Creative_X
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2009
- Poena
- 360
Samo neki su Asia spec, slabiji SD6xx chipset
Koreanci su operisani od dizajna, sve izgleda kao da je za decu.Au ljudi, moram opet da ponovim, ja ne mogu da verujem koliko im je očajan ovaj UI..
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Slazem seAu ljudi, moram opet da ponovim, ja ne mogu da verujem koliko im je očajan ovaj UI..
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Hvala brat,uskoroLepsi od Samsungovog tw-a.
@aamor,cestitam na kupovini nek te lepo sluzi i nek ga zaobidju problemi sa ranijih serija... Daj neki review kad se slegnu utisci.
Druže reci ti meni koliko je ljudi probalo g5 pa može da kaže da je loš?
Prvenstveno mislim na članove foruma
@Babadook
V10
Pa i nije skup mislim realno svi su skupi,ali imao sam priliku koristit malo note 4 i s6 pa ovaj je po meni bolji puno a cijene i dalje iste kod samsunga ja sam moj platio po nabavnoj tj 770 km ili ti 385eura,a razlika note 4 i g5 ili s6 neverovatna u svakom segmentu osim mozda u velicini je na strani g5.Note 4 jos mu je nabavna 720 km radim sa telefonima pa znam cijene. A punjenje baterije za sat vremena skoro 100 posto neverovatno brzo nisam verovao da moze ovako.Nije ona ni kod jednog klimava nego se providi na ćoškovima ,to jest možeš da gledaš kroz telefon.
Dobar je g5 ali mislim da je i dalje skup. 300-350e idealno
Sent from my Redmi Note 3
Nisam ja ništa loše rekao za g5Ja uzeo i imam samo reci hvale. I ne, nije mi "klimava ladica za bateriju". Tacnije deluje kao da je isti komad sa ostatkom telefona (ne mrda ni najmanje ni pod vecim opterecenjem niti se "providi").
Prezadovoljan sam brzinom, kvalitetom fotografija sam fasciniran (po meni ima najpriprodnije boje na fotkama + sjajna sirokougaona kamera), baterijom sam zadovoljan, oblikom takodje...
Jedino sto mu zameram je slabija vidljivost ekrana na jakom suncu (sto i ne smatram za nekom manom).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari