Šta je novo?

LG G5

Kolega je nešto pomešao, ne postoji verzija sa slabijim chipset-om.

Naručio još jedan case, postao sam zavisnik. Verus high pro shield, možete pogledati na netu kako izgleda. Ja ću pisati kad stigne :)

Edit:

Dolazim u iskušenje da rutujem telefon jer neke stvari bih tako slatko obrisao. Tipa Facebook i Google office aplikacije. Plus bih dobio xposed i pristup temama koje nisu šugavo bele. Opasno se razmišljam šta da radim.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Postoji sigurno sa slabijim chipsetom, kao sto postoji i HTC 10. Bas sam juce gledao o tome

Postoji ,prodaje se u Brazilu i misliš još nekoj zemlji u Aziji.

Sent from my Redmi Note 3

Ima i zove se G5 lite...

Razmisljam se zasto je na pakete mts/a G5 skuplji od S7, kada je u maloprodaji obrnuto. Pa se razmisljam...posle G2 i G3, koji rade perfektno da malo menjam...Oni moduli mi nisu nesto zanimljivi, ali navikao sam na UI..

A pa to je omiljeni crnja loznice :)
Dobar review - realno sve ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Evo i ja posle g1 radio extra ,g2 crko mikrofon na maticnoj,g3 popucale plastike ,g4 crkla maticna kupim g5 uporan decko:)Svaki od njih je zver osim sto se kvare bar ova g4 mi je ogadila lg g seriju ali navika ne cudo:)prvi dan koristenja malo se grijao dok sam sve instaliro ali nije nesto strasno.Zvucnik na losem mestu prigusim ga prstom pa ima blentav zvuk.Fingerprint radi savrseno kamera standardno extra,leti ko zmaj:)ali tek 5 sati koristenja videcemo sta ce biti.

Postavi par slika.

59135758bb8276a643ba488d360af946.jpg
686baae3a93f852e797bf45987e5adaa.jpg
9a749547efa66afc7f34542a217f729e.jpg
2a5f13bcfe59b5dd7f8964ea1770a75a.jpg
64d5f5a48ecc109a487361fcf43d7679.jpg

Ako si mislio na fotke,nisam nista sliko osim porodice :)sutra ce biti malo testiranja

Poslednja izmena:
Da, slike kamere :)

Au ljudi, moram opet da ponovim, ja ne mogu da verujem koliko im je očajan ovaj UI..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Lepsi od Samsungovog tw-a.

@aamor,cestitam na kupovini nek te lepo sluzi i nek ga zaobidju problemi sa ranijih serija... Daj neki review kad se slegnu utisci.

Lepsi?

Sa ovakvim status bar-om i ikonicama, ne bih rekao.

TW meni duplo lepši, znači stvarno, ja ne znam ko im pravio ovakav status bar i ikonice.
Na G4 lepše 10 puta..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

7804ba3ed1fd3c3932683b3e3d09c6fc.jpg
95b639e7560c17a493c0ea91b9b971a7.jpg
ba0434f390613c406f355929e070b299.jpg
2e0047ad8e78fdee5cd3df0c41c6ba8c.jpg

Dobra stvar je ova sirokougaona kamera jedna fotka je obicnom druga sirokougaonom,telefon je vise nego brz.Muka mi dodje ali bukvalno koliko leti pa sporije pomeramkod pregledavanja fb ili novina ili bilo cega.Ui je smece ubi belina nidje boje kakve.Sve u svemu dobro je maltretiram ga od jutros od 6 i gledo mali par crtanih malo fotke net wifi i dva update je neka uradio neki manji od 60 mb i sad neki od. 500 mb i baterija je 70 posto.Kamera prednja je puno bolja od g4 a zadnja mislim da je ista mozda malo zivopisnije boje.

Šteta što nisu prednju kameru stavili kao na v10.. o hi-fi dac da ne pričam . Ispada da im g5 ni nije vise flagship mob..

Pa nisam bi ja lijepo fokus odradio hladno pravo jutros u Sarajevu pa malo su i ruke drhtale ali inace dobre su fotke.

Druže reci ti meni koliko je ljudi probalo g5 pa može da kaže da je loš?
Prvenstveno mislim na članove foruma
@Babadook
V10

Ja uzeo i imam samo reci hvale. I ne, nije mi "klimava ladica za bateriju". Tacnije deluje kao da je isti komad sa ostatkom telefona (ne mrda ni najmanje ni pod vecim opterecenjem niti se "providi").
Prezadovoljan sam brzinom, kvalitetom fotografija sam fasciniran (po meni ima najpriprodnije boje na fotkama + sjajna sirokougaona kamera), baterijom sam zadovoljan, oblikom takodje...
Jedino sto mu zameram je slabija vidljivost ekrana na jakom suncu (sto i ne smatram za nekom manom).

Poslednja izmena:
Nije ona ni kod jednog klimava nego se providi na ćoškovima ,to jest možeš da gledaš kroz telefon.

Dobar je g5 ali mislim da je i dalje skup. 300-350e idealno

Nije ona ni kod jednog klimava nego se providi na ćoškovima ,to jest možeš da gledaš kroz telefon.

Dobar je g5 ali mislim da je i dalje skup. 300-350e idealno

Pa i nije skup mislim realno svi su skupi,ali imao sam priliku koristit malo note 4 i s6 pa ovaj je po meni bolji puno a cijene i dalje iste kod samsunga ja sam moj platio po nabavnoj tj 770 km ili ti 385eura,a razlika note 4 i g5 ili s6 neverovatna u svakom segmentu osim mozda u velicini je na strani g5.Note 4 jos mu je nabavna 720 km radim sa telefonima pa znam cijene. A punjenje baterije za sat vremena skoro 100 posto neverovatno brzo nisam verovao da moze ovako.

Poslednja izmena:
Ja uzeo i imam samo reci hvale. I ne, nije mi "klimava ladica za bateriju". Tacnije deluje kao da je isti komad sa ostatkom telefona (ne mrda ni najmanje ni pod vecim opterecenjem niti se "providi").
Prezadovoljan sam brzinom, kvalitetom fotografija sam fasciniran (po meni ima najpriprodnije boje na fotkama + sjajna sirokougaona kamera), baterijom sam zadovoljan, oblikom takodje...
Jedino sto mu zameram je slabija vidljivost ekrana na jakom suncu (sto i ne smatram za nekom manom).
Nisam ja ništa loše rekao za g5

S7 EDGE

Nazad
Vrh Dno