Šta je novo?

LG G4

Moj super ,a uopste ne koristim nikakav silikon i i ledja i kozure su ekstra,ko nove...

ne kapiram kako u silikonu mogu tragovi da se pojave, sem od stavljanja i skidanja silikonse maske?! Pa jos ako nije neka kvalitetna...

Naravno da mogu da se pojave, vecina tih silikona je sa veoma losom zavrsnom obradom a i dimenzije nisu bas ''pogodjene'' pa takva ''zastita'' veoma lako moze da skida boju sa lajsni i drugih delova kucista :)
Uz to vrljavo obradjena unutrasnjost tih ''obloga'', prljavstina, pesak i sl. mogu da ostete kucista od vecine materijala (plastika, staklo, alu) jer upadnu izmedju i pri tom ''zevanju'' socijalnih silikonskih zastita mogu da grebu, gule, utisnu svoj ''potpis'' u kuciste uredjaja.

Poslednja izmena:
Meni su izgrebane ivice iako imam silikon.

Moj perfektan iako ga 10 meseci koristim bez ičega i ne pazim ni malo.
Zaključak - problem je u silikonima :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Pa nzm ni je. Verovatno upala prasina neka ili nesto izmedju

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Naravno da mogu da se pojave, vecina tih silikona je sa veoma losom zavrsnom obradom a i dimenzije nisu bas ''pogodjene'' pa takva ''zastita'' veoma lako moze da skida boju sa lajsni i drugih delova kucista :)
Uz to vrljavo obradjena unutrasnjost tih ''obloga'', prljavstina, pesak i sl. mogu da ostete kucista od vecine materijala (plastika, staklo, alu) jer upadnu izmedju i pri tom ''zevanju'' socijalnih silikonskih zastita mogu da grebu, gule, utisnu svoj ''potpis'' u kuciste uredjaja.
Nikad nisam stedeo na stvarima i sada bih kupio original nwku masku pa neka je i 30 evra ali je problem sto kod nas nema. Barem nema na netu i u mestu gde ja zivim. Nema nista original i kvalitenije osim nekakvih Spigen kineskih kopija loseg kvaliteta i obicnih silikona. Ima na ebay medjutim ko ce da ceka 40 dana..

pa upravo to sam i rekao - sem ako nije od loshe maske

Nikad nisam stedeo na stvarima i sada bih kupio original nwku masku pa neka je i 30 evra ali je problem sto kod nas nema. Barem nema na netu i u mestu gde ja zivim. Nema nista original i kvalitenije osim nekakvih Spigen kineskih kopija loseg kvaliteta i obicnih silikona. Ima na ebay medjutim ko ce da ceka 40 dana..

Pa naravno, izbor kod nas je ocajan a i ko je rekao da svesno stedis na toj opremi? :)

pa upravo to sam i rekao - sem ako nije od loshe maske

Nisu samo te strokave maske/obloge krive, jednostavno neki telefoni imaju losa, osetljiva kucista ili ocajno odradjenu zavrsnu obradu npr. lajsni, rama pa se gule veoma lako.

Pricate da je lako resiti sve softverski a moze da crkne tako da ni softverski ne moze da se ozivi, i nema mu spasa nikakvog kao sto se meni desilo i eno ga skuplja prasinu, odlicno mu ide skupljanje ako nista drugo :)

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Pricate da je lako resiti sve softverski a moze da crkne tako da ni softverski ne moze da se ozivi, i nema mu spasa nikakvog kao sto se meni desilo i eno ga skuplja prasinu, odlicno mu ide skupljanje ako nista drugo :)

Ne pali se uopste , cak ni LG logo?

EDIT: niko nije rekao da se sve moze resiti softverski vec je receno da se bootloop u vecini slucajeva moze resiti softverski gasenjem 2 brza jegra.

Another one bites the dust...
Evo da se i ja upišem u bootloop klub :) Sreća pa sam uzeo u Telenoru, tako da imam garanciju. Danas im nosim na reklamaciju. Jel daju oni zamenske telefone dok ne reše servis?

