Da li se isplati ne znam, ali ako znas sam to da radis i ako imas potreban alat nista te ne kosta da probas. I da verovatno bi to povratilo ta dva jezgra u zivot, zato sto ona ne crkavaju vec se samo vremenom podignu(odlepe) zbog lose nanetog sloja "lepka" da se tako izrazim najprostije. Zato kada stavis nesto tipa kartica da pritisne taj procesor onda ta 2 jezgra rade, to sam licno radio inace. Tako da taj cip ne crkava jer se "odlepi" vremenom, to sam nasao na netu a i to su mi licno ovi iz LG-ja rekli.Da li je neko radio prekuglavanje čipa, našao sam oglas na kp. Kaže da se reparacija vrši kuglovanjem čipa, i tada procesor radi na 6 jezgra. Da li se isplati raditi prekuglavanje?
Prvo moras da flesnes twrp recovery, to ti je prosto i onda ispostujes uputstvo kako da flesnes rom, imas na svakoj temi za custom rom kako se flesuje isti. https://twrp.me/devices/lgg4h815.htmlPitanjce jedno, trenutno sam na zvanicnom MM, telefon je rutovan, otkljucan bootloader. Da li mogu da flesnem Nougat custom rom bez neki posebnih predradnji? Mislim prvenstveno zbog eventualnih razlika MM vs. N?
LG Electronics said, “Both models were designed to show the best performance in Android 5.0 and 6.0 environments, and we have been upgrading the OS one time.” However, LG Electronics respects the right of customers to choose, “We have also been careful and have decided to support 7.0 upgrades.”
We decided not to Provide Android 7.0 (7.0 & 7.1) update for G4 and V10. As a result of internal compatibility with the new Android system, it was concluded that it is difficult to maintain optimized performance.”
Kako je tebi stiglo?Meni nikako da proradi.Meni stigao Google Assistant
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Nemam pojma, slučajno sam video. Ja jedini dobio od ljudi oko mene, a dosta njih ima neksuse.Kako je tebi stiglo?Meni nikako da proradi.
LG G4 H818p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari