Mislim da je loznica hteo da kupi akcije pa su ga odjebali i sad hejtuje![]()
![]()
Inače ako je istina pored pilicarenja sa dac i bežičnim punjenjem ovaj lg nije uspeo ni led not na mob da stavi ?
opravdavati nedostatak led notifikacije sa aod na ips je u najmanju ruku *****nost.
je li potvrdjeno ovo sto rekose na XDA, da Evropa ne dobija ni quad dac, ni wireless charging, ni 64GB memorije? Al zato ne sumnjam da ćemo dobiti više cijene od USA i Koreje :trust:
I meni se čini.Svako treći post je njegov. [emoji2]Mislim da je loznica hteo da kupi akcije pa su ga odjebali i sad hejtuje![]()
![]()
I meni se čini.Svako treći post je njegov. [emoji2]
Sent from WC
to se odavno vec zna.. od prvog dana![]()
@danilov
na samsung cemo malo teze zbog njegove cenesteta za ovaj g6 ,bas mu je malo falilo da bude preozbiljna kupovina u buducnosti. (licno meni led notifikacija i stereo zvucnici ala ip7/htc10 )
PhoneArena samo Epl/Samsung favorizuje ...http://www.phonearena.com/reviews/LG-G6-Review_id4323/page/4
Bugari ponovo prelaze igricu , review urađen bez ikakvih brojki u njemu [emoji23]
Def mi je ovo poslednja vest koju kacim sa tog sajta..
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ali ce S8 koristiti najbolji, ''latest'' hardver a G6 proslogodisnji, cak ni UFS memoriju nisu ugradili vec eMMC a cena 750e, dakle verovatno ista kao S8 ili za nijansu nizaSto je najgore sada ni pocetna cena od 800e za s8 ne izgleda mnogo.. Sve oni to rade u dogovoru .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari