mislim da je i dalje to predugo, ako vec imaju dio na lageru, i znaju da se to desava, treba da se zavrsava u roku od 24h. Zamisli da u auto servisu traze da zbog poznatog problema moras 2 sedmice da ostavis auto, a imaju dio na lageru?Mobis ima na lageru i oni ukoliko im platis popravku odrade isti dan, ceka se kad imas garanciju jer onda salju zahtev lg srbiji, lg srbija prosledjuje zahtev lg madjarskoj i zato to traje obicno dve nedelje najvise...
Smorili ste,
Da vidimo kada ce izaci Nougat za ovaj telefon.Sta ocekujete od izmena..tipa trajanja baterije.
Koliko je zamena ploče po servisima? Neka preporuka? Drugu s posla je otiska ploča na dual sim-u.
Tapatalked from LG V10
ako se zaprlja konektor, onda da. Probaj da ga očistiš temeljno (meni je čačkalica završavala posao, ništa metalno, tipa igla!)
Ja uradio .. bog me pogledao [emoji3]Pitao sam cisto informativno, zanimalo me je sta je tolika misterija da samo taj jedan lik kod nas radi to pored svih alata i uputstava na xda i koliki je nivo razvoj androida i telefona dostignut... Ne koristim G4 vec G3, mada mi je G4 bio u planu ali kada sam video da mu crkava ploca odmah sam odustao... Sad razmisljam da menjam G3 za Xiaomi Mi Max...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ja sam bio prezadovoljan sa G4 - ali me baterija ubijala .. u poslednje vreme nije bilo šanse da mi izgura 1 dan .. sad 2 do 3 dana - sve uključeno .. kamera je mnogo lošija nego kod G4 - ali ne možeš sve da imaš .. sve ostalo je egal - bar za mene .. PreporukaZnaci toliko je dobar max?
Pratim povremeno ovu temu, pa me zanima kad ste kod toga bootloop, crkavanje ploce, zakljucavanje dva jezgra... Kako to da radi samo taj neki momak i ne zna niko drugi?... Sta je tu komplikovano?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari