Šta je novo?

LG G4

Smorili ste,

Da vidimo kada ce izaci Nougat za ovaj telefon.Sta ocekujete od izmena..tipa trajanja baterije.

Lg stylo 2 dobio 7.0 pre g4, msm ovo jedino moze da znaci da dobijamo 7.1 ili da je lg teska sprdnja...

Mobis ima na lageru i oni ukoliko im platis popravku odrade isti dan, ceka se kad imas garanciju jer onda salju zahtev lg srbiji, lg srbija prosledjuje zahtev lg madjarskoj i zato to traje obicno dve nedelje najvise...
mislim da je i dalje to predugo, ako vec imaju dio na lageru, i znaju da se to desava, treba da se zavrsava u roku od 24h. Zamisli da u auto servisu traze da zbog poznatog problema moras 2 sedmice da ostavis auto, a imaju dio na lageru? :)
Smorili ste,

Da vidimo kada ce izaci Nougat za ovaj telefon.Sta ocekujete od izmena..tipa trajanja baterije.

trajanje baterije, to se uvijek ocekuje ne znam kakav napredak, ali realno, skoro uvijek bude isto ili gore. Pride, i baterije su nam sve starije, moja ima preko 400 ciklusa, mogu misliti koliko je izgubila kapacitet samo zbog toga. Od ostalih izmjena - mozemo skoro sve da ih vidimo na nekom hands on testu V20, jer dobijamo prakticno isti UI

Koliko je zamena ploče po servisima? Neka preporuka? Drugu s posla je otiska ploča na dual sim-u.

Tapatalked from LG V10

Ja imam problem da mi google drzi gps ukljucen non stop i jede bateriju...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

sumnjam da drzi google, nego prije neka app. Da drzi google, svi bi imali taj problem...

Ma imaju mnogo njih taj problem evo gledam na netu sada...

Ja sam pri kupovini telefona automatski ugasila sinhronizaciju i lokaciju. Baterija je za sada na 30% a SOT je 3 sata.. Nije lose s obzirom na to da ga cackam ceo dan

Jel koristi neko imperium rom V11,kako se pokazao ,ja sam jako dugo na V6 ekstra mi radi al bih da promenim...

Koliko je zamena ploče po servisima? Neka preporuka? Drugu s posla je otiska ploča na dual sim-u.

Tapatalked from LG V10

Koliko sam upucen u pitanju je astronomska cifra od 27500.Jednostavno neisplativo.Najbolje da proda telefon za delove i uzme drugi sa garancijom za te pare.Posto mislim da kad zamenis plocu u servisu dobijes 6 meseci garancije na plocu.Naravno sve se brise kao da si dobio novi telefon tako da ako nije uradio bekap :(

Ljudi imam problem G4

Do jutros je sve normalno radio kad je poceo da vibrira sam od sebe. Dugmici nisu reagovali ni ekran. Izvadio sam bateriju iz telefona da bi mogao da ga ugasim. Vratio sam bateriju i upalio telefon. Prikaze samo onaj pocetni ekran sa logom LG-a i tu stane.
Sta moze biti problem. Prva tri S/N broja su 509

Umrela ti ploca na zalost. Nadam se da imas garanciju?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Rekli su mi u jednom servisu da moze da iskljuci dva jezgra sa procesora koja su otisla i da radi samo sa cetri jezgra. Radi kao malo sporije ali se to ne primeti.
Da li je to moguce

iscitaj ovu temu o bootloop-u, pominjano je i previse puta u zadnjih 10ak stranica, pa da se ne ponavljamo

Imas decka koji to radi iz Bele Crkve , Stojsic, pisao je vec ovde.

Da li se nekom dešavalo po nekad da mu se telefon LG G4 puni 4-5 sati. Meni se desilo u poslednje vreme 3-4 puta,a pre se punio po 2 sata. Šta li to može biti?? Punjač je dobar jer imam 2 LG G4 i jedan se puni kako treba a ovaj drugi sporije,od aplikacija nije ništa novo instalirano, a tel ima 11 meseci tako da ne verujem da je baterija počela da otkazuje. Ima li neko sličnih problema??

ako se zaprlja konektor, onda da. Probaj da ga očistiš temeljno (meni je čačkalica završavala posao, ništa metalno, tipa igla!)

Ja ne znam sta ovaj telenor pokusava sa ovim njihovim bloatwareom.Obrisem sve njihove gluposti i nedelju dana kasnije otkljucam telefon i imam sta da vidim - instalirano 7-8 telenorovih aplikacija bez ikakvog obavestenja pitanja ili sta vec.
Postoji li neki nacin da se to resi?

Pratim povremeno ovu temu, pa me zanima kad ste kod toga bootloop, crkavanje ploce, zakljucavanje dva jezgra... Kako to da radi samo taj neki momak i ne zna niko drugi?... Sta je tu komplikovano?

Treba imati taj softver i kljuc za njega koji se dobija kad se doniraju pare tom liku koji je taj softver napravio.Procedura je dosta komplikovana a cena nije neka velika ako pogledas kolika je cena nove ploce.

Softver koji isključuje jezgra je besplatan, ima ga svuda. Problem se javlja na nekim telefonima kojima softver isključi 5 umesto 2 jezgra, i onda je telefon užasno spor. Lik koji je napravio neki šatro tutorijal je bezobrazan i za tupavi programcic traži "donaciju", koja je obavezna, od "sitnih" 25€. Ali, kao što sam rekao, na dosta telefona, preko 60% sigurno, se automatski aktiviraju 4 jezgra, ne samo jedno, i onda nema potrebe za softverom. A ako i ima potrebe, pogledaj u mojim komentarima ovde, napravio sam aplikaciju istu takvu, besplatnu... Procedura je jednostavna, ako se aktiviraju 4 jezgra, ako ne onda je root to što je jedan korak više, ali opet, ne preterano komplikovano

Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk

Pitao sam cisto informativno, zanimalo me je sta je tolika misterija da samo taj jedan lik kod nas radi to pored svih alata i uputstava na xda i koliki je nivo razvoj androida i telefona dostignut... Ne koristim G4 vec G3, mada mi je G4 bio u planu ali kada sam video da mu crkava ploca odmah sam odustao... Sad razmisljam da menjam G3 za Xiaomi Mi Max...

Pitao sam cisto informativno, zanimalo me je sta je tolika misterija da samo taj jedan lik kod nas radi to pored svih alata i uputstava na xda i koliki je nivo razvoj androida i telefona dostignut... Ne koristim G4 vec G3, mada mi je G4 bio u planu ali kada sam video da mu crkava ploca odmah sam odustao... Sad razmisljam da menjam G3 za Xiaomi Mi Max...

Ja uradio .. bog me pogledao [emoji3]

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Znaci toliko je dobar max?
Ja sam bio prezadovoljan sa G4 - ali me baterija ubijala .. u poslednje vreme nije bilo šanse da mi izgura 1 dan .. sad 2 do 3 dana - sve uključeno .. kamera je mnogo lošija nego kod G4 - ali ne možeš sve da imaš .. sve ostalo je egal - bar za mene .. Preporuka

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Pratim povremeno ovu temu, pa me zanima kad ste kod toga bootloop, crkavanje ploce, zakljucavanje dva jezgra... Kako to da radi samo taj neki momak i ne zna niko drugi?... Sta je tu komplikovano?

lose pratis, nigdje nije receno da samo on to moze da uradi :D

Imaju li vase g cetvorke backlight bleed

Ja recimo na mom vidim curenje svetlosti na tamnim bojama kada mi je osvetlenje pojacano u mraku.. Jel to normalno.. Vidi se po ivicama

Nazad
Vrh Dno