Šta je novo?

LG G6

Imaš u oglasima opt3 za 470e, v20 525e...
I radnom garancijom 7 dana i servisom u Šangaju [emoji23]
Dosta mi je ovaj Nexus na tu foru kupljen.

Ja iskreno čekam da se oppo smiluje i udari neku akciju pred s8 event ,tipa op3t za 390e :) u tom slučaju se isplati smarati ljude da ga dovuku iz EU :)
U prevodu ako se to desi moj je 99% :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Čak i kad bude ta cena opet moraš nekog da imaš preko, pa da ga smaraš, što je meni neprihvatljivo ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako radna garancija? Pa ako znaš kako si ga nabavio, tj. od koga imaš i garanciju oneplus-a, pričali ljudi po forumima da je prolazilo bez problema...

Nema u Srbiji servis. Opet šalješ negde i cimanje dodatno [emoji6]
Eto nema ni 4G 800 MHz taj sa oglasa, to i zaboravio da mora da se gleda kod Kineza...

Kako radna garancija?

"Garanciju" koja se baš spominje u tom oglasu na KP.

Poslednja izmena:
Ekran je upitan ,jedino ta kamera. Sa druge strane op3 zvuk ,izrada ,sw ,baterija,dual sim ,mt i cena. Malo li je :)

Zvuk je na 3T najlosija stavka,nece biti losiji sigurno.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Biju ko neće [emoji3]

Da ste toliko pisali o 3T u njegovoj temi možda bi se i prodalo više od 3 komada [emoji3]

Zvuk je na 3T najlosija stavka,nece biti losiji sigurno.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Mislio sam kroz sluske .
A veruj mi g6 iz externog zvučnika ništa bolji neće biti ,već ovi sa YouTube pričaju da je kao na s7 , znači suvi prosek.

Poslednja izmena:
Batalite spamovanje teme vise. Znam ja da bi svi vi uzeli op3 i ja takodje. Ali tema je o G6.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Čemu skakanje ako se telefon uporedi sa drugim, ne razumem, ismeva se iphone tema a ovde se iste stvari dešavaju cim se pomene drugi telefon.

Sent from OnePlus 3T

O kakvom skakanju pricas?

[youtube]JxNYKqrNHuQ[/youtube]

taj OP3t slika sigurno losije od ovog.... koliko sam video nema manual exposure... meni je bito npr. u danasnje vreme da mozes posteno da uslikas nesto. i to nocu... dobra je fora i sa wide snimanjem.... samo mi je processing nesto loš... mogli su malo to da poprave... inace boljka kod lg-a npr. njihovo porocesiranje slike u 60fps u 1080p i kod nekih drugih telefona nebo i zemlja... takodje i u slow motion-u .... ocaj!!!

Baš ga nahvali taj u klipu sa pocketnow sajta [emoji106]

Valjda se vise nece pojavljivati one zute fleke.
Bila bi sramota za LG da se tako nesto opet ponovi.
Inace ovaj G6 mislim da im je najbolji telefon koji su napravili do sad.

Inače ako je istina pored pilicarenja sa dac i bežičnim punjenjem ovaj lg nije uspeo ni led not na mob da stavi ?

[youtube]zdwDVH9EXSo[/youtube]

Bar ima olvejz on funkciju koj ne vuce mnogo bateriju. :)

Brate Loznice stvarno preterujes i postajes dosadan sa hejtovanjem

S7 EDGE

o cemu vi pricate ljudi.. AOD na ips.. pa to ne znam ko bi normalan koristio. da je amoled pa i nekako ali sa ips je to ****** zivo. dok spavam on mi osvetli celu sobu ?

znaci aod je izgovor za led notifikaciju.. hahaha sta cu sledece ovde procitati.

dok je ovaca bice i vune pametni ljudi su rekli

Poslednja izmena:
Nemoj ni da čitaš - eto rešenja
Nije mi jasno kako ste tako nezreli mozgovi pljujete nešto što nikad niste videli sem na ovim glupim YT klipovima
Kad izadje kupi pa ga ispljuj za sve pare i gruni ga o zemlju
I ja mrzim onaj I.... tabor pa nisam nikad posetio temu a ti brate ubijas se od hejtovanja po lg temama

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Pa brate zamisli izađu kola bez točka, i ti kažeš kako možeš da pljuješ kad nisi video. :)

AOD nije izgovor vec zamena za not, to je valjda prosto i jasno.

Ni meni ovaj telefon nije nista posebno, po izgledu mi je ispod proseka kao I svaki sledeci 80+% stbr. Ali ti zaista preterujes

Pa brate zamisli izađu kola bez točka, i ti kažeš kako možeš da pljuješ kad nisi video. :)

nerealno kakvi ljudi imaju pristup netu. ali masovnost i globalizacija ima i svoje negativne stvari.

opravdavati nedostatak led notifikacije sa aod na ips je u najmanju ruku *****nost.

*** pricamo o kompaniji koja je teska milijarde evra i sada treba neko ovde da se javlja i konstantno je brani a nije video ni kako izgleda akcija LG na berzi kamoli nesto vise :sceptic:

Poslednja izmena:
Mislim da je loznica hteo da kupi akcije pa su ga odjebali i sad hejtuje :D :D

Nazad
Vrh Dno