Šta je novo?

LG G4

Kod mene je bilo tako a sad te notifikacije nema od kad ovo mi ne radi.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Je'l se desava nekom da mu Android sistem vuce i do 40 % baterije?
Stavicu veceras sliku ako stignem..
EDIT : 16444191_1178374598942230_1111548355_o.png
Jeste da je na samo 2 posto baterije ali tih 100% baterije je tolika laz da je to neverovatno.Stoji na 100% 10 minuta i onda kad krene da pada , pada za sve pare.

Poslednja izmena:
Gsam battery monitor skini i proveri da li imaš LOGD proces.

Je'l se desava nekom da mu Android sistem vuce i do 40 % baterije?
Stavicu veceras sliku ako stignem..
EDIT : Pogledajte prilog 220665
Jeste da je na samo 2 posto baterije ali tih 100% baterije je tolika laz da je to neverovatno.Stoji na 100% 10 minuta i onda kad krene da pada , pada za sve pare.
Kod mene se desavalo tako nesto gde je taj proces drzao lokaciju ukljucenu non stop. Problem sam resio tako sto sam iskljucio one kartice u google plus valjda i onaj smart unlock. Posle toga mi radi sve ok

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Kod mene je bilo tako a sad te notifikacije nema od kad ovo mi ne radi.

jesi 100% siguran da ti se prosto nije palila LE dioda jer si dodirivao ekran (na ugasenom ekranu swipe na dolje upali da sija plavo i prikaze vrijeme)?

Pa sad mi neće led da zasija ni kad to pokušam da uradim sa vremenom.

a prikaze vrijeme?

Moja greška, kad se to prevuče prstom onda zasija LED.

Šta je zanimljivo, ako se otključa onda je to iz prve ili druge, ako ne uspem iz prve ili druge koliko god pokušavam nema šanse da se otključa.
Koliko sam se navikao na dttw sad ludim bez toga, srećom ne radi ovo loše
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexnor.gravityscreenofffree

A evo na šta mislim na snimku
https://youtu.be/Ns7QUbHr_Fc
Kada ga zaključa zasija LED i onda pre samog otključavanja zasija još jednom.
17-a sekunda.

Poslednja izmena:
sija mi za otkljucavanje, ne za zakljucavanje. I relativno cesto ne reaguje dt2w kako treba, a ni ova precica na vol down za kameru.
Tako mi je od pocetka bilo

Meni ne sija ni za jedno ni za drugo, a mrzi me da radim sad hard reset, nadam se da ću uzeti novi mob za mesec, dva.

pa bi zbog toga radio hard reset? :d

Kod mene se desavalo tako nesto gde je taj proces drzao lokaciju ukljucenu non stop. Problem sam resio tako sto sam iskljucio one kartice u google plus valjda i onaj smart unlock. Posle toga mi radi sve ok

Bio si u pravu.Smart settings je bio krivac..

Meni se baterija napuni za sat vremena a traje mi nesto mnogo kratko. Ili mi se cini nzm. Nov mi je fon

Pa i ja to kontam nesto nije ok. Slabo mi i drzi

Doduse nikad mi nije otisao ispod 10 posto. Sada cu da ga ispraznim skroz da se ugasi i izmericu za koliko ce se napuni

Poslednja izmena:
Meni puni od 10 do nekih 90 mozda za 50 minuta

nesto mi je sumnjiv taj spisak, ima telefona za koji je "confirmed", a zapravo je vec izasao ili su dosli za N. Npr. V20

Ne da je sumnjiv nego je teska nebuloza.

Nema.
Osim da crkava matična ploča. :D
Po kojoj ceni kupuješ?

Ima samo jedan ali vredan.

Послато са LG-H815

Ne kupuj telefon bez garancije, i to one regularne od 24 meseca.
Telefon ima problem sa crkavanjem maticne ploce. Taj kvar pokriva garancija ako je imas, ako je nemas u servisu popravka kosta oko 20.000.

Za 250e ne verujem da ima da se uzme nov.Mada ti preporucujem da gledas neki drugi telefon pozeljno i drugu firmu.Postedi sebe nerviranja i strepnje svaki put kad restartujes telefon posto za mene je vec kasno, dobio sam traume od LG logo-a...:(

Nema za 250e nov, koriscen u dobrom stanju moze da se nadje. Ja sam kupila od coveka sa garancijom od 24 meseca za 240 evra, koristio ga je mozda 6 meseci. Ima na KP dosta oglasa, pa moze da se nadje.

imao sam dva gpro2 u proteklih tri god i to je po meni fenomelan telefon da ima da se kupi nov kupio bih ga opet

Vrh Dno