Šta je novo?

LG G4

Neko rece da se garancija ne produzava bez obzira sto je menjana maticna ploca.

P.S. rekose nekom liku iz Afrike da ce biti pocetkom marta update za njihovo trziste.

Poslednja izmena:
Ej, ajde molim vas ne počinjite i ovde da spamujete sa tim buranijama od sajtova koje izbacuju neke tvrdnje. To su sve neki indijanci koji od gluposti koje su negde pročitali prave vesti i lože masu.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Da li je neko radio prekuglavanje čipa, našao sam oglas na kp. Kaže da se reparacija vrši kuglovanjem čipa, i tada procesor radi na 6 jezgra. Da li se isplati raditi prekuglavanje?
Da li se isplati ne znam, ali ako znas sam to da radis i ako imas potreban alat nista te ne kosta da probas. I da verovatno bi to povratilo ta dva jezgra u zivot, zato sto ona ne crkavaju vec se samo vremenom podignu(odlepe) zbog lose nanetog sloja "lepka" da se tako izrazim najprostije. Zato kada stavis nesto tipa kartica da pritisne taj procesor onda ta 2 jezgra rade, to sam licno radio inace. Tako da taj cip ne crkava jer se "odlepi" vremenom, to sam nasao na netu a i to su mi licno ovi iz LG-ja rekli.

Lose vesti....LG G4 ne dobija Android 7.0 Nougat...steta....ili su fake vesti?

Poslednja izmena:
Lg g4 dobija nougat do leta , to su zvanicne vesti, ove teme na xda su cista nagadjanja ,a ti sajtovi prepisuju sa xda, mislim da nebi trebali ovde da punimo stranice sa nagadjanjima, jednostavno lg nece da kaze kad pustaju, moze da bude u martu,a moze da bude u junu, uglavnom bice....

koliko ja pratim, zvanicnih vijesti nema, ni da ce biti, ni da nece biti... Ako ko ima link na nesto zvanicno, nek postuje.

Pitanjce jedno, trenutno sam na zvanicnom MM, telefon je rutovan, otkljucan bootloader. Da li mogu da flesnem Nougat custom rom bez neki posebnih predradnji? Mislim prvenstveno zbog eventualnih razlika MM vs. N?

paaa, izgleda makar u juznoj africi da nece stici N
attachment.php

Pitanjce jedno, trenutno sam na zvanicnom MM, telefon je rutovan, otkljucan bootloader. Da li mogu da flesnem Nougat custom rom bez neki posebnih predradnji? Mislim prvenstveno zbog eventualnih razlika MM vs. N?
Prvo moras da flesnes twrp recovery, to ti je prosto i onda ispostujes uputstvo kako da flesnes rom, imas na svakoj temi za custom rom kako se flesuje isti. https://twrp.me/devices/lgg4h815.html

"G4 in the third quarter"
a pffffff... :sceptic: U vrijeme kad bude izlazio 8.0, oni ce da plasiraju 7 na nekadasnji flagship?! Nadam se da cu ga do tada zaista i zamijeniti!

Kažu da je G4 hardwarski slab za Nougat...daj bre.Ja sam završio sa LG-om,to je sigurno.Moj tel će do tada biti u bootloopu,znači neću videti Nougat.Prokleti LG!

LG G4 H818p

Ma jok dobar je lg :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

ne otvara mi se taj link, sta pise?

Nista posebno, LG Electronics decided to support Android 7.0 upgrade for G4 and V10...

I da se šutamo u dupe ako ga dobijemo do avgusta i ako do tada ne uđe u bootloop.

LG Electronics said, “Both models were designed to show the best performance in Android 5.0 and 6.0 environments, and we have been upgrading the OS one time.” However, LG Electronics respects the right of customers to choose, “We have also been careful and have decided to support 7.0 upgrades.”

We decided not to Provide Android 7.0 (7.0 & 7.1) update for G4 and V10. As a result of internal compatibility with the new Android system, it was concluded that it is difficult to maintain optimized performance.”

Koja kombinacija gluposti i drskosti, sunce ti, zaje6ali su i Samsung :) Naravno nista ni od N za G Flex 2 (S810/2Gb rama, mnogi uredjaji imaju i slabiji soc sa 2Gb rama pa imaju Nugat ili ce dobiti)

Poslednja izmena:
Prijatelji može mala pomoć ?! Ostavih svoj stari G4 sinu - ali baterija baš slaba - ima li neko iskustva sa kupovinom nove? Ako ima može neki link na PM .. najbolje kod nas ali može i sa AE. Hvala unapred

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ma nek mi naduvaju jaja sa njihovim apdejtom. Uzimam prvom prilikom ili htc 10 ili S7.

Ja mislim da je bolje sto ce kasnije da nam puste nugat, msm nisu valjda toliki slepci da puste 7.0 krajem godine,bice valjda 7.1...
Jel zna neko kakva je baterija,kamera..na aosp romove

Citao sam na netu da za to treba najnoviji Google Play Services i Google aplikacija koje sam i skinuo,ali nece da mi radi.Koju verziju GooglePlay Services imas?

LG G4 H818p

Jezik bi trebao biti engleski usa

Sent from my LG-H815

Nazad
Vrh Dno