ne kapiram kako u silikonu mogu tragovi da se pojave, sem od stavljanja i skidanja silikonse maske?! Pa jos ako nije neka kvalitetna...
Nikad nisam stedeo na stvarima i sada bih kupio original nwku masku pa neka je i 30 evra ali je problem sto kod nas nema. Barem nema na netu i u mestu gde ja zivim. Nema nista original i kvalitenije osim nekakvih Spigen kineskih kopija loseg kvaliteta i obicnih silikona. Ima na ebay medjutim ko ce da ceka 40 dana..Naravno da mogu da se pojave, vecina tih silikona je sa veoma losom zavrsnom obradom a i dimenzije nisu bas ''pogodjene'' pa takva ''zastita'' veoma lako moze da skida boju sa lajsni i drugih delova kucista
Uz to vrljavo obradjena unutrasnjost tih ''obloga'', prljavstina, pesak i sl. mogu da ostete kucista od vecine materijala (plastika, staklo, alu) jer upadnu izmedju i pri tom ''zevanju'' socijalnih silikonskih zastita mogu da grebu, gule, utisnu svoj ''potpis'' u kuciste uredjaja.
Naravno da mogu da se pojave, vecina tih silikona je sa veoma losom zavrsnom obradom a i dimenzije nisu bas ''pogodjene'' pa takva ''zastita'' veoma lako moze da skida boju sa lajsni i drugih delova kucista
Uz to vrljavo obradjena unutrasnjost tih ''obloga'', prljavstina, pesak i sl. mogu da ostete kucista od vecine materijala (plastika, staklo, alu) jer upadnu izmedju i pri tom ''zevanju'' socijalnih silikonskih zastita mogu da grebu, gule, utisnu svoj ''potpis'' u kuciste uredjaja.
Nikad nisam stedeo na stvarima i sada bih kupio original nwku masku pa neka je i 30 evra ali je problem sto kod nas nema. Barem nema na netu i u mestu gde ja zivim. Nema nista original i kvalitenije osim nekakvih Spigen kineskih kopija loseg kvaliteta i obicnih silikona. Ima na ebay medjutim ko ce da ceka 40 dana..
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
pa upravo to sam i rekao - sem ako nije od loshe maske
Pricate da je lako resiti sve softverski a moze da crkne tako da ni softverski ne moze da se ozivi, i nema mu spasa nikakvog kao sto se meni desilo i eno ga skuplja prasinu, odlicno mu ide skupljanje ako nista drugo
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
pali se lg logo, cak se i skroz upali kad stoji napolju na -10 15 minuta al sve to kratko traje, tako sam i video da su iskljucena dva velika jezgraNe pali se uopste , cak ni LG logo?
EDIT: niko nije rekao da se sve moze resiti softverski vec je receno da se bootloop u vecini slucajeva moze resiti softverski gasenjem 2 brza jegra.
e i ja imam isti taj problem samo me to sve ostalo radi normalno buni, meni ne radi nista hahaahhahahJavio mi se problem prilikom telefoniranja, ne mogu da pozovem ili da primim poziv a sve ostalo radi normanlno. Kad pozovem neki kontakt piše povezivanje... i posle toga zablokira, ne mogu da prekinem poziv. Pošaljem ga u pozadinu i pokušam da ugasim poziv ali neće. Jedino restart pomaže. Imam sigurnosnu zakrpu 07.01.2016 kako piše a siguran sam da je bilo ove godine i predhodna je bila letos. V20g EUR
Serija je 601 pa se možda javlja bootloop?
Javio mi se problem prilikom telefoniranja, ne mogu da pozovem ili da primim poziv a sve ostalo radi normanlno. Kad pozovem neki kontakt piše povezivanje... i posle toga zablokira, ne mogu da prekinem poziv. Pošaljem ga u pozadinu i pokušam da ugasim poziv ali neće. Jedino restart pomaže. Imam sigurnosnu zakrpu 07.01.2016 kako piše a siguran sam da je bilo ove godine i predhodna je bila letos. V20g EUR
Serija je 601 pa se možda javlja bootloop?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari