Procitaj i tekstualni test, daleko od toga da nema zamerki. Ali, konkretan primerak koji sam testirao nije imas bas nista od nedostataka koje si naveo, a ipak moram da pisem o njemu, a ne o manama za koje sam procitao po netu...
Iskreno, da planiram kupovinu flegsipa, pre bih uzeo G5 za sad vec 400e, nego HTC 10 za 500 ili S7 za 480. Ima nedostataka, ali mnogo toga je strava, i ovi prosto nisu vredni 100e vece cene...
Sent from my Tesla_SP9 using Tapatalk
Nije ti ni 6p valjao, nešto oko displeja si komentarisao za 6p.Mislim da je jasno da kod mene S7 ne dolazi u obzir nikako.
Ali kao celina mi je bolji od G5 i nema lutrije. Za mene je 6P bolji izbor od oba npr.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne može on to da razume - da ga pitaš šta je za ručak to bi možda znao [emoji1]Verovatno nisi imao i koristio oba telefona, odličan je displej na 6s i uvek sam hvalio iP displej, ali na S6 je bolji, oštriji. Takođe na suncu 6s nema šta da traži pored S6, S6 još dodatno pojača osvetljenje automatski.
Evo ti da pogledaš baš od vremena gde poredi displej:
https://youtu.be/DOicVjlkG1s?t=102
Mora neko da ti kaže, rešio sam ja jer sam imao i koristio oba modela, tvoj iP nema najbolji displej. Prihvati činjenicu, pogledaj gore snimak koliko treba puta.
@antec, nešto su mi mutne slike na pc, ne sve ali velika većina. Možda nisi smirio ruku?
Žut 5x majku mu![]()
G2, 5x, S6e
Sent from Z5
+1Ovo je sve samo ne tema o G5
Koga bre boli patka kakav displej ima ajfon ?
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Verovatno nisi imao i koristio oba telefona, odličan je displej na 6s i uvek sam hvalio iP displej, ali na S6 je bolji, oštriji. Takođe na suncu 6s nema šta da traži pored S6, S6 još dodatno pojača osvetljenje automatski.
Evo ti da pogledaš baš od vremena gde poredi displej:
https://youtu.be/DOicVjlkG1s?t=102
Mora neko da ti kaže, rešio sam ja jer sam imao i koristio oba modela, tvoj iP nema najbolji displej. Prihvati činjenicu, pogledaj gore snimak koliko treba puta.
@antec, nešto su mi mutne slike na pc, ne sve ali velika većina. Možda nisi smirio ruku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari