Šta je novo?

LG G5

Ja kad vidim onu crnu straftu od 5mm oko displeja ne bih ga uzeo ni za 100 evra.
Ne mogu da shvatim da to nije moglo da se izbegne.

Mislim da je taj crni okvir posledica "modularnog " dizajna..
Da su bili malo pametniji pa da naprave taman UI bilo bi to sve mnogo lepše ali oni odradise sve u belom :)

Ali niko mu ne može oduzeti da je mnogo lepši uživo nego na slikama

Sent from my Redmi Note 3

Poslednja izmena:
Nije mi samo jasno sto je S7 bio za nekih 10 % jeftiniji kod mts/a od g5, da nije zbog modula...

Mironiko, sve si ti to lepo i detaljno objasnio. Ali ekran je mnogo bolji na S7 i nema lutrije kao sa G5. Meni bi to npr. bilo dovoljno da dodam tih 100e.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zato što Samsung kešira najbolje ? :D

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Mislim da je jasno da kod mene S7 ne dolazi u obzir nikako. :D
Ali kao celina mi je bolji od G5 i nema lutrije. Za mene je 6P bolji izbor od oba npr. :)

Procitaj i tekstualni test, daleko od toga da nema zamerki. Ali, konkretan primerak koji sam testirao nije imas bas nista od nedostataka koje si naveo, a ipak moram da pisem o njemu, a ne o manama za koje sam procitao po netu...

Iskreno, da planiram kupovinu flegsipa, pre bih uzeo G5 za sad vec 400e, nego HTC 10 za 500 ili S7 za 480. Ima nedostataka, ali mnogo toga je strava, i ovi prosto nisu vredni 100e vece cene...

Sent from my Tesla_SP9 using Tapatalk

Kad vec dajem 400 evra za (dobar) telefon dodao bih jos 100 da budem miran da nece da mi stigne neki feler u kutiji. Da znam da imam kvalitetnu izradu pre svega.

Pored tih mana koje je naveo loznica,cekam jos par meseci da vidim sta ce da se desi sa onom fiokom,posto sam video da moras bas malo jace da cimnes da bi izvadio bateriju.

Neko rece da je vidljivost na suncu super,ja koji god da sam fon video pored G5 u spoljnom okruženju,G5 deluje kao da je ugašen,skoro nista se ne vidi.

Sent from my iPad using Tapatalk

Mislim da je jasno da kod mene S7 ne dolazi u obzir nikako. :D
Ali kao celina mi je bolji od G5 i nema lutrije. Za mene je 6P bolji izbor od oba npr. :)

Nije ti ni 6p valjao, nešto oko displeja si komentarisao za 6p.
Ima li neko slike sa G5 da postavi, korisnik G5?

Pa da, smeta mi Amoled. Prejak kontrast i zutilo, ali to je subjektivno totalno. I to je jedini razlog zasto nisam uzeo 6P, i smatram ga najboljim izborom od Androida. Da ima IPS kao na iP-u pazario bih bez razmisljanja.

@Batak
Ekran na G5 je odlican. Licno, mozda malo vise volim IPS od AMOLED-a, a i kolega koji sedi do mene ima S7, i nije mi taj ekran sad nesto bolji na oko. Mislim, nije ni losiji, da ne shvatis pogresno, prosto - nijedan me ne bi odbio od kupovine.

@Babadook
Pazi, razumem ako se bojis nepredvidjenih problema, ali ponavljam - u testu sam samo i iskljucivo, komentarisuci izradu, ekran, sve ostalo, gledao telefon koji nam je poslat. I kod njega nije bilo nikakvih problema, a nisam trazio po stranim forumima da li su kojekakva sranya zaista uocena, mada verujem da jesu, cim se ovde toliko prica o tome.

Inace, imao sam 4 LG telefona (Optimus One, Optimus 2X, P710, Nexus 4) i nikad nisam imao problema sa izradom bilo kod od njih, cak mi je Optimus 2X svasta preziveo...

Inace, LG kao brend ne obozavam, mada opet uzimam njihov fon, naravno - jer se radi o Nexusu. :D

Sent from my Tesla_SP9 using Tapatalk

I ja gotivim IPS vise ali definitivno je Amoled sa S7 brutalan. A i previse po netu ima zalbi na probijanja itd i stvarno se ne bih kockao. Nekako mi ceo telefon deluje prilicno mlako. Nisam ga koristio, ovo mi deluje sa klipova. Preziveo bih TW odvratni da moram da biram izmedju ta 2.
Mada za 400 ima OP3 koji je definitivno bolji od G5. Nekako mi ni u jednoj kombinaciji nije prvi opcija. :)

@Batak, ti se ne bi kockao? Ako se neko kockao to si ti, koliko se sećam iz trećeg ili četvrtog puta si tek ubo ispravan primerak iP, ali je i taj imao nešto, možda sa otiskom. Može da priča ko šta hoće, od S6 displej je brutalan, brutalan, bolji od 6s. Imao, poredio. Kraj priče, Samsung prešao igricu.

