj boji. Nešto mi nije dopadljiv ovaj njihov UI, samsungov mi je dosta lepši sada sa v7.

galaxy-s8-s8-size-comparison.jpg

Spigen Liquid Crystal ili Spigen Rugged Armor

Preživeo zamrzavanje na 24h :)

Poslednja izmena:
Jedno pitanje za razmišljanje :) po čemu je g6 od 700e npr bolji od op3t od 440e ako izuzmemo ip68 ? Konstantno ga " poredimo " sa s7e i s8 a daluje da nije bolji ni od op3t

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sig ima bolju kameru, ip68, i ekran sig. Kad se ovako gleda ima dosta stvari dje će biti bolji ali u drugu ruku to neće biti velike razlike. Ove god će op5 da bude odličan, i očekuje se puno od njega :)

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ekran je upitan ,jedino ta kamera. Sa druge strane op3 zvuk ,izrada ,sw ,baterija,dual sim ,mt i cena. Malo li je :)

Poslednja izmena:
Pa nije ni taj s7 i s8 toliko bolji od op3t, kamera i ekran. Sve ostalo je na strani op3t :D

Sent from my Havaji P9

Pa baš razmišljam danas ,da živim u EU ne bi mi palo na pamet da uzmem g6 pored op3t. Ni sekund ne bih razmišljao između njih :)

Edit:
S8 će imati s835 pa mu je i to prednost uz kameru i displej :) a možda i bolji zvuk.

Poslednja izmena:
Zato V20 šije sve, samo možda baterija... Ali uzmeš dve i lako je zameniš... :) Još dobiješ sluške od 200$...

Ma videcemo tek taj 835, ne ocekujem nesto previse. Sve je to isto s drugo pakovanje.

Mene vise interesuje kakva ce biti ekonomicnost tog cipseta posto su najavili da trosi 25% manje u odnose na prethodnike.

Ako odrade magiju kao sa s625 sve je moguće :)

Očigledno da Qualcomm ne zna da napravi kombinaciju. štedljiv procesor sa najboljim performansama... :)

Ispade da im je taj s625 bolji od flagship modela :D Verujem i da jeste. Mozda malo slabije performanse ali zato trosi upola manje fzn..

Šta si se izložio na taj s625 :D

Mene vise interesuje kakva ce biti ekonomicnost tog cipseta posto su najavili da trosi 25% manje u odnose na prethodnike.

Navodno SD835 cpu/gpu trose 25% manje od SD820/821 a za modem i wi-fi obecavaju i do 60% nizu potrosnju.

Videce se sve cim se pojave S8/plus, ako Exynos verzije ponovo budu bolje od SD kada je autonomija u pitanju onda je jasno da Qualcomm-u vise ne treba verovati.

Poslednja izmena:
^^ Pa gledam kakve rezultate izvlače mobovi sa tim soc (lenovo p2 ,moto Z play, Redmi note 4..) ranije nisam ni pretpostavljao da SoC kod android telefona može toliko da utiče na bateriju ,bio sam u fazonu max do 30% razlike ipak je tu ekran najbitniji.. kad ono međutim

Poslednja izmena:
Navodno SD835 cpu/gpu trose 25% manje od SD820/821 a za modem i wi-fi obecavaju i do 60% nizu potrosnju.

Videce se sve cim se pojave S8/plus, ako Exynos verzije ponovo budu bolje od SD kada je autonomija u pitanju onda je jasno da Qualcomm-u vise ne treba verovati.

Stvarno ovo sa s7 verzijom je bilo kriminal teski.. Koliko je samo sporiji bio od Exynos..
Dzabe sto oni nadrkaju benchmark kad su djubre in real life.

Zato V20 šije sve, samo možda baterija... Ali uzmeš dve i lako je zameniš... :) Još dobiješ sluške od 200$...
Ali problem je kod nas da se nadje v20. Ja sam se lomio između njega i s7e i odlučio se za ovoga drugog, najviše zbog garancije pa i zbog baterije. Ali v20 je odličan tel.

Za koje pare ?
OnePlus 3T košta kod nas 500€ sa obućarskom garancijom, bez podrške, servisa, a kasnija prodaja je takođe upitna. Ljudi jedva da su čuli za Nexus, a kamoli 3T kineza...

G6 je lepši, vodootporan, ima microSD, bolju kameru, biće i kod naših operatera ...

Poslednja izmena:
Poredio sam EU/usa cene. Pošto g6 sigurno isto tako kod nas neće biti 700e nego oko 600e posle mesec dana

Mislim na cijenu iz fabrike od 430e. Za sad podrška nije loša. A sto se tice servisa mislim da ima opcija da se šalje u fabriku, jeste da to nije baš srećna opcija ali bolje i to nego nista

Da je 3T 430€ prvi bih ga uzeo(mada je i to mačka u džaku za telefon bez garancije i bez servisa), ali nije, tako da je priča o ceni "tamo daleko" totalna nebitna...

Poslednja izmena:
Ja iskreno čekam da se oppo smiluje i udari neku akciju pred s8 event ,tipa op3t za 390e :) u tom slučaju se isplati smarati ljude da ga dovuku iz EU :)
U prevodu ako se to desi moj je 99% :)

Vrh Dno