Šta je novo?

LG G4

Home dugme, gde bio google now

Sent from my LG-H815

Ja imam 10.5.37...

LG G4 H818p

Ja imam 10.5.37 beta, stavio sam english US za jezik... I jos uvijek nista, 2 dana vec :) Mada cek, iskljucio sam Google Now on Tap, da probam i to...

edit: nije ni to... Mada, nema sta ni da ocekujem, mi u Crnoj Gori nikad nismo ni Google Now dobili, te kartice i sl... :S:

Poslednja izmena:
Mene nervira malo. Hoću bre da kucam, a ne da pričam svaki put.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Malo su zakasnili ali ajde barem da malo pecnu da lg da se vrate na sine.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Momci moze jedno pitanje, sta se desava sa g4 i tom cuvenom pricom o bootloop-u i crkavanju ploce, imam g3 pa sam mislio da predjem na g4 ali vidim dosta problema oko toga da li se isplati kupiti polovnog ili ipak ici na nesto drugo ?

Jedino sa pravom garancijom. Ne znam da li je neko ko ima G4 u ovoj temi izbegao bootloop. Mene je pre oko mesec dana zakačio. Mada, mozda bolje zaobići G4.

Ja sam ga uzela preko KP sa garancijom od 2 godine, u bilo kojoj drugoj ponudi nije dolazio u obzir bas zbog problema sa plocom. Kad sam ga uzimala pomirila sam se sa tim da ce mozda crci, tako da...

Poslednja izmena:
Jedino sa pravom garancijom. Ne znam da li je neko ko ima G4 u ovoj temi izbegao bootloop. Mene je pre oko mesec dana zakačio. Mada, mozda bolje zaobići G4.

a ne pretjeruj, zaista! Eto ni mene nije, a jel sad treba da se svaki forumas sa G4 prijavi na temu, da kaže da mu je G4 još živ?

Jedino tebi nije u ovoj temi se bootloop problem nije dogodio.
^^Moj savet je da zaobidjes lg ako je moguce.

Pa sad, da se prevrne tema garant bi se našlo 10ak članova koji su prijavili bootloop. Nije to neki random kvar. Telefon je inače stvarno dobar, ali ja ne bih mogao nekom da ga preporucim.

Bez preterivanja. Meni i još dvojici koje lično poznajem i radi bez problema. Ako bude, bude. Ali je pretenciozno pisati da su svima crkli.

Moj je napunio godinu dana polovinom februara, sve ok. Imam pravu garanciju.

Jedino sa pravom garancijom ga i vredi uzeti. Ne kažem da će garant riknuti, ali kad je već poznat kvar onda se ne valja kockati. Doduše, meni su od 5 androida 3 isla na reklamaciju. Tako da sam ja poprilicno baksuz što se toga tiče.

Jedino tebi nije u ovoj temi se bootloop problem nije dogodio.
^^Moj savet je da zaobidjes lg ako je moguce.

bez uvrede, ali - lupash. A i demantovan si.
Pa sad, da se prevrne tema garant bi se našlo 10ak članova koji su prijavili bootloop. Nije to neki random kvar. Telefon je inače stvarno dobar, ali ja ne bih mogao nekom da ga preporucim.

jedno je 10ak clanova, drugo je SVI. Nek ih je i pola, a nije, opet nisu SVI.

Vrh Dno