Šta je novo?

LG G4

Ne moze provereno.Kad ukljucis punjac krene bootloop.Mozes da ga stavis na punjac ali ce se toliko zagrejati da mislim da nije bezbedno stajati na 15m od telefona :D

Ima i ona fora sama baterija da se napuni nezavisno sa punjačem za baterije ako nešto znači.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

U jednom danu 2 problema.Prvo mi se telefon puni otprilike 15% po satu i to na originalnom quich-charge punjacu a drugo, poceo da mi krci zvucnik za pozive...

originalni punjac za G4 nije quick charge punjac, ako na to mislis. Svakako, provjeri kabl i provjeri kontakte da nisu zaprljani

Punjac koji dolazi uz mob je cini mi se 1.8A ima da se kupi onaj od 2A i vise. Ja imam taj, i bas brzo napuni.

Za pola sata od 30% do 75% sa quick charge.

Probao drugi punjac i dobio mnogo bolji rezultat.20% za 45 minuta :D

Da li neko ima link za v20g.zip za TWRP?

mora biti da ima na xda. A search tamo mozes vjerovatno i sam :)

Poslednja izmena:
Imam problem, ostane mi GPS upaljen i izvuce mi bateriju iako ga ja ugasim. Ima li neko resenje?

Ne bi trebalo da ima veze što ti je sam GPS ostao upaljen, to ne troši bateriju, neka app te zeza. Vidi koja je povećala potrošnju pa je zaustavi.

Da li je neko kupovao bateriju sa Alija ili nekog drugog kineskog sajta?

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3559947

Послато са LG-H815
7d0ed10bc7696960f937eb624756faf7.jpg

Poslednja izmena:
Zanimljiv bug, izbaci mi WhatsApp iz pinovanih aplikacija, odnosno onih koji neću da čistim iz recent apps.

Zanimljiv bug, izbaci mi WhatsApp iz pinovanih aplikacija, odnosno onih koji neću da čistim iz recent apps.

Meni ostaje kad ga pinujem.

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Da li je neko radio prekuglavanje čipa, našao sam oglas na kp. Kaže da se reparacija vrši kuglovanjem čipa, i tada procesor radi na 6 jezgra. Da li se isplati raditi prekuglavanje?

a sta je uopste kuglovanje?

Engleska rec je reballing, ako gresim neka me neko ispravi, ali u pitanju je prelemljavanje cipa, najprostije receno.

Burazu crkla maticna na G4, e sada posto je pod garancijom, u servisu je. Garancija msm da istice u avgustu. E sada je l treba oni da produze garanciju ili ne?

Nazad
Vrh Dno