Daju,ali neki krs :d

Ma, nisam ni mislio da ce da daju S7 :)
Samo da imam nesto da mogu da koristim telefon. Nemam kuci nijedan koji prima micro sim karticu.

Eh, ako se dobro secam 508. Nemoj me držati za reč. Kutija i telefon su mi u Telenoru.

EDIT: Ipak je 506.

Poslednja izmena:
Ne pali se uopste , cak ni LG logo?

EDIT: niko nije rekao da se sve moze resiti softverski vec je receno da se bootloop u vecini slucajeva moze resiti softverski gasenjem 2 brza jegra.
pali se lg logo, cak se i skroz upali kad stoji napolju na -10 15 minuta al sve to kratko traje, tako sam i video da su iskljucena dva velika jezgra :D batalio sam vise taj telefon i previse nerviranja mi je doneo, inace je telefon jako dobar al nikome ne bih preporucio da ga kupi

Javio mi se problem prilikom telefoniranja, ne mogu da pozovem ili da primim poziv a sve ostalo radi normanlno. Kad pozovem neki kontakt piše povezivanje... i posle toga zablokira, ne mogu da prekinem poziv. Pošaljem ga u pozadinu i pokušam da ugasim poziv ali neće. Jedino restart pomaže. Imam sigurnosnu zakrpu 07.01.2016 kako piše a siguran sam da je bilo ove godine i predhodna je bila letos. V20g EUR

Serija je 601 pa se možda javlja bootloop?

Javio mi se problem prilikom telefoniranja, ne mogu da pozovem ili da primim poziv a sve ostalo radi normanlno. Kad pozovem neki kontakt piše povezivanje... i posle toga zablokira, ne mogu da prekinem poziv. Pošaljem ga u pozadinu i pokušam da ugasim poziv ali neće. Jedino restart pomaže. Imam sigurnosnu zakrpu 07.01.2016 kako piše a siguran sam da je bilo ove godine i predhodna je bila letos. V20g EUR

e i ja imam isti taj problem samo me to sve ostalo radi normalno buni, meni ne radi nista hahaahhahah :D

Koju sim karticu imaš? Meni se to desilo par puta otkad sam uzeo novu 4g MTS karticu. Pre toga nisam imao problema.

Da, imam tu karticu. Promenio sam je sa telefonom. Obrisao sam neke app instalirane u poslednje vreme i za sada radi normalno.

Koja je zadnji softver za G4 H815?

Izvinite za dupli post.Da li je neko imao problem sa serijom 612?

Obzirom da je 612 serija stara mesec ipo dana, ne verujem da je već mogao da se pojavi problem...

Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk

Drugar ima problem, G4 se prvo par puta restartovao, pa upao u bootloop. Onda je on satima pokusavao da ga ukljuci (i par puta i uspeo ali nedovoljno dugo da izvuce podatke) medjutim sad vise nece ni u bootloop, jednostavno ne moze da se ukljuci (bar tako kaze, ne znam da li je istrazio sve moguce kombinacije s power i volume tasterima i vadjenjem baterije i punjaca). S obzirom da su podaci prilicno bitni, da li je ikako moguce privremeno "oziveti" telefon hladjenjem, pritiskanjem i/ili zagrevanjem (to je tek naknadno otkriveno) ili je skroz "mrtav"?

@linux

Može se oživeti svakim od navedenih načina. Ne radi dugo posle toga, zavisno od načina "oživljavanja", sat/dan/nedelju dana, ali dovoljno da se izvuku podaci... Grejanje+pritisak je obično najbolje i najdugovečnije rešenje od svih... Imao sam slučajeva da i preko 2 meseca radi takvom oporavkom

Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk

Odlicno, mislio sam da je to moguce samo dok je u bootloop-u, ne i u totalnom mraku :D.

Može li baterija da se puni kad upadne u bootloop?

Mislim da ne

Nazad
Vrh Dno