Imam g flex 2, ali posto je na MM sve je isto prakticno kao na G4 pa rekoh da postavim pitanje ovde. Pitao sam i u temi za flex ali ostadoh bez odgovora, slaba je poseta. Naime, kupio sam skoro usb flesh sa otg funkcijom (sa ona dva kraja, usb 3.0 i micro usb) i imam problema sa otvaranjem fajlova kad utaknem fles u mob. Prvo nije hteo uopste da otvara fajlove sa flesa ma kog formata bili (dokument, slika, video). Tako je bilo dok sam koristio onaj LG-jev fabricki fajl menadzer. Onda sam instalirao ES file explorer i preko njega moze da se otvori sve, ali mi je ostao jedan problem. Kad otvorim film recimo koji se zajedno sa prevodom nalazi na flesu onda ne mogu da ucitam prevod sa flesa. Jendostavno player (MX) nece da pristupi flesu da ucita prevod. Mislio sam da je do playera ili da to tako jednostavno mora, medjutim na lenovo tabletu od 100e mi radi pez problema i prevod mogu da ucitam. Sad ne znam da li je to problem kod LG telefona ili samo kod flexa ili mozda samo kod mog uredjaja. Pa ako neko moze da proba kako radi kod njega bio bih zahvalan. Znaci da prebaci film zajedno sa prevodom na fles i da ga pokrene na telefonu sa prevodom (naravno bez prethodnog kopiranja na memoriju telefona). Hvala.