@antec, hvala, nadao sam se da ćeš se javiti.

Nasao sam dobar primerak na kraju. ;)
Ne bih se kockao sa LG-jem jer svaki telefon ima neke probleme.
Jeste, S6 ima najbolji displej. Samo je malo zut, malo ima smearing, malo se slabije vidi napolju od 6s i tako. Presao Samsung igricu. ;)

Verovatno nisi imao i koristio oba telefona, odličan je displej na 6s i uvek sam hvalio iP displej, ali na S6 je bolji, oštriji. Takođe na suncu 6s nema šta da traži pored S6, S6 još dodatno pojača osvetljenje automatski.
Evo ti da pogledaš baš od vremena gde poredi displej:
https://youtu.be/DOicVjlkG1s?t=102
Mora neko da ti kaže, rešio sam ja jer sam imao i koristio oba modela, tvoj iP nema najbolji displej. Prihvati činjenicu, pogledaj gore snimak koliko treba puta.

@antec, nešto su mi mutne slike na pc, ne sve ali velika većina. Možda nisi smirio ruku?

Znas koliko me dotice sto nema najbolji displej? Ne mogu da ti opisem. Boli me uvo za testove kad meni vise smeta zutilo i smearing pa neka je bolji 10x. Inace, koristim 6s+ a kolega S6 ima vec par meseci. Nisam primetio tu bolju vidljivost na suncu. A displej uopste nije bolji, kad stavim belu pozadinu nije mi dobro.

@Ivan, verovatno nisam. Može to mnogo bolje uz malo podešavanja i samo malo više strpljenja. Ali meni je bitan momenat i da imam koliko toliko upotrebljivu sliku. Detalji me ne interesuju iskreno :) Izbaciću još sličica kad ih budem napravio, možda se budem i potrudio da ispadnu bolje ako imam vremena :)
Ako te još nešto interesuje slobodno pitaj, pišem čim mogu.

Pozdrav, Aca

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

5af2819b8565d3c8f21a7cd0fd299a55.jpg

G2, 5x, S6e

Sent from Z5

Verovatno nisi imao i koristio oba telefona, odličan je displej na 6s i uvek sam hvalio iP displej, ali na S6 je bolji, oštriji. Takođe na suncu 6s nema šta da traži pored S6, S6 još dodatno pojača osvetljenje automatski.
Mora neko da ti kaže, rešio sam ja jer sam imao i koristio oba modela, tvoj iP nema najbolji displej. Prihvati činjenicu, pogledaj gore snimak koliko treba puta.

@antec, nešto su mi mutne slike na pc, ne sve ali velika većina. Možda nisi smirio ruku?
Ne može on to da razume - da ga pitaš šta je za ručak to bi možda znao [emoji1]

V10

Pa 5x ima ovde najlepši ekran

Sent from my Nexus 5X

Ma nema, ne valja nista. Vidis da Samsungu nema ravnog po pitanju ekrana.

Ma papir je samo za tebe, Batak :D

Nije ni svaki parir isti, ovaj iznad je lose kalibrisan.

:d

Sent from my D6503

Šta je bre ovo... Na 6p je belo čisto belo... [emoji23]

Ovo je sve samo ne tema o G5 :D
Koga bre boli patka kakav displej ima ajfon ?
Do juče imali 4" i terali sprdnju sa velikim dijagonalama pa kada je umro stevica "inovator" pojeli sva ***** koja su izasrali :)

Poslednja izmena:
Ovo je sve samo ne tema o G5 :D
Koga bre boli patka kakav displej ima ajfon ?

+1
Mnogo nabedjenih *****a sa jabukom, ikonicama i softverom prilagodjenim autisticnim ljudima.

Sent from my One M8 using Tapatalk

Zasto si ti nasao za shodno da u G5 temi ubedjujes ljude da je S6 displej najbolji? Posle druge prozivas da su trovaci...

Malo da raspalimo priču :) šalim se, omasih temu, ali da, 5x je najbolji ovde def. Z5 ne smem ni da okačim, plav ko nebo :D

Sent from Z5

Pa vidi koja je rgb podesavanja Gizmo koristio u testu te petice, uticu uopste na kalibraciju, ne samo na WB. Mada verovatno uz ta podesavanja vuce na zuto :D jer je tad blizu 6500K dok je stock 9K+ :d

